Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2019-2020 l Trabzonspor Avrupa Serüveni | C Grubu:Basel,Krasnodar,Getafe,Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 maç 4 mağlubiyet 1 beraberlik.

Muhtemelen önümüzdeki sene avrupa ya kalırsak seri başı felan olamayız. Bu maçları çok ararız.

Sonra güçlü takımlarla eşleşince dert yanmamak lazım.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sezon başında, takımdan beklentim;

- Ligi ilk üçte tamamlamak,

- Avrupa'da gruplara kalmak,

- Türkiye Kupası'nda ise final oynamaktı.

Gruplara kaldık. Fazlasının olmayacağı başkan ve hocanın açıklamalarından belliydi.

Hâlbuki ekonomik hedeflerin yakalanması için orası bir vitrin. Hem satışı beklenen oyuncular açısından hem de orta vadeli yan gelirler açısından... Biz bu fırsatı daha ilk Getafe maçından teptik. Hocamız rakiplerin üst torbalardan gelmesinin arkasına sığındı. Başkan da diyor ki: "Şimdi transfer yaptık, şampiyon olduk diyelim. Bakalım Şampiyonlar Ligi'ne alacaklar mı?"

Ağaoğlu ile Karaman'ın niyetinden şüphem yok da bu açıklamalar ile eylemlerini çözemiyorum. Boşa mı oynuyoruz?
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ben gruptan çıkma kelimesini hiç duymadım. En son as kadro olarak getafe maçına çıkmıştık adamlar b kadrosuyla bizi yendi. Böyle olacağı ilk maçtan belliydi bide üstüne sakatlıklar gelince uefa formaliteye döndü. Prestij,reklam,gelir açısından kötü oldu.

Uefa nın 3.plana atılmasının nedeni %99 hesapta olmayan sakatlıklar diye düşünüyorum.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sezon başında, takımdan beklentim;

Gruplara kaldık. Fazlasının olmayacağı başkan ve hocanın açıklamalarından belliydi.

Hâlbuki ekonomik hedeflerin yakalanması için orası bir vitrin. Hem satışı beklenen oyuncular açısından hem de orta vadeli yan gelirler açısından... Biz bu fırsatı daha ilk Getafe maçından teptik. Hocamız rakiplerin üst torbalardan gelmesinin arkasına sığındı. Başkan da diyor ki: "Şimdi transfer yaptık, şampiyon olduk diyelim. Bakalım Şampiyonlar Ligi'ne alacaklar mı?"

Ağaoğlu ile Karaman'ın niyetinden şüphem yok da bu açıklamalar ile eylemlerini çözemiyorum. Boşa mı oynuyoruz?
          Bahane hocam. Başkan ne diyecek doğru transferler yapamadık o yüzden bu haldeyiz dese millet küfür kıyamet gider. Demese de gidiliyor. Bugün dersin ertesi maç unutulur. Haaa ama yaptığın yanlışları böyle örtüp, halının altına süpürürsen ve kendi dediklerine inanırsan geleceği köreltirsin.

Her şeye rağmen ilk 3 maçta 1 puanı hak etmemiştik.

1.Rotasyona sokulacak adamlar belli JP-Sosa-Nwakaeme-Sörloth bu adamlara alternatif transfer yapmadık.
          2.Yusuf'un yerine oyuncu alınmadı.
          3.Abdüş sakatlandı. Sakatlamadan önce de alternatifi yoktu. Sakatlık problemi de olan bir oyuncuydu.
          4.Ekuban jokerdi bir anda as oyuncu oldu. O da sakatlandı.
          5.Yaptığın 2 önemli transfer katkı vermedi bu dönemde. Oynatmadığın adamı aldın.
          6.Ya tutarsa diye doldurduğun adamlar mecburen ilk 11 oyuncusu oldu.

3-5 oyuncu rotasyon yaparsın zaten. Erce-İvanildo-Hosseini-Parmak-Doğan-Avdijaj sene başında bu adamlarla oynuyoduk zaten. Bu durum bariz kadro kalitesizliği. Bizim 11 imiz bunlar zaten
          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sezon başında, takımdan beklentim;

Şimdi de "Avrupa'da devam etsek ne olacaktı?" demiş. Camiaya yansıtılmayan veya bir tek benim anlamadığım gizli bir stratejimiz mi var? Şampiyon olsak ne olacak, Avrupa'da devam etsek ne olacak, transfer yapsak ne olacak, oyuncu yetiştirsek ne olacak, maç kazansak ne olacak... Bu dil, büyük Trabzonspor'un iletişim dili olmamalı bence.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Yükleniyor...
            X