Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 26. Hafta | Anadolu Efes 100-77 Trabzonspor MP | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sonu 1461 e benzeyecek diye korkuyorum basketbol subesininde..sahipsiz kalmis izlenimi veriyor takim..bir basibosluk umursamazlik konsantrasyon ve hedef eksikligi var..onca transfere ve sube icin hicde azimsanmayacak ciddi para harcanmasina ragmen ancak kumede kalabildik..sezon basinda ted ile birlikde dusmenin en buyuk adayiydik gelen transferler sonrasi acaba playoff olur mu dedik ama fiyasko oldu..bu seneyi atlattik diyelim de boyle nereye kadar ne kadar daha devam eder bilmiyorum..girdabin icinde bosa kurek cekiyormusuz gibi geliyor bana..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Hardy, 2000 sayı barajını geçen ilk oyuncumuz oldu.

91 lig
      16 Eurocup
      16 Eurochallenge
      4 Türkiye Kupası

127 resmi maç

430/803 iki sayılık 54%

260/644 üç sayılık 40%

368/440 faul atışı 84%

TOPLAM: 2008 sayı - 267 ribaund - 364 asist - 109 tç - 250 tk - 11 blk - 259 faul

ORTALAMA: 15,8 sayı - 2,1 rib - 2,9 ast - 0,9 tç - 2,0 tk - 0,1 blk - 2,0 faul

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

balıkesir yeniyor
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Muratbey öne geçti. Böyle biterse iyi olur.
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Neyse ki Balıkesir kaybetti, ligde kalmaları için üç galibiyet gerekiyor onlara, tabi ki bunu TED'i yeneceğimizi varsayarak söylüyorum.

Yorum

"Ligde kaldik" diye sevinemiyorum. Ayriyeten erken konusmamak lazim. Cunku bu Kadji bizi düşürebilir. Bir takim, koca spor kulübü bir şerefsizin önünde bu kadar çaresiz olabilirdi.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

kalan bütün maçları kaybederiz benim düşüncem. ted maçı için bişey diyemiyorum. ligden düşebiliriz henüz garanti değil.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Geçen 2 ayrı başlıkta yine sormuştum ama basketbolseverler tarafından kaale alınmadım. Ben yine de sormak istiyorum.
                  Senelerdir yerli kalitemizin çok kötü olduğu söylenir. Ama yıllardır söyleniyor bu. Bunun sebebi nedir?
                  Piyasa da iyi oyuncu mu yok?
                  Var da diğer takımların kontratlı oyuncuları mı?
                  Var da maaşına bütçemiz mi yetmiyor?
                  Ayrıca altyapımız da çok mu kalitesiz?
                  Nedir basketbolda bu sorunu senelerdir çekmemizin sebebi?
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçen 2 ayrı başlıkta yine sormuştum ama basketbolseverler tarafından kaale alınmadım. Ben yine de sormak istiyorum.
                    Senelerdir yerli kalitemizin çok kötü olduğu söylenir. Ama yıllardır söyleniyor bu. Bunun sebebi nedir?
                    Piyasa da iyi oyuncu mu yok?
                    Var da diğer takımların kontratlı oyuncuları mı?
                    Var da maaşına bütçemiz mi yetmiyor?
                    Ayrıca altyapımız da çok mu kalitesiz?
                    Nedir basketbolda bu sorunu senelerdir çekmemizin sebebi?
                    Aslinda hepsi etkili Anıl. Başta, biz her yaz cok gec kaliyoruz. Diger takimlar kadrolarini kurduktan sonra biz hamle yaomaya basliyoruz. Surekli bir belirsizlik hali var. Kisitli sayidaki yerli oyuncular diger takimlara gidiyor. Dar bir havuzdan secim yapiyoruz. Haliyle nicelik ve nitelik acisindan zorlaniyoruz.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Ligde kaldik" diye sevinemiyorum. Ayriyeten erken konusmamak lazim. Cunku bu Kadji bizi düşürebilir. Bir takim, koca spor kulübü bir şerefsizin önünde bu kadar çaresiz olabilirdi.
                      Yazdıklarına aynen katılıyorum, eminim affedilmese bundan daha iyi olurduk

Yorum

Malayi kovmayan baskanada yaziklar olsun. Bu Kocun da hicmi Sucu yok? Kadji ve Gutierrezi isteyende Moody yi göndermeyende O. En az 5 maci da sacma sekilde verende o.

Yorum

Bazarevich demiş ki "İki haftadır beşe beş antrenman bile yapamıyoruz. Umarım yönetim sorunları çözer."

Yorum

Alt lige düşmesek bari
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                            X