@Yiğit Gayretli abi büyük ihtimal ben de geleceğim netleştiği zaman sana haber veririm olur mu ? Yer sıkıntısı açısından diyorum yani.
Bir de biz de İstanbul'da birlikte maçları statta olmasa bile izleyebileceğimiz bir yer yok mu ? Veya böyle bir organizasyon neden yapmıyoruz fena olmazdı bence .
En son Aydın Tiryaki tarafından düzenlendi; 17.10.2016, 13:22.
@Yiğit Gayretli abi büyük ihtimal ben de geleceğim netleştiği zaman sana haber veririm olur mu ? Yer sıkıntısı açısından diyorum yani.
Bir de biz de İstanbul'da birlikte maçları statta olmasa bile izleyebileceğimiz bir yer yok mu ? Veya böyle bir organizasyon neden yapmıyoruz fena olmazdı bence .
Haber bekliyorum Aydın. Şimdilik sıkıntı yok.
Maç organizasyonuna gelince; hem ligtv birçok kişinin evinde var hem de İstanbul şartlarında buluşmak biraz sıkıntılı oluyor. Bu tarz organizasyonları Avrupa maçlarında yapıyorduk muhakkak. Ama talep olursa lig maçlarında da yapabiliriz. Neden olmasın
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Maç organizasyonuna gelince; hem ligtv birçok kişinin evinde var hem de İstanbul şartlarında buluşmak biraz sıkıntılı oluyor. Bu tarz organizasyonları Avrupa maçlarında yapıyorduk muhakkak. Ama talep olursa lig maçlarında da yapabiliriz. Neden olmasın
Anladım abi eyvallah. Zaten bu sene böyle bi şey yapsak bile en fazla acıyı paylaşırız . O yüzden de katılım pek olmaz. Senin dediğin etmenler de önemli tabi.
Yiğit muhlama Ya da kuymak yapmayan yer de Kahvaltımı yapılır. Daha önce teklifim vardı yardımcı olabilirim diye ama görüyorum ki kaale alınmadık daha da ısrar etmeyeceğim
Yiğit muhlama Ya da kuymak yapmayan yer de Kahvaltımı yapılır. Daha önce teklifim vardı yardımcı olabilirim diye ama görüyorum ki kaale alınmadık daha da ısrar etmeyeceğim
Bu sefer komplike bir organizasyon yapacağımız için burayı tercih etmemiz gerekiyordu
Yazdım Seni yiğit :d İşin şakası yanlış anlaşılmak istemem. Eğer böyle bir istek olursa seve seve yardımcı olurum. Tabi asıl amaç sizleri arkadaşları tanımak olacak inşallah..
Yazdım Seni yiğit :d İşin şakası yanlış anlaşılmak istemem. Eğer böyle bir istek olursa seve seve yardımcı olurum. Tabi asıl amaç sizleri arkadaşları tanımak olacak inşallah..
6 kasımda bize katıl abi, alıştırma yapalım.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Listeyi başlatıyorum, ayrıntılı bilgiler en kısa sürede gelecek. Henüz kişi sınırımız yok ama durum değişebilir... BMN Kocaeli üyelerinden, sanatçı dostumuz Melih Kahveci de bizlerle olacak ve kulaklarımızın pasını silecek Ayrıca küçük sürprizlerimiz olabilir
HAYDE!
Liste:
1- Yiğit Gayretli +1
2- M. Berke Gayretli
3- Cengiz Çubukçu
4- Gökhan Uzun
5- Doğan Şahin +1
6- memmedaga
7- bkandil +1+(2×0,5)
8- Umut Kanber +1
9- Burak DERELİ
10- Muhammed Türkmen
11- Emirhan TOPCU
12- Taner Gündoğdu
13- Zekeriyya 14- H.Yaman İlkin 15- Murad Güzel 16- S.ÖZKAN
17- M. Maya +1
18- Oğuz ZEYTİN +1
19- A.Adil Karanis +1
20-
Toplam: 27
ADRES:
Toplu taşıma ile ulaşım: 15K ve 1 numaralı İETT otobüsleriyle "Kirazlıtepe Merkez" durağında
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 24.10.2016, 08:43.
Yorum