Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sonunda Bu da Oldu... (Bayrağımıza Tepki)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abdülkadir Aksu gibi bir insanın İçişleri Bakanı olduğu bir ülkede polislerin bu tavrına şaşırmamak lazım.
    Bahsi geçen şahıs tarafından kuruma yapılan alımlarla birlikte emniyetin içler acısı halini görmek gerçekten çok üzücü...
    BMN TRABZON

Yorum

yaw şaka gibi.sarhoş falan değildiler dimi.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

valla şaşılacak şey. nedemek Türk Bayrağı ile giremezsiniz. nerde yaşıyoruz biz yaa. bunları şikayet edecek biyerler yok mu.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

fatih bu yayla suyi içti da bikere hersey beklenur bundan
          bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

alakasız yerde yazıyorsun arkadaşım farkında değilmisin ?
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abdülkadir Aksu gibi bir insanın İçişleri Bakanı olduğu bir ülkede polislerin bu tavrına şaşırmamak lazım.
              Buna valiyi ve il emniyet müdürünü de eklemek gerek.

Hangi mantığa dayanarak gerçekleştirdiği belli olmayan icraatlarıyla hem vatandaşı hem de bir çok polis memurunu mağdur ediyor Aksu!..

Kapıda gıcık olduğum bayan memurun söylediği şu idi:
              ''Valiliğin emri var içeriye yazılı pankart vs. hiç bir şey almıyoruz!'' Bir süre tartıştıktan sonra mecbur girdik içeri.Hadi o pankart idi,arkadaş sen Türk bayrağını K.K.T.C bayrağını nasıl almazsın?Almazsın hadi saçma salak bir emir var,''Tahrik eder'' ne demek?Ayıp!..Utandım...

Yorum

Sorun acaba ''Trabzonspor taraftarı mı Türk Bayrağı sokamaz? yoksa tribüne bayrak sokulması yasak mı? '' bu çok önemli.
                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

''Valiliğin emri var içeriye yazılı pankart vs. hiç bir şey almıyoruz!''

Türkçede tahrik ediyo galiba.

eyvah Türkçe dedim.

Yorum

her geçen gün yeni "skandal" haberleri ile karşılaşıyoruz... sözü edilen şeyler sanki suç unsuru taşıyan şeyler... yani sanki üzerinde slogan vs. yazan pankartlardan bahsediyoruz...

üstelik bu her skandal haberinden sonra bir "skandal" daha yaşar hale geldik... şöyle ki; hani şimdi biz burada bir takım haksızlıklara değiniyoruz ya, bazı kesimlere göre bu durumlar sadece Trabzonsporlular için "skandal" olarak algılanabilir olarak kabul ediliyor... bence bu çok daha büyük bir "skandal"... bir yanda siz feryat etmek, bir şeyler yapmak istiyorsunuz... diğer yanda birileri sizin bu tepkinize bir anlam veremiyor; "neden bu kadar tepkililer ki?" deyip şaşırıyorlar...

bayrağımız birilerini tahrik ediyorsa, rahatsız ediyorsa etsin... etsin ki bilelim bakalım, kimler rahatsızlık duyuyor o bayrakların açılmasından...

bence çok mühim bir konu, kesinlikle siyaset üstü... lütfen siyaset bulaştırmayalım... ben de İçişleri Bakanı'nı sevmiyorum ama burası yeri değil, yoksa konunun önemi kayboluyor... bir de yine "faşist" vb. kelimeler gördüm yukarda, rahatsız oldum... açılan her konuyu bir şekilde kendi ideolojimize (hangi ideoloji olursa olsun) bağlama hastalığımızdan kurtulmayı öğrenmeliyiz artık...

maalesef polislerimizin içinde de mesleğe yakışmayacak kişiler var... her meslek grubunda olduğu gibi, onların arasında da var... ama idealist, dürüst olanları da var... polisler hakkındaki görüşlerimi zaten geçen sene "Polis Haftası"nı kutlamak için açtığım başlıkta yazmıştım, merak eden okuyabilir...

yalnız benim anlamadığım bir durum var... biri çıkıp diyor ki; "falanca yerde bir doktor bana şöyle birşey yaptı" ve eleştiriyor o doktoru haklı olarak... bu eleştiriye cevap vermesi gereken kişi o olayı yapan ya da o olayı yapan kişi ile aynı eksende düşünen "ben olsam, ben de öyle yapardım" diyen birisi olmalı bence... ama nedense bu tip eleştirilere cevap "ben o doktor gibi değilim kardeşim" diyen kişilerden geliyor... bu doktor örneğini, polis, manav, hemşire, belirli taraftar grubuna mensup bir taraftar, milletvekili gibi bir konuya uyarlayabilirsiniz... yani demek istediğim insanlar neden yapmadıkları bir konu hakkında kendi üstlerine alınıyorlar bazı şeyleri?... sen zaten o kötü kişilerden değilsen o laf sana edilmemiş demektir, bu kadar basit...

ilginç bir notla bitireyim: madem bu bayraklar tahrik unsuru... neden İstanbul'un dört bir yanına devasa bayraklar dikiliyor... herkes görüp tahrik olsun diye mi?... sayın valim, emniyet müdürüm var mı buna bir cevabınız?... İstanbul'luyu güne tahrik olmuş bir şekilde mi başlatmak istiyorsunuz?... yoksa sadece stadyumlarda açılan bayrakların mı tahrik edici bir etkisi var?... komik olmayın!!!
                    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sorun acaba ''Trabzonspor taraftarı mı Türk Bayrağı sokamaz? yoksa tribüne bayrak sokulması yasak mı? '' bu çok önemli.
                      aslında önemli olan da bu...

çok düşündürücü...

(UEFA)

Yorum

Bu ülkede milletin %10'u evet evet sadece %10'u polise güveniyorsa bundan bizler değil polisler gocunmalıdır.
                        Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                        Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                        WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

bu ne kin bu ne düşmanlıktır Trabzonsporlulara!!bur da amaç ve hedef Trabzon ve Trabzonsporlulardır!!!
                          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kesinlikle katılıyorum abi...

Yorum

tek kelimeyle kınıyoruz...bakalım bundan sonra bize karşı nasıl bir tavır sergileyecekler..
                              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Şu anda konu bir kaç yorum dışında gayet uygarca tartışılmaktadır,başka yöne çekmeye gerek te yoktur.Konu üzerindeki yorumlarınız-Metin abinin deyişiyle-itidalli olursa sorun çıkmayacaktır takdir edersiniz ki.

Harun abinin söylediği üzerine düşünmek gerekli.Son dönemde Trabzon'un adının geçtiği haberlerin hangi çerçevede olduğunu biliyoruz.Tüm bunların üzerine dün yaşanılan ayıp manidar oldu.

Gerçi BJK maçında da pankartımızın asılmasına engel olunmuştu.Fakat burada ''pankart'' engeli söz konusu ve valilik emriyle gerçekleştirilmekte.Bulunduğumuz tribünde bayraklarımıza uygulanan bu sansür ise çok çok başka...Sorumluları bunun utancını nasıl taşıyacaklar bilemiyorum...

Yorum

Yükleniyor...
                                X