Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kardeş her yerin olduğu gibi bizimde iyimiz kötümüz var sen kötüyü görmeyi seçmişsin neye yazık kime yazık ?

Yorum

• İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Seçim sonrası için buralar karışabilir ADMİNLER göreve

Birak karissin, Hekimogluna mi oy attin ki korkuyorsun ? Kavgasi olmayan, isyani olmayan insandan insan olabilir mi?? demokrasi kavgalarin, isyanlarin rejimidir, Hekimoglu secilirse insanlarin burada isyan etmeleri cok dogaldir, birakin insanlar dertlerini, sitemlerini dile getirsin.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Hacı'nın ts sevgisinden zerre şüphem yok şakin adam çapsız, 5 koyun katsan önüne güdemez.

Sent from my iPhone using Tapatalk
        trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nerde o "hokomoglo kom ko bolon" diyenler?
          şahsen öyle düşünenlerdendim ama Trabzon delegesinin küçük düşüneceğini düşünememiştim.
          En son omondoles tarafından düzenlendi; 06.12.2015, 20:10.

Yorum

• "Celil Hekimoğlu: Bazı oyuncularla yeniden görüşüp indirim bekleyeceğiz, olmazsa sözleşmeyi feshedeceğiz, yerlerine kaliteli isimler alacağız."

"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Geçen seçimde son ana kadar MU öndeyken bir sandıkla IHO kazanmıştı. Bu sefer de MU için olsun.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son durum nedir beyler umut var mı?
                Hekimoğlunun başkan olması çok saçma oldu. Bir yanda proje adamı usta. Diğer yanda epey zengin bir yönetim kuruluna sahip iho. Ne buldu delegeler hekimoğlunda. Ne vaat etti. Usta lucrscu dedi. Sampiyonluk dedi. Hekimoğlu ne dedi. Hangi futbolcuyu alacakmış. Hangi antrönörlr çalışacak. İhotu bile mumla arayacağız yazın bir kenara. En azından cardozo. Ekici. Mbia. Onur var dite avunuyorduk.

Yorum

• Fark 100 de olsa 50 de olsa başta ben olmak üzere tüm arkadaşlar suçu kendisinde arasın, üye olmak için çok geç kaldık, şurada 150 bmn üyesi çok şeyi değiştirebilirdi.
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• yahu adamın seçim resmi bile 90ların kaset kapağı gibi kolları sıvamış...
                    Trabzon pisletti yine gel sıva başkan

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yapma renktaşım.Adamın tüm eylemleri hatalıydı. Neyse renktaşım boşverelim ben iho nun gitmesinden mutluyum ne hali varsa görsün. Zaten hep rezil olarak anılacak. Biz şimdiye ve sonraya bakalım.
                      Dostum yanlışlar yaptığını zaten söylüyorum,bile bile yaptığına inanmıyorum sadece.bilgisizlik ve işbilmezliği yüzünden bu durumdayız.

Yorum

• Kulübün kaderini dinozorlar belirliyor.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Ya bu şehirdekilere cahil,köylü,çıkarcı diyorlardı.İnsanlara hakaret etmeyin diyordum ama görünen o ki haklılarmış.%10luk nufüs hariç
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Lan bu herif bir dahaki seçimde şu ağladığı fotoğrafla oy toplamazsa ben bi şey bilmiyorum.

O kadar pislik bir herif!
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• usta kazanmasa harbi kendi hatasi.. tamam bir cizgin olurda.. bosver köprüyü gecene kadar dayi ol.. sonra cizgin projeni yap.. oda satin almaliydi.. millete sms atmaliydi otobüs kaldirmaliydi ucak bileti vermeliydi.. isvcireye bile ulasmislar adam 1 yildir calisiyor.. adam sanki olursa olur olmassa amaaaaannnn 3 yil sonra yine aday olurum.. cok garib... herkes nasil seciliyorrr.. akp de önce makarnya simdi makarnaya gerek yok...

Yorum

• Edit...
                                En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 06.12.2015, 20:12.

Yorum

Yükleniyor...
                                X