Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara'dan Soğutuluyor muyuz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bence trabzonspor yönetimi yine büyük bir yanlışın içinde. yattaranın yaptığının savunulacak hiç bir yanı yoktur. geçen senelerde de aynısı yaşanmıştır. ancak basın sözcüsünün çıkıpta yattara ihanet etmiştir gibi bir cümle kurması anlamsızdır. olayın tartışılacağı yer ve tartışılma şekli tamamen yanlıştır. ayrıca bir "yıldız" dediği yattaranın ne kadar ücret aldığını açıklasa ve takımda ondan daha az katkı yapıp daha çok ücret alanlara bir baksa böyle konuşmazdı sanırım. trabzonspor klübü yine bir krizi yönetemiyor. göreve geldiklerinden beri bir tane krizi bile doğru şekilde çözemediler!!!!!!!!!!!!!!
    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
    my name is onur....
    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynı olayı prens celaleddin yapsa ne tepki verirdi ziya hazretleri
      Bak bende merak ettim şimdi...Celalettin mi...Allah korusun. !
      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

yattara çok saçmalıyor. Futbolculuğuna lafım yok ama saha dışında çok ciddiyetsiz. Uçak bulamamak ne demek, erken gel o zaman 3-5 gün. Burda kal... Bir de Jabi çıktı başımıza, al birini vur ötekine. Daha kendini ispatlamadan kampa gelmemeler. Problem bariz bizde, Fenerbahçede böyle olaylar nadir yaşanırken, biz de hep olur. Yönetim farkı, takımı küçülttüler, Yattaraya gereken ilgi gösterilmiyor, o da böyle şeyler yapıyor diye düşünüyorum. Taraftardan başka Yattarayı seven yok....
        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Oda kendisine çeki düzen versin....

Futbol her ne kadra oyunsada ciddiyet ister......
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yattara belkide hayatı boyunca görebileceği en büyük sevgi ve saygıyı bu camiadan görmüştür ve halada görmektedir.
            lakin
            buna layık olabilmek için biraz daha fedakarlık yapması gerekmektedir.ben ona beslenen sempaninin karşılığını alamadığımızı düşünüyorum.Yattara istese çok daha büyük işler yapabilir.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Şuna eminim ki Yattara taraftar tarafından sevilmesin bir dakika dahi takımda tutmazlar.Heleki Ziya Doğan varken.Taraftarın tepkisinden çekiniyorlar.O yüzden sürekli hatalarını öne sürüp taraftarı Yattara'ya karşı cephe aldırıyorlar.Şu takımda rakip takımlara karşı''sizin böyle oyuncunuz var mı?'' diyebileceğimiz kaç oyuncumuz var düşündünüz mü hiç?
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

At sahibine göre kişner derler.

Yorum

gökdeniz ve yattara var 3. bir oyuncumuz yok........

Yorum

• Yattaranin Dunya futbol piyasasindaki degeri 5 ile 10 milyon eoro arasinda degiosir..ziya doganin degeri nekadar acaba..
                    BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

5-10 bin dolar

Yorum

• mesele iste bu ziya dogan altindaki adamlarin altinda ezildigi icin surekli problem cikartiyor..
                        BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

Vallahi ben Yattara'ya karşı soğumuyorum.

Aynen, Ziya Doğan'a hiç ısınamadığım gibi...
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Milli takımlarda olmamalarına rağmen Gerede kampına son 2 gün katılan, hiç katılmayan futbolcular vardı.. Mesela neymiş; Erdinç'in kardeşi evleniyormuşl falan..Vay anasını.. Ziya gibi bir mantalite abidesi nasıl izin verdi hayret.. Ceyhun'un falan neden geç katıldığı da muamma, sadece Ziya Hoca biliyor heralde sebebini..

Ama konu Yattara olunca akan sular duruyor.. Bju takımda Yattara'dan başka hiç mi bir oyuncunun yanlışı olmuyor? Ziya Doğan'ın şu takımda Yattara'dan başka birine kin kustuğunu, posta koyduğunu da görebilecek miyiz acaba? Mesela hata yaptıklarında bir Ceyhun'a, mesela bir Gökdeniz'e..

Zannetmiyorum.. Yattara'ya kin kusarken gösterdiği cüretkarlık diğer futbolculara karşı da varolsaydı; geçen yıl "formssuzsun.
                            , olmuyor böyle, toparla kendini" dediği futbolcu "Formssuzsam oynatma hoca!" diye makara yaptığında, posta koyduğunda sessiz kalmaz, bu küstahlığı yutmazdı..
                            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

hadi bu yattaranın huyu diyelim jabi ye ne oluyor daha takım ile idmana çıkmamış hala tatil yapıyor bu saygısızlık değil di nedir yattara bu hareketlerinin doğru olduğunu kimse savunamaz neticede trabzona zarar veriyorsun....
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Ben mi kaçırdım bilmiyorum ama daha bir tane yattara geç kalmakta haklı diyen okumadım. herkes yaptıgının yanlıs oldugunda hem fikir. sorun aldığı tepki ve diğer yanlış yapanlara verilmeyen yada verilemeyen tepki.

Yorum

Çalışıyor...
                                X