Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En büyük boksör Selçuk AYDIN en büyük başkan İBRAHİM HACIOSMANOĞLU

Osmanlı Boks Spor Kulübü
    Bir Türk Dünyaya Bedeldir.

Yorum

• Trabzon'da boks günleri
      1. Uluslararası Trabzon Boks Turnuvası başladı. 19 Mayıs Spor Salonu'nda başlayan ve 5 gün sürecek turnuvaya Türkiye, Azerbaycan, İran, Estonya, Rusya, Suriye ile Ukrayna'dan toplam 58 sporcu katılıyor.

Boks il temsilcisi İbrahim Çelebi, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, ''Sporcuların maç deneyimlerini arttırmak, ülkelerarası dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, ilimizin sporda sosyal aktivitesini ön plana çıkarmak amacındayız'' dedi.

İlk kez düzenledikleri bu turnuvayı geleneksel bir hale getirmek istediklerini ifade eden Çelebi, ''Turnuvayı düzenlemekte katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Sporculara da başarılar diliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ise bir ilki başlatmanın heyecanı içinde olduklarını ifade ederek, ''Trabzon'un, tarih, kültür ve ticaret kenti olmasından övünüyoruz. Trabzon'un bunun yanında bir spor kenti de olduğuna inanıyoruz. Trabzon'dan her branşta çok yetenekli antrenörler, sporcular çıkmıştır. Bu turnuvaya katılan sporcuları kutluyorum, onlara başarılar diliyorum'' diye konuştu. Turnuva, 1 Haziran Pazar günü yapılacak final maçlarıyla sona erecek.
      _______________________________________-

Selçuk Aydınla ilgili değil ama Boksla ilgili başlık olmadığı için buraya koyuyorum..
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Genç boksör arkadaşlarımıza başarılar ..
        Bir Türk Dünyaya Bedeldir.

Yorum

• Evet arkaşlar uzun bir dinlenme döneminden sonra Selçuk Aydın yarın bir sonraki müsabaka için antrenmanlarına başlıyor .Müsabaka tahmini olarak Ekim ayının başlarında yapılacaktır .Rakip % 70 belli oldu ama bunu size sonra açıklayacağım.
          Çok zor vede zevkli bir maç bizleri bekliyor hazırlıklı olun.
          sevgiler selamlar..
          http://www.facebook.com/SelcukAydinFanPage

Yorum

• Selçuk abi cuma akşamı Sinan Şamil Sam'ın boks maçını izlemeye gelmiş sanırım ( Yakup Sağlam söylemişti ) ama ne yazık ki görüşemedik
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet arkaşlar uzun bir dinlenme döneminden sonra Selçuk Aydın yarın bir sonraki müsabaka için antrenmanlarına başlıyor .Müsabaka tahmini olarak Ekim ayının başlarında yapılacaktır .Rakip % 70 belli oldu ama bunu size sonra açıklayacağım.
              Çok zor vede zevkli bir maç bizleri bekliyor hazırlıklı olun.
              sevgiler selamlar..
              Simdiden basarilar dilerim.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• uzun zamandır selçuk aydınımızın sitesine giremedim. artvinde halı sahada ayağım kırıldı. 2,5 ay istirahata çekildim. şuan biraz iyiyim. fox tv de sinan şamil samın maçında tribünde selçuk aydını ve trabzonspor eski as başkanı ibrahim hacı osman oğluyla beraber konuşurlarken fox ekranında gördük. yanındada yalçın kardeşimizi gördük. yeniden selçuk aydınımızı riglerde görmek istiyoruz gerçekten çok özledik maçlarını o heyecanı.
                buradan herkese selamlar

Yorum

• geçmiş olsun volkan ALLAH acil şifalar versin evet selçuğu tv den bende gördüm biraz imaj değiştirmiş gibi geldi bana bende çok özledim selçuğu inşallah bir an önce çıkar ringlere
                  ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• gururumuz selçuk aydın.

Yorum

• İlk olarak Volkan061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      uzun zamandır selçuk aydınımızın sitesine giremedim. artvinde halı sahada ayağım kırıldı. 2,5 ay istirahata çekildim. şuan biraz iyiyim. fox tv de sinan şamil samın maçında tribünde selçuk aydını ve trabzonspor eski as başkanı ibrahim hacı osman oğluyla beraber konuşurlarken fox ekranında gördük. yanındada yalçın kardeşimizi gördük. yeniden selçuk aydınımızı riglerde görmek istiyoruz gerçekten çok özledik maçlarını o heyecanı.
                      buradan herkese selamlar
                      Çok geçmiş olsun,yıllar önce benimde ayğım kırılmıştı acısını iyi bilirim ,tekrar eski sağlığına kavuşman dileğiyle.

Yorum

• gümüşhane de türkiye boks şampiyonası turnuvaları öncesinde artvin boks spor kulubü ve osmanlı spor merkezi sporcuları turnuva öncesi hazırlık maçı yaptılar trabzon osmanlı spor merkezinde. böyle spor aktiveleri hem sporcular açısından hemde sosyal açıdan güzel oluyor. hep böyle devam etmesi dileğiyle...
                        herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
                        En son Volkan061 tarafından düzenlendi; 21.07.2008, 18:55.

Yorum

• Furkan Ulaş Memiş diye Trabzon'lu bir boksör olimpiyatlara gidecekmiş. Yaşı daha 17 madalya ile dönsün onda da bir başlık açarız
                          Volkan, Yalçın bu çocuk hakkında bir bilginiz var mı?

Yorum

• İlk olarak Burak_H tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Furkan Ulaş Memiş diye Trabzon'lu bir boksör olimpiyatlara gidecekmiş. Yaşı daha 17 madalya ile dönsün onda da bir başlık açarız
                            Volkan, Yalçın bu çocuk hakkında bir bilginiz var mı?

Ulaş yıldızlar Avrupa Şampiyonu Trabzonlu bir boksördür .Bir önceki 2004 Atina olimpiyatlarında Selçuk Bulgar rakipine sayıyla yenilerek olimpiyatlara veda etmişti.İnşallah Ulaş İlk Olimpiyat madalyasını Trabzona getirir..

Yorum

• Selçuk'un maçlarını özledik gerçekten, inşallah bizleri fazla bekletmez.

Bu arada diğer bir fanatik Trabzonsporlu boksörümüz Yakup Sağlam'ı da unutmayalım. O da ağır siklette 16 profesyonel maçta 16 galibiyetlik çok başarılı bir kariyere sahip ve inşallah dünya klasmanında daha da yukarılara tırmanacak.
                              Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• evet oda çok iyi boksör gerçekten

Yorum

Yükleniyor...
                                X