Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Futbolcu Maaşları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yayın kuruluş kulüplere vereceği parada döviz kurunu 3.30'a sabitlerken.

Bizim vizyoner başkanımız Muharrem Usta futbolculara vereceği maaşlarda niye buna göre tedbir uygulamadı?

Dahası Beinsports'un yaptığı bu üçkağıtçılığa Aziz Yıldırım dışında da itiraz eden olmadı.

Muharrem Usta oteriteye saygı duyarak, elpençe divan durdu. Boşuna kur bizi yaktı diye timsah gözyaşlarını dökmenin anlamı yok

Onun dışında M.Usta hastanesinde personele zırnık koklatmaz, ayağını yorganına göre uzatırdı.

Yorum

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tabloyu güncelledim.

ÖRT Kİ ÖLEM !

Ağaoğlu ve ekibi bu tablodan kurtarır ve kulübü sağlıklı bir mali yapıya oturtursa stadın önüne heykeli dikilmeli.
      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ÖRT Kİ ÖLEM !

Ağaoğlu ve ekibi bu tablodan kurtarır ve kulübü sağlıklı bir mali yapıya oturtursa stadın önüne heykeli dikilmeli.
        Vallahi abi o tablo düşse düşse 15-18 civarına düşer sıralama da düşünce zaten gelir gelmez örtmeden ölürüz Küme potansiyelimiz de olur.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vallahi abi o tablo düşse düşse 15-18 civarına düşer sıralama da düşünce zaten gelir gelmez örtmeden ölürüz Küme potansiyelimiz de olur.
          Küme potansiyeli deyip gecme, o bile heyecan veriyor insana.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Tabloyu güncelledim.

Sosa, Kucka, Ndoye, Durica, Esteban... Şaka gibi gelecek ama şu 5 vasat oyuncuyu sezon sonu yollarsak maaş bütçesinden 50 milyon TL düşmüş olacak. Durica ve Ndoye'un sözleşmeleri zaten bitiyor, teşekkür edip göndermek lazım. Kulübede 200 binlik Uğurcan dururken yılda 3-4 maç oynayan yabancı yedek kaleciye 3.5m TL vermek aptallıktır. Sosa ve Kucka'ya gelecek olursak... Hiç gelmeyelim, tam gelişine satmalık oyuncular sat gitsin.

Kazanacağımız bonservisi ayrı tutuyorum, sadece 5 oyuncudan 50 milyon TL... İnanılmaz rakam.

Geri kalan oyunculardan Onur, Burak, Olcay, Uğur vefa demek zorundalar, maaşları indirecekler ya da o maaşları verecek olan kulübe gidecekler başka yolu yok. Futbolcuya yılda 8-10-17 milyon TL maaş niye veriyoruz ki dünyayı mı kurtarıyorlar ? Ağaoğlu söylediklerinde samimiyse Avrupa biletini cebimize koyduğumuz an bu hamleleri yapar.

Not: Olcay ve Uğur'un devam etmesini transfer yasağı yüzünden istiyorum, yabancı 5 oyuncu değersiz onlar nereye giderse gitsin ama an itibariyle Uğur ve Olcay maalesef önemli oyuncular. Stoper ve kanat problemi varken gönderemeyiz.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Tabloyu güncelledim.

bende niye görünmüyor yaaa, chrome kullaniyorum, ve de güncel durumda, anlamadim gitti
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bende niye görünmüyor yaaa, chrome kullaniyorum, ve de güncel durumda, anlamadim gitti
                Her hangi bir vpn midir nedir kullanıyor musun Sefer?
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

11.08.2017 - Profesyonel futbolcumuz Mustafa Akbaş ile olan mevcut sözleşmemiz 2018-2019 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.
                  Sözleşmeye göre oyuncuya, 2018 - 2019 futbol sezonu için, 2.750.000.-TL garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
                  Saygılarımızla,

işte böyle battık dostlar........ 275.000 lira haketmeyen adama 10 katını verdik..... daha az ücret alıyordu olağanüstü (!) yetenekleri nedeniyle ücreti artırıldı bu zatı muhtemenin......

sembolik paralara oynayan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir hariç herkesin maaşları önemli miktarda düşürülmeli.....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Tabloyu güncelledim.

bu kez bendede acilmiyor

baska bir yerden upload deneseniz?

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    11.08.2017 - Profesyonel futbolcumuz Mustafa Akbaş ile olan mevcut sözleşmemiz 2018-2019 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.Sözleşmeye göre oyuncuya, 2018 - 2019 futbol sezonu için, 2.750.000.-TL garanti ücret ödenecektir.Kamuoyunun bilgisine duyurulur.Saygılarımızla,işte böyle battık dostlar........ 275.000 lira haketmeyen adama 10 katını verdik..... daha az ücret alıyordu olağanüstü (!) yetenekleri nedeniyle ücreti artırıldı bu zatı muhtemenin......sembolik paralara oynayan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir hariç herkesin maaşları önemli miktarda düşürülmeli.....
                    daha zam almadi, bu yaz gitmezse alacak
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 14:57.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her hangi bir vpn midir nedir kullanıyor musun Sefer?
                      Yoo hayir... forum ayarlariyla mi oynadim desem, sanmiyorum

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yoo hayir... forum ayarlariyla mi oynadim desem, sanmiyorum
                        yurt disindan oldugumuz icinmis...

nasil yaa, niye olur mu öyle sey yau =)
                        upload yaptigi sayfa yabanci ip leri telif hakki dogmamasi icin kitlemis
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 15:19.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• nasil yaa, niye olur mu öyle sey yau =)

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            11.08.2017 - Profesyonel futbolcumuz Mustafa Akbaş ile olan mevcut sözleşmemiz 2018-2019 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.
                            Sözleşmeye göre oyuncuya, 2018 - 2019 futbol sezonu için, 2.750.000.-TL garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
                            Saygılarımızla,

işte böyle battık dostlar........ 275.000 lira haketmeyen adama 10 katını verdik..... daha az ücret alıyordu olağanüstü (!) yetenekleri nedeniyle ücreti artırıldı bu zatı muhtemenin......

sembolik paralara oynayan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir hariç herkesin maaşları önemli miktarda düşürülmeli.....
                            Mustafa Akbaş o parayı daha almadı,yani şu anda en ucuza oynayan 3.futbolcumuz ve sen geliyor burada daha alınmamış bir paranın hesabını yapıyorsun.Yedek futbolcu ayrıca,yedeğin yedeği.
                            İşin daha garibi de Mustafa Akbaş bugün bizden başka hangi takıma giderse gitsin 2.750.000 alır,o kadar almazsa bile 2.500.000 civarı alır,bana göre ülkedeki en iyi sol ayaklı stoper.

Senin odaklanman gereken futbolcular başta Burak,Onur,Olcay,Uğur gibi işe yaramayanlar olmalıydı.Trabzonspor'dan aldıkları ücreti bu ülkede onlara verecek başka takım varsa ben başkan olsam bonservis bedeli almazdım.
                            Mustafa Akbaş,kendi piyasasına uygun bir rakama oynarken suçlu bazıları kendi piyasalarının astronomik rakamlarında para alıyor,baş tacı.
                            En son sasone tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 15:20.
                            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yurt disindan oldugumuz icinmis...
                              nasil yaa, niye olur mu öyle sey yau =)
                              hizliresim.com dan dolayı, yurt dışından girenler o sitenin yüklemelerini göremiyor genelde
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• anlasildiii,,, gicik bir durum

Yorum

Yükleniyor...
                                X