Bir acemi hissiyatıyla kulüp yönetiminden usta edasıyla bir kulübe evrilmek dileğiyle...Hayırlı olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Lovers â€�@TS_Lovers 55 sn.55 saniye önce
7.395 üyenin oy kullandığı açıklanmıştı ancak resmî sonuçlardaki rakamların toplamı 7.150. 245 fark var.
inş. sonuç değişmez
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Hayırlı uğurlu olsun.
bir kez daha görüldü ki kulübe üye olmak çok önemli bir mesele.
her ne kadar hekimoğlu seçilirse bu takımı bırakırım diyen arkadaşlar da olsa onların bu sözlerini kendilerini fazla şartlamasına ve stresli seçim sürecine bağlıyorum. Trabzonspor sahaya çıkacak bizler başka bir şeyle ilgilenecez öyle mi? istesek de yapamayız öyle bir şey.
taraftar olarak kim seçilirse seçilsin duracağımız yer belliydi. Usta seçildi aynı yerdeyiz. şu stadı artık dolduralımThere is no spoon...
Yorum
-
unutulmaz bir seçim oldu, Allah şükür Muharrem Usta başkan oldu. Benim bu kongreden anladığım biz genç nesil artık kulube üye olup oy kullanma hakkımız olmalıdır.Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
.................Yenişehirli Avni
Yorum
-
Sağol abi HEKİMOĞLU gelecek diye çok endişelendim ama korkulan olmadı. İnşallah Muharrem USTA'yla özlenen başarılara kavuşuruz. Yalnız Trabzon insanı beni birkez daha şaşkınlık içerisinde bıraktı bu akşam arkadaş Muharrem USTA- Celil HEKİMOĞLU ikisi arasındaki farkı anlamak çok mu zor ? Bariz ortada HEKİMOĞLU'nda bu kulübün başkanlığını kaldıracak vizyon yok...HAMİ_41
Yorum
Yorum