Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sakin...

Kötü örnek emsal olmaz...

Trabzonlu olmayan Trabzonsporlular çok daha kıymetli
    Abi biliyorum belki bu paylaşımlarımız Hekimoğlu ve Hacıosmanoğlu'nu destekleyenleri kızdırıyor, içlerinden belki de neden bu kadar körü körüne Usta'Yı destekliyorlar da diyebilirler, olay Usta olayı falan değil. Olay yönetebilme, icra edebilme, lobi yapabilme, güçtür...bunlar diğer adaylarda malesef ama malesef yok...Çakıroğlu'nda mı var bunlar veya Ali Kemal'de mi veya Faruk Kanca'da mı veya Usta'ya Trabzon'a gelsin telekonferansla hastanelerini Trabzon'dan yönetsin diyen Kulaçoğlu'Nda mı!!!
    Bakın Nevzat Aydın denilen adam var, yemeksepeti'nin kurusucusu, adam anadan doğma kabiliyet var, vizyon, proje, yetenek, ne dersen var...var oğlu var...yoktan gelip zirveye çıkanlar bu adamlar,,, yerel kaynaklı değiller, Türkiye'ye mal olan adamlar bunlar....neyse ya seçim günü kimsenin aklını karıştırmayalım artık....
    KÜTAHYA / TAVŞANLI

KÜTAHYA'LI AMA TRABZONSPOR'LU

Yorum

• ya arkadaşlar şu hekimoğlu alacağına iho alsın söylemini lütfen bırakın artık çok amiyane olacak ama bırakın da kulağımızın arkası temiz kalsın. daha ne rezillik kaldı yaşamadığımız, yaşatacağı??? camianın bu adamdan bir an önce kurtulması gerekiyor. aday olması, olabilmesi dahi yeterince yüz kızartıcı adamın.
      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Ya bu Giray Bulak harbiden enteresan insan.. Kendisine sorulan soruyu anlamıyor daha.

Yorum

• Şöyle bi durum var. İHO son anda mahkeme kararıyla kendi üyelerini sokamadı seçime.

Peki seçilmesi durumunda aynı hataya Hekimoğlu düşer mi?? Yoksa işini sağlama alıp kendi düzenini oluşturur mu?

Aynı şeyi Usta için söyleyemiyorum. Nedeni Trabzon'da çok güçlü olmaması. Yani istese de yapamaz.
          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet oyle konustu ve hekimoglunun 3 yil sonra sampiyonluk mucadelesi vermek istemesini daha mantikli buluyor.
            Bunu soylerken de, Usta nin henuz teknik direktoru belli degil gibi bir cumle kullandi, yani Sadi ile devam edip etmiyecegin belli degil yarim sezonluk. Hemen akabinde sampiyonluk yarisi verebilecegini zannetmiyorum (yeni sezon icin).
            sadi olayında ustayı bende anlayamadım. sadi ligde 4 maç üstüste kazansada ben gelecek yılı ona teslim etmezdim heleki lucesku hamlem varsa, kafaları karıştırmaya gerek yoktu seneye luceskuyu getiricem diye net bir mesaj verseydi daha iyi olurdu.

Yorum

• Yorum

• Burdan sayın Başkanımız Muharrem Ustaya seslenmek istiyorum. Başkanlık döneminde jan mari ve onun peşindeki satılmış taraftar gurubunu kesinlikle bitirsin.Klubu yıllardır sülük gibi emiyorlar. Usta bunları tasfiye etmezse hakkımı helal etmiyorum.

Yorum

• kanalg yi açıyorum hep millet hekimoğlu diyor. kapatıyorum açıyorum yine hekimoğlu
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya bu Giray Bulak harbiden enteresan insan.. Kendisine sorulan soruyu anlamıyor daha.
                    Zaten Giray Bulak baglanacak dedigi an kanali degistirdim. Sacmaliklari dinleyecek vaktim yok.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oylama saat kaçta sona erecek?
                      Saat 16.00 da sona erecek ancak oy kullanmak için sandık başında kuyrukta bekleyenlere de oy kullandırılacaktır.

Yorum

• İlk olarak levent yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Merak Ettiğim Bir Konu Var Neden Bizim Kadın Basketbol Takımımız Yok 3 Büyüklerin Var
                        70'lerde, 80'lerde kadın basketbolu mu vardı sanki ? Özümüze döneceğük.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Kartal sahilde Dumankaya Horizon projesinde son rötuşlar yapılıyor şuan,ve sahille özdeşleşmiş palmiyelerle aynı hizada nerdeyse,kaç katmış hiç bakmamış mı beyfendi ?Yazılanlar ve söylenenler şaka gibi,göz var nizam var
                          ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• renktaslar link veren olabilirmi ben 61saat izliyemiyorum olsada 61saat da tv bakilmaz cok acemiler
                            sikayetimi özel olarak yazdim onlara bir yildir yaziyorum ya yapmayin yada profesionel yapim bu isi diye defalarca yazdim ..
                            61saat yönetimi cektikleri canli yayini kendileri izlemiyorlar bakmiyorlar nasil ziyaretciler izliyor yayin iyimi donam varmi yoksa haberleri yok ??
                            haber61 arada bir Dogru Düzgün yayin yapiyor donma olmuyor seviniyorsun bu kez Kameraman sacmalik yaparak olur olmaz yerleri cekiyor ..suan secim var sez ton kapaniyor donuyor arada bir yoksa bunada sükür diyorum tabiki ama 2015 yilinda bu Kadar zor olmamaliydi ..
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Kanal G'de biri cikti. Ezan, Allah, Kitap namusumuz diyerek federasyonu tehdit etti. Fabrikasi Trabzon'da diye hekimoglu secilmeliymis. Ulan ne garip adamlarin elinde Trabzonsporum.
                              Bundan sonra cikan ise ben 1967 yilinda devlet baskaniydim dedi. Spikerde hangi devletin baskaniydiniz diyo.
                              Cok kalitesiz insanlar var Trabzon'da cok.

Yorum

• Giray Bulak: "Ustanın yemeğine katıldım 1200 kişi vardı, dışarıda da 1000 kişi vardır.."

Yorum

Çalışıyor...
                                X