Hahahahahahahahahahahaha!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Takke Düştü Kel Göründü
Daraltma
X
-
Hmm...
Ben de "komple yenilenme" kısmına takıldım. Yap-boz tahtası ya bu. Monopoly gibi her tur başına da ayakbastı parası veriyorlar sürekli...
Bu kadar reaileteden uzak bir yaklaşım okumamıştım uzun zamandır. Ligi ikinci bitireceğiz diyenler bile daha realistti.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki avrupaya gitmek istemiyoruz sezonu erken açıp takımın ligin ortasında düşmesini istemiyoruz.
ben son sonuçlardan bunu çıkardım antalya gitsin biz 6. olalım.
Daha ne tartışıyoruz?
Takım 5. olmak istemiyor. İsteseydi düşmüş Adana'yı rahat yenerdi.
G.birliği maçından sonra ligi bitirmişler mental olarak.
Bakalım Başakşehir'e karşı nasıl oynayacaklar?
Başakşehir ve Feneri yensinler bana yeter.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Trabzonsporumuz maalesef son 5 hafta içinde büyük bir gerileme içinde......
5 haftada sadece 1 galibiyet alabildik....
15 puanın 5'ini alabildik....
Herkes bu yılı bırakmış bu yıldan vazgeçmiş önümüzdeki yılı konuşuyor....
Önümüzdeki Şampiyon olacakmışız....
Önümüzdeki yıl şampiyon olacak isek bu yıl salmak , top oynamamak , puanları ve paralar kaybetmek mi gerekiyor ?Puan kayıplarını mazur görmek mi gerkiyor ?
Mesela bir oyuncu alacağız adam bakacak ki bu takım Avrupa kupalarında bile yok. Bu adama önümüzdeki yıl şampiyon olacağımızı nasıl inandıracağız. Avrupalı kaliteli oyuncuların ilk baktığı şeylerden birisidir uluslarası kupalar.
Konunun başlığı biraz abartılı olmuş evet ama her şeyde mükemmel gitmiyor bunuda kabul etmek lazımEn son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 15.05.2017, 08:42.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Üslubumuza dikkat edelim.
Burada -hakaret boyutuna varmadığı sürece- herkes birbirini şahsen ya da fikren eleştirebilir.
Buna ilişkin rahatsızlığı olan da rahatsızlığını düzgün kelimelerle anlatmak zorunda.
İyi forumlar.En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 15.05.2017, 09:31.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem USTA 5.olup Avrupa'ya gitmemiz bizi zorlar diyerek hedefi koydu.
Daha ne tartışıyoruz?
Takım 5. olmak istemiyor. İsteseydi düşmüş Adana'yı rahat yenerdi.
G.birliği maçından sonra ligi bitirmişler mental olarak.
Bakalım Başakşehir'e karşı nasıl oynayacaklar?
Başakşehir ve Feneri yensinler bana yeter.EN IYISI BIZIZ:
Yorum
-
Bu başlığın yanıtı ekşi sözlük olcay şahan entrysindeki şu yazıdır herşey bu kadar basit "Trabzonspor seneye en büyük rakibimiz olabilirdi ama Allahtan Trabzonlular var.." IMG_1010.JPG
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Trabzonlular değil de içimizdeki hainler demek daha doğru olurTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Dediği doğru da kendi topçularına aksi bir durum olduğunda çok kez söven kargalar TS'a laf ediyor. İşler iyi gidiyor diye şu an profesyonel triplerindeler.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İnsanlara bazı şeyleri anlatmak zor,şike süreci,İHO süreci derken kulübün sağlıklı ilerlemesi için ayağını basacak zeminin bile kalmadığını,bunu yerine oturtmak için de ortak bir çaba,akıl ve sabır gerektiğini insanlara ne yaparsan yap anlatamıyorsun.
Yahu bir dur bekle,önce verilen kararlara saygı duy,Genel Kurul bir başkana 3 yıl görev vermiş,o başkan bir TD'ye 3 yıl zaman tanımış,en zor şartlarda arkasında durarak Hoca'yı kendisine gebe bırakmış,adamlık sınavını başkan geçmiş,sıra Hoca'da,Hoca da bırakıp kaçmadan görevini yerine getirmek istiyor.
Burada her kötü sonuçta yeni bir şeylerin denemesi yapılamaz,bir plan,program var,sen de taraftarlığı aptal saptal istekler olmadığını anla artık,kaç yıldır bu futbolu takip eden aklı başında insan anlar ne olduğunu.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"bu takıma fazlası ile güvendik"ten sonrasını okumadımEn son Ege Kum tarafından düzenlendi; 16.05.2017, 00:57. Sebep: emojilerde sıkıntımı var bendemi farklı gözüküyorTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
Yorum