Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hazırlık Maçı | Trabzonspor 0-3 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TsLaZo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya arkadas biz pasolig olmayan nasil alacak bileti giselerdemi yatacagiz cuma mesai saiti bitimi maca gitmek istiyoruz ama bilet isi biraz sacma olmus
    aynen saçma olmuş bende passo var ama kardeşim için alamıyorum mecbur stad gişesinden alacağız. şimdi kartaldan oraya mı gideceğim yok mu internet sitesi falan ayıp ya..
    passonun zorunluluğu yokta passo harici bilet alan da bu şartlarda zor olur son güne bilet kalacağını zannetmiyorum. yalan olacak maç
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Internet üzerinden sadece Passolig kartı olanlar alabiliyor. Kartı olmayanlar stad gişesinden alacak/aldıracak.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• arkadaşlar kuzenin passolig kartla 3 adet bilet alabiliyomuyuz
        Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• B bloktan 2 kisi aldik bakalim

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar kuzenin passolig kartla 3 adet bilet alabiliyomuyuz
            Herkeste pasolig kart olması lazım internetten alabilmeniz için. Yoksa gişeden. Bir de karta başvuru yaptıktan sonra kart gelmese de bileti TC'nize işletebiliyorsunuz ve maç günü tek geçişlik kart alıp girebiliyorsunuz.

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Hazırlık macı için passo'ya mahkum etmenin mantığı nedir .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hazırlık macı için passo'ya mahkum etmenin mantığı nedir .

Gişeden kağıt bilet satışı olacak bildiğim kadarıyla.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Bende passolig yok var da Bjk passoligi var oda elime ulasmadı 2 yıldır . Ben bileti almak icin passolig almalımıyım , baska passo karttan bilet alabilirmiyim

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gişeden kağıt bilet satışı olacak bildiğim kadarıyla.
                    Uşak'ta yasıyorum mac gunu sabah geleceğim ucak bileti aldim gidis donus ... Yardım bekliyorum

Yorum

Bende passolig yok var da Bjk passoligi var oda elime ulasmadı 2 yıldır . Ben bileti almak icin passolig almalımıyım , baska passo karttan bilet alabilirmiyim

Internetten bir dene istersen passo.comdan bjk kartiyla alinir mi bilemedim. Kartin elinde olmasina gerek yok bileti satın aldin mi mac gunu tek gecislik kart alıyorsun ucretsiz sorun olmuyor. Ben biletletin tamaminin mac gunu sabahina kadar biteceğini sanmam. Sabah gelince giseden kagit bilet alir cozersin. Ama biteceğini düşünüyorsan bir arkadastan rica et sana kağıt bilet alsin gelince verir. Ben çalışıyorum mesai saatlerinde stad gisesine gitme sansim yok maalesef.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

Uşak'ta yasıyorum mac gunu sabah geleceğim ucak bileti aldim gidis donus ... Yardım bekliyorum

Abi bjk passoligi var demişsin,sistemde kayıtlı passolig kartın varsa kartın fiziken elinde olmasına gerek yok.Sistemden bileti alıp,maç günü stadda tek geçişlik kart alman mümkün.

Yorum

• Anladim tesekurler ..

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bursaspor'lular da alınacak mı maça ?
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• cevap için teşekkür ederim üstadım
                                Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

Yükleniyor...
                                X