Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dozer Gibi Oyna, Kazım Gibi Sev!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vay!

Çağatay sana tek bir şey hatırlatacağım abi.

Nolazak la?
    Vurazan mı?
    Kime güveniysın?

İşte şimdi şampiyonluğa inanıyorum
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Eskiye imrenmek kolay elbette ama aslolan ve zor olan yeniyi inşa edebilmek. Forum bir bayrak yarışı sahası değil, kümülatif bir ortam. Sevda biterse bayrak düşer o zaman hak veririm lakin hiç sanmıyorum.

Umarım bir gün bu söylediklerim herkesin fikri olur ve BMN'nin değeri daha çok anlaşılır. Kaleminize sağlık.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eskiye imrenmek kolay elbette ama aslolan ve zor olan yeniyi inşa edebilmek. Forum bir bayrak yarışı sahası değil, kümülatif bir ortam. Sevda biterse bayrak düşer o zaman hak veririm lakin hiç sanmıyorum.

Umarım bir gün bu söylediklerim herkesin fikri olur ve BMN'nin değeri daha çok anlaşılır. Kaleminize sağlık.
        Merhaba,

Katılamayacağım size. Forum elbette bir bayrak yarışı sahası değil. Fakat yaşamın kendisi öyle. Çarklar dönüyor ve hepimiz hareket ediyoruz. Hayatın içerisinde türlü duraklardan geçip gidiyoruz. Önceliklerimiz değişiyor. Mecburiyetlerimiz değişiyor. Yaşam denen şeyi tecrübe ediyoruz.

Geriye dönemeyiz elbette. Ancak yeniyi de aşina olduğumuz tadıyla inşa edemeyiz. Hatıralar bunun için çok kıymetliler.

Tabii bir de, teşekkür ederim.
        En son Semih tarafından düzenlendi; 12.04.2017, 00:41.
        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaya haklısın da twitter dediğin 140 karakterle sınırlıyor, o yüzden anlatımda mutlaka cümle düşüklüğü oluyor. E facebook desen pkk-chp'nin aynı merkezden idare edildiğine inanan akrabamla, rakı içmeyi sosyal adaletin (solculuğun) ve muhalefetin gereği olarak gören lise arkadaşımın saçmalıklarıyla, hanımın hala kızının yaptığı alman pastası ve yorumlar arasında Trabzonspor mu tartışayım ? Whatsapp da bir yere kadar.
          Al mis gibi forum işte. Aynı takıma gönül verenler aynı ortamda yazışıyor, nesini ilkel buluyorsun ?
          dostum iyi özetlemiş durumu
          forum kendi içinde bir kütüphane her türlü fikirin yazıldığı küçük kitaplardan oluşuyor
          buradaki arkadaşlarımızın hepsinin fikirleri yazdıkları okunuyor ( benim sayfalarca geriden başladığım çoook başlık olmuştur)
          ben forumu ve buradaki insanları şöyle düşlüyorum
          bir dost kahvahanesi var ve ben müsait olduğumda oraya gidiyorum ve herkes beni bekliyormuş gibi muhabbete başlıyor
          ben yazıları okudukca ortam şenleniyor
          öğreniyorum , bakış açım değişiyor ve bazende şaşırıyorum
          forum işte böyle bir yer
          forum yaşamalı
          buradaki her birey çok çok önemli
          BMN KOCAELİ

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi
            Abi tespitlerinin hepsine katılıyorum ve hak veriyorum sana. Yiğit'in de dediği gibi senin gibi düşünemeyenler de var maalesef. Esasen facebook belirtmiş olduğun örnekler neticesinde insanları biraz bu yapıdan soğuttu diyebiliriz. Ancak twitter halen bir çok kişiye değişik bir ruh hali sağlıyor ve insanlar oradan tamamen kopamıyor. Yine de bu sürece rağmen ayakta kalan bir forumuz. Sosyal medyanın seviyesi daha da düştükçe ve bizler de buraya biraz daha değer verdikçe eski havamızı yakalayacağız inşallah...

evet dostum sosyal mecraların değeri düştükçe buraların değeri anlaşılacak

forum kendi içinde bir kütüphane her türlü fikirin yazıldığı küçük kitaplardan oluşuyor
            buradaki arkadaşlarımızın hepsinin fikirleri yazdıkları okunuyor ( benim sayfalarca geriden başladığım çoook başlık olmuştur)
            ben forumu ve buradaki insanları şöyle düşlüyorum
            bir dost kahvahanesi var ve ben müsait olduğumda oraya gidiyorum ve herkes beni bekliyormuş gibi muhabbete başlıyor
            ben yazıları okudukca ortam şenleniyor
            öğreniyorum , bakış açım değişiyor ve bazende şaşırıyorum
            forum işte böyle bir yer
            forum yaşamalı
            buradaki her birey çok çok önemli
            En son zekeriyya tarafından düzenlendi; 12.04.2017, 15:27.
            BMN KOCAELİ

Yorum

Yüreğine sağlık.
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Bu tür yazıların içindeki ruh takımı gelecek nesillere tertemiz ve Trabzonspor misyonuna uygun şekilde teslim etmenin en garantili yolu.Ne kadar çok kişi okur ve o bilinçli ruh halini alırsa geleceğimizden o kadar emin oluruz.

Allah razı olsun,bu güzel yazıyı bu takımın tarihine mal etmiş oldun.
                • Memento mori

Yorum

Yükleniyor...
                X