Helal olsun mükemmel bir dövüş stili var , hele maçı kazandıktan sonra atkıyı takıp bayrağı almıyomu eline bitiriyo beni gözlerim yaşarıyo umarım hep böyle devam eder.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehelal olsun Selçuk rakibine yazık oldu çok kötü boksörleri getirmişler rakibi anlamıştır bundan sonra çıkacağı maçta rakibini araştırması gerektiğini Trabzonsporumuzda yarışacakmış profesyonel boksta buda güzel bir haber
Yorum
-
Selcuk beni sasirmadi ve rakibini nakavt etti yine. Dikkatinizi cektiyse, Selcuk'tan önce ringe cikan o kadar boksörden hic bir tanesi Selcuk kadar hirsli ve kazanma arzusu ile dolu degildi. Selcuk'un bakislarinda bile bir farklilik var.
Boks böyle bir spor malesef. Rakibi resmen bayildi ve dakikalar sonunda ayaga kalktigi zaman yürüme zorlugu cekiyordu. Malesef boks sporunda böyle sonuclar olabiliyor. Selcuk'un zamanla dünya sampiyonu olup altin kemeri takacagina inaniyorum.
Bir kac cümle de Sinan Samil icin karalayacagim. Ilk kez bir kac yil önce macini seyrettigim zaman dünya sampiyonlugu icin "Acaba" demistim ama bu artik bir rüya. Sinan hic bir zaman o dereceye cikamayacak. Hareket yok, rakibi SIKISTIRINCA indirmek yok, ceviklik yok, hirs yok, hic bir sey yok. Böyle boksör olunmaz. Selcuk'a bakip her yönüyle boksör nasil olunur örnek almali bence.
Yukarida bir arkadasimiz Selcuk'un 25 Nisanda Trabzon'da yapacagi maci kazanmasi halinde dünyanin en iyisi olacagini söylemis. Yanilmiyorsam 25 Nisandaki maci kazanirsa kitalar arasi sampiyon olacak. Dünya sampiyonu olmak icin cok yollar kat etmesi gerekli. Bu yolda en az kendisi kadar saglam rakipleri indirmesi gerekiyor. Dünya sampiyonu olmak hic öyle kolay bir sey degil ama zamani gelince Selcuk'u dünya sampiyonu olup altin kemeri takmak icin maca cikacagini görecegimize de inaniyorum.
Tebrikler Selcuk.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
-
İlk olarak inegöl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselçuğun en zevksiz maçıydı .tabiki rakibinden dolayı
adamın yere düşüşü öyle travmatik idi ki sevinemedim bile nakavta..
Lakin selçuk kardeşimiz bir harika... İnşallah trabzon'da bu işi halledecek..
Yorum
-
İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEldureceğdi adami
Yorum
-
öncelikle selamun aleykum ben son maçındaydım iyi hoşta kardeşim zevk vermiyor ya)))bz onu izlemeye gittik 6 saat bekledik o45 saniyede işi bitirdi ama olsun böylesi daha güzel onun mıke tayson diyorlar o karadenizin gururu heşeyi marttaki maçıda alır sikletinde bence dünya şampiyonu olacak oskar delehoya bile onla maç yapmak isteyecek bence allaha emanet olun
Yorum
-
İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazık ya,vahşet bu....Allah etmesin adam gitti sandım.Kalktı çok şükür.Adamın düşeceği belliyken,tekrar vrası hoş değildi.
Diğer maçları da alırsın inş Selçuk.Kimse hayati zarar görmeden.
not: şort numarası ve atkıya diyecek bir şeyim yok....
Selçuk gereğini yaptı,boksta duygusallığa yer yok şunu unutmayınki karşınızdaki rakipte sizi aynı duruma sokabilir...Hakem stop dememişse ayaktada vurabilirsin düşerkende ortada kural dışı bir durum yok .....
Yorum
Yorum