Hakan Kulaçoğlu, Hakan Orhan ve Mehmet Ongan ile birlikte Celil Hekimoğlu'nun yönetiminde yer alacağını açıkladı. Dogru mu ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hasan Tüncel â€@hasantuncel61 3 dk.3 dakika önce
Mahkeme kararı açıklandı..Trabzonspor olağan Kongresi 9997 kişilik hazirun listesi ile yapılacak.Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSICAK GELİŞME : Lucescu'nun menajeri Trabzonspor'un başkan adayından teklif aldıklarını ve Lucescu'nun bu gelişmeye sıcak baktığını açıkladı
Twitterde yazıyor doğrumu bilmiyorum ama doğruysa Fiko ve Aziz gibi işin kaşarı iki adamın İstanbula getiremediği hocayı Usta Trabzona getirebiliyorsa gerçekten helal olsun. Lucescu bile ikna olmuşsa adamın projelerine biz burda neyi sorguluyoruz onu anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç kimsenin yönetimine girmeyeceğim deyip seçime 1 hafta kala Celil Hekimoğlu'nun listesine girmek Hakan Kulaçoğlu'na yakışmadı.
kendisine duyduğum saygı bayağı bir azaldı bu olaydan sonra...
ha şunuda diyeyim..
hekimoğlu kazanırsa ilk istifa edeceklerden birisidir.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHekimoğlundan mesaj gelip duruyor, son mesajı listesi ile alakalı. Yarın saat 14:30'da aday tanıtım toplantısı olacakmış Zorlu Grand Otel'de.
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın Hekimoğlu diyelimki seçimi kazandı...
Bu ayrımcı uslupla camiayı nasıl birleştirecek ?
Ben başkanım camianın büyükleri benim ayağımamı gelsin diyecek....
Hiç hoşuma gitmiyor tarzı....
Sonra Trabzonspor Trabzon'dan yönetilirse İstanbuldaki onbinlerce taraftarında maça gitmesine gerek yok...
çünkü dediğine göre onların bir kıymeti yok
önce bana saçma gelen nedenlerle Usta'yı eleştirdiniz (üyelik tarihi mevzuu) şimdi yine bana saçma gelen nedenlerle hekimoğlunu eleştiriyorsunuz. Trabzonspor Trabzondan yönetilmeli anlayışının onlarca sakıncası olmasına rağmen getirdiğiniz şu eleştiri çok güzel göğüste yumuşatılır ve karşı kalede doksana çakılır.bilmenizi istedimThere is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLusescunun gelmesinden çok bir proje için gelmesi beni daha cok heyecanlandirir
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon için heyecanlanmak gerçekten mesele değil. iho yüzünden bırak heyecanlanmayı utanır olduk.ama usta'nın son bir iki haftadaki verdiği görüntü beni heyecanlandırdı. 3 sene boşa geçti resmen.trabzonspor'un verdiği pozitif enerjiyle başlanacak günler çok başka olur.bunun bilincinde bir usta var.hayatımıza kalite illham katacaktır.
http://video.haber61.net/watch_video.php?v=XKKAAOD19M26#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Mahkeme karar vermis. 9997 kisi oy vercek.
Iste bu. Eyler bayanlar. Iho dan kurtulmamiz icin son 5 gun. Tahminm 1000 oy bile alamaz iho
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Onur Keskin tarafından düzenlendi; 01.12.2015, 17:25.
Yorum
-
İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta ' yı Kanal A da izleyen İHO cu 2 tanıdığım fikir değiştirdi. Usta demeye başladılar. Hayırlısı bakalım.
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Yorum
Yorum