Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul Kahvaltı Org. | Boğaziçi Yaşam Merkezi Üsküdar | Fotoğraflar: Syf 8

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ekliyorum
    Ekleyin hocam aksilik çıkmadığı sürece kahvaltıda sizlerle olmaktan mutluluk duyarım 👍

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

@Yiğit Gayretli abi büyük ihtimal ben de geleceğim netleştiği zaman sana haber veririm olur mu ? Yer sıkıntısı açısından diyorum yani.

Bir de biz de İstanbul'da birlikte maçları statta olmasa bile izleyebileceğimiz bir yer yok mu ? Veya böyle bir organizasyon neden yapmıyoruz fena olmazdı bence .
      En son Aydın Tiryaki tarafından düzenlendi; 17.10.2016, 13:22.
      2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @Yiğit Gayretli abi büyük ihtimal ben de geleceğim netleştiği zaman sana haber veririm olur mu ? Yer sıkıntısı açısından diyorum yani.

Bir de biz de İstanbul'da birlikte maçları statta olmasa bile izleyebileceğimiz bir yer yok mu ? Veya böyle bir organizasyon neden yapmıyoruz fena olmazdı bence .
        Haber bekliyorum Aydın. Şimdilik sıkıntı yok.

Maç organizasyonuna gelince; hem ligtv birçok kişinin evinde var hem de İstanbul şartlarında buluşmak biraz sıkıntılı oluyor. Bu tarz organizasyonları Avrupa maçlarında yapıyorduk muhakkak. Ama talep olursa lig maçlarında da yapabiliriz. Neden olmasın
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

Haber bekliyorum Aydın. Şimdilik sıkıntı yok.

Maç organizasyonuna gelince; hem ligtv birçok kişinin evinde var hem de İstanbul şartlarında buluşmak biraz sıkıntılı oluyor. Bu tarz organizasyonları Avrupa maçlarında yapıyorduk muhakkak. Ama talep olursa lig maçlarında da yapabiliriz. Neden olmasın
          Anladım abi eyvallah. Zaten bu sene böyle bi şey yapsak bile en fazla acıyı paylaşırız . O yüzden de katılım pek olmaz. Senin dediğin etmenler de önemli tabi.
          2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

İstanbulda olurum Trabzonda etkinlik olur,Trabzonda olurum İstanbulda.Binbir mücadele ile Erasmus bursuyla İtalyada olurum Akyazı açılır.Habu alnumun yazisiiiiiii
            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

Yiğit benide ekle kardeşim

Yorum

İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İstanbulda olurum Trabzonda etkinlik olur,Trabzonda olurum İstanbulda.Binbir mücadele ile Erasmus bursuyla İtalyada olurum Akyazı açılır.Habu alnumun yazisiiiiiii
                Biz İtalya'ya geliriz Berat, dert etme

İlk olarak Emirhan TOPCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yiğit benide ekle kardeşim
                Görüşmek üzere
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

Biz İtalya'ya geliriz Berat, dert etme

Görüşmek üzere
                  Yiğit muhlama Ya da kuymak yapmayan yer de Kahvaltımı yapılır. Daha önce teklifim vardı yardımcı olabilirim diye ama görüyorum ki kaale alınmadık daha da ısrar etmeyeceğim

Yorum

İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yiğit muhlama Ya da kuymak yapmayan yer de Kahvaltımı yapılır. Daha önce teklifim vardı yardımcı olabilirim diye ama görüyorum ki kaale alınmadık daha da ısrar etmeyeceğim

http://www.muhlama.com.tr/
                    Abi orası aklımızda

Bu sefer komplike bir organizasyon yapacağımız için burayı tercih etmemiz gerekiyordu
                    Ayağa KALK!

Yorum

bize 6 kasımda müzik ziyafeti çekecek melih kahveci arkadaşımızla yapılan bir röportaj....

Yorum

Abi orası aklımızda

Bu sefer komplike bir organizasyon yapacağımız için burayı tercih etmemiz gerekiyordu
                        Yazdım Seni yiğit :d İşin şakası yanlış anlaşılmak istemem. Eğer böyle bir istek olursa seve seve yardımcı olurum. Tabi asıl amaç sizleri arkadaşları tanımak olacak inşallah..

Yorum

İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yazdım Seni yiğit :d İşin şakası yanlış anlaşılmak istemem. Eğer böyle bir istek olursa seve seve yardımcı olurum. Tabi asıl amaç sizleri arkadaşları tanımak olacak inşallah..
                          6 kasımda bize katıl abi, alıştırma yapalım.
                          Ayağa KALK!

Yorum

6 kasımda görüşelim o zaman
                            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Şu sıralar arayı biraz açtık sevgili dostlar... Güzel bir kahvaltıyla telafi edelim, dostları görelim, yeni dostlar edinelim istiyoruz

Yerimiz Üsküdar Belediyesi'ne ait Boğaziçi Yaşam Merkezi bünyesindeki Erguvan Restoran...

Fiyat: 30 TL (Açık Büfe)

200-erguvan-restaurantla-bogaz-keyfi-20150305-135734-uskudar-haberler_790x365.jpg

39-erguvan-restaurant-20160623-120935-kentur_fotogaleri_800x600.jpg

erguvan-manset-1.jpg

41-erguvan-restaurant-20160623-120935-kentur_fotogaleri_800x600.jpg

Listeyi başlatıyorum, ayrıntılı bilgiler en kısa sürede gelecek. Henüz kişi sınırımız yok ama durum değişebilir... BMN Kocaeli üyelerinden, sanatçı dostumuz Melih Kahveci de bizlerle olacak ve kulaklarımızın pasını silecek Ayrıca küçük sürprizlerimiz olabilir

HAYDE!

Liste:

1- Yiğit Gayretli +1
                              2- M. Berke Gayretli
                              3- Cengiz Çubukçu
                              4- Gökhan Uzun
                              5- Doğan Şahin +1
                              6- memmedaga
                              7- bkandil +1+(2×0,5)
                              8- Umut Kanber +1
                              9- Burak DERELİ
                              10- Muhammed Türkmen
                              11- Emirhan TOPCU
                              12- Taner Gündoğdu
                              13- Zekeriyya
                              14- H.Yaman İlkin
                              15- Murad Güzel
                              16- S.ÖZKAN
                              17- M. Maya +1
                              18- Oğuz ZEYTİN +1
                              19- A.Adil Karanis +1
                              20-

Toplam: 27

ADRES:

Toplu taşıma ile ulaşım: 15K ve 1 numaralı İETT otobüsleriyle "Kirazlıtepe Merkez" durağında
                              En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 24.10.2016, 08:43.
                              Ayağa KALK!

Yorum

Sınav programım açıklansın, duruma göre ben de gelmeyi istiyorum.

5 Kasım akşamı da Beşiktaş deplasmanı var, ona da bir şeyler düşünülebilir erkenden
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X