Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rahat olun iş bitti. Ama BMN'nin 35 oyu herkese örnek olsun. Sahip çıkın, üye olun kulübe... Sahibi Trabzon'lular değil çünkü, asabı bozuk tüm dünyalılar...
    Kesinlikle üye olacağım ünşallah

Sent from my iPhone using Tapatalk
    trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Levent Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sonuca en cok adminler sevindi. Sabaha kadar uyuyamayacaklardi
      Tespit gibi tespit
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben mi burayı gerdim?
        Ben Hekimoğlu'nun oy potansiyelinden bahsettim hep.
        Kazanan az farkla kazanacak dedim daha dün gece.
        Şehrin nabzını yansıttım.
        Gerçekçi oldum. Ve sonuçlar da ortada. Sizin gerilip gerilmemeniz çok da önemli değil.
        Kabul et forumun en karamsari sendin
        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• harici Trabzonspor'lular bayramımız kutlu olsunnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!! mikro milliyetci dinazorların cebinde kurtuldu biricik aşkımızzzzzzzzzzzzzzzz.

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen abi, öyle böyle değil tarihimiz kurtuldu resmen.
            sen ben dahil herkes üye olmalı artık, 2. sandıktaki dinazorlara bırakmayalım çok pis hırslandım
            çok haklısın kişisel ataletime yeniliyorum.. 10 kere üye olmam lazımdı...

Yorum

• Kesin sonuçlar açıklansın da rahat rahat mutluluğumuzu yaşayalım.

Yorum

• hayirli ugurlu olsun,

insallah bir kaza cikmaz da Usta yeni baskanimiz olur.

Yorum

• Usta: Sezon sonunda Lucescu ile büyük oranda anlasacagiz ve uzun süre bizde görev yapacak dedi.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Herkes kulübe üye olsun lütfen bende derhal başvuruyorum.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Benim oyumdan ne olur demeyin gördünüz lütfen üye olun lütfen ben gelmeyeyim benim oyumdan ne olur diyenlere de zorla uçak bileti organize ettik
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor Lovers â€�@TS_Lovers 55 sn.55 saniye önce
                        7.395 üyenin oy kullandığı açıklanmıştı ancak resmî sonuçlardaki rakamların toplamı 7.150. 245 fark var.

inş. sonuç değişmez
                        Bu geçersiz oyu karşılığı muhtemelen...buradan çıkarsa ekmek çıkar...yoksa M.Usta hayırlı olsun...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• 558 likes, 22 comments - zagortenay76 on December 5, 2015: "Bugün günlerden Trabzonspor.".

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nevzat Aydın nerelerde ..
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rahat olun iş bitti. Ama BMN'nin 35 oyu herkese örnek olsun. Sahip çıkın, üye olun kulübe... Sahibi Trabzon'lular değil çünkü, asabı bozuk tüm dünyalılar...
                            itiraz sayımı sürüyor diye yayın var abi ,kesin mi ?
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• SELAMU ALEYKUM BORDO MAVİ NET Ben geldim USTA geldi bende geldim sizin hepinizi çok SEVİYORUM .
                              MUHARREM USTA BAŞKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Yorum

• Iho sayesinde kazandik

Yorum

Çalışıyor...
                                X