Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 25. Hafta | Gaziantep 96-75 Trabzonspor MP | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

küme düşme ihtimali bu haftaki muratbey uşak-best balıkesir maçından sonra belli olur. olası balıkesir galibiyetinde olacakları düşünmek bile istemiyorum.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Best Balikesir ile aramizda 2 galibiyet fark var lehimize fakat 2li averajda gerideyiz yanilmiyorsam. Onumuzdeki 3 maca baktim ve buradan galibiyet cikarmamiz cok zor gorunuyor. Best Balikesir onumuzdeki maclarda 2 galibiyet cikartabilirse bizim ustumuze cikma sansini yuksek goruyorum ne yazik ki. Tek tesellimiz TED ile icerde oynayacak olmamiz lakin bu maci alamiyorsak zaten direk duselim bence. Bu tur hesaplara girmemizi saglayan maalesef oyuncular ve teknik kadronun payi azimsanmayacak kadar buyuk.
      En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 10.04.2017, 16:27.
      Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Best Balikesir ile aramizda 2 galibiyet fark var lehimize fakat 2li averajda gerideyiz yanilmiyorsam. Onumuzdeki 3 maca baktim ve buradan galibiyet cikarmamiz cok zor gorunuyor. Best Balikesir onumuzdeki maclarda 2 galibiyet cikartabilirse bizim ustumuze cikma sansini yuksek goruyorum ne yazik ki. Tek tesellimiz TED ile icerde oynayacak olmamiz lakin bu maci alamiyorsak zaten direk duselim bence. Bu tur hesaplara girmemizi saglayan maalesef oyuncular ve teknik kadronun payi azimsanmayacak kadar buyuk.

İki maç da sekiz sayı farkla gitti, fark eşit olunca neye bakılıyor bilmiyorum. Gelecek hafta Uşak ile oynayacaklar. İlk maçta kendi sahalarında Uşak'a üç sayı farkla yenilmişlerdi. Eüer bu sayı farkını aşarak kazanabilirseler ligde kalırlar. Bizim son hafta Uşak ile oynayacağımız maç final niteliğinde olabilir. Neyse ki TED ile kendi sahamızda bir maçımız var, tek umudum o maç.

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İki maç da sekiz sayı farkla gitti, fark eşit olunca neye bakılıyor bilmiyorum. Gelecek hafta Uşak ile oynayacaklar. İlk maçta kendi sahalarında Uşak'a üç sayı farkla yenilmişlerdi. Eüer bu sayı farkını aşarak kazanabilirseler ligde kalırlar. Bizim son hafta Uşak ile oynayacağımız maç final niteliğinde olabilir. Neyse ki TED ile kendi sahamızda bir maçımız var, tek umudum o maç.
          Trabzondaki maci kaybettikten sonra Best Balikesir 2li averaji lehine cevirmis oldu demisti spiker ve az once mackolike baktim deplasmanda 7 sayi ile 69-76 kazanmisiz yani durumumuz gercekten vahim. Gecen oynanan ve kazanilan Tofas maci sezon sonunda ne kadar onemli oldugunu gorecegiz muhtemelen.
          En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 10.04.2017, 21:01.
          Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

Giresun 9 G
            İBB 9 G
            Büyükçekmece 8 G
            Biz 8 G
            Uşak 7 G
            BEST 6 G

İkili averajda Giresun, İBB, Çekmece ve BEST'in gerisindeyiz.

GİRESUN: Gs - Büyükçekmece (D) - Best - Tofaş (D) - Banvit 10

İBB: Çekmece - BEST (D) - Tofaş - Banvit (D) - Gaziantep 11

BÜYÜKÇEKMECE: İBB (D) - Giresun - KSK (D) - Darüşşafaka - Gs (D) 9

UŞAK: Best - Tofaş (D) - Banvit - Gaziantep (D) - Biz 9

BEST: Uşak (D) - İBB - Giresun (D) - KSK - Darüşşafaka (D)

Bizim TED'i yeneceğimizi düşünürsek galibiyetimiz 9 oluyor. Bu durumda BEST'e üç galibiyet lazım. Yani bu hafta Uşak'ı deplasmanda yenemezlerse işleri çok zor. Dört farkla kazanırlarsa, bu sefer Uşak'a bizim maç dışında ekstra bir galibiyet gerekecek.

Özetle şu tabloda düşmemiz düşük ihtimal. Ama yok bunu da başarırlarsa, ayakta alkışlamak lazım mucizeyi gerçekleştirdikleri için...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Yükleniyor...
            X