Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bmn zevkle yapacaktır ama onun bunu göze alabileceğini sanmıyorum.The world leader ı gibi bildiği yerlere gider konuk olarak.Bmnnin yayınına katılırsa zevkle dinlerim boşa çırpınışlarını.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bir oy bir oydur kaygısıyla bence proğrama katılır
    Proğramıda yönetici Adem kardeşim yönetsin,sesimizin sesi olurdu
    En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 13.11.2015, 23:29.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O program bitmez abi. Sonunda ya İHO bana söver ya da ben ona [emoji1]
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Kongre salonuna üye olmayanlar girebilir mi? : )
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• MuharremUsta: Şu anda iyi bir kadroya sahibiz. Bu kadroyu sağlıklı ve verimli işleten bir teknik kadroya ihtiyaç var. Mutlaka sponsor bulunmalıdır.İsim vermeyeyim ama şu anda ben TR’nin çok üst düzey firmalarıyla sponsorluk için görüşüyorum. 2010-2011’de şampiyonluğumuzun elimizden alındığı bir gerçektir o yilin Sampiyonu Trabzonspor`dur.

------------

"Celil Hekimoglu: Fenerbahçe'yi konuk edeceğiz

*Biz tekrar tüm Türkiye'ye Trabzonspor'un gülen yüzünü göstereceğiz. Ev sahipliğini, hoşgörüsünü... Trabzonspor bu kara bulutları dağıtacak. Tüm ihtilaflı konuları çözeceğiz. Fenerbahçe ile sorunumuz var. Fenerbahçe'yi Trabzon'da konuk edeceğiz. Bu kavgaları kaldıracağız. Bu böyle gitmez; belki biraz risk alacağım, ama Trabzonspor taraftarı centilmendir. Biz tekrar sahaya döneceğiz. Tekrar spor yapacağız,"

Radyospor`da dedi.

Sayin Hekimoglu nun aciklamasini daha cok yazip daha cok göreceksiniz burada...Kusura bakmayin...Böyle birsey olamaz.
          En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 13.11.2015, 23:39.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

BMN bi radyo proğramıda Hacıosmanoğlu'na yapsa iyi olur aslında
              İyide ne soracağız, ilk sorudan sonra Uğur a saldırır

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

Bence buradan alacağı bir oy alacağı yere oy kaybeder.

TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sonuna kadar dayanirim diyorsun ? Hiç sanmam

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyide ne soracağız, ilk sorudan sonra Uğur a saldırır
                    Soru;Top yuvarlak ama biz değiliz sözü size neyi hatırlatıyor?
                    Bi hışımla cevap vermeye kalkarsa sakin ol "paydaşım"deyince susacaktır

Yorum

• Hekimoğluna bak. Adamın seçim vaadi tansiyonu düşürme yöntemi de şikecilerle barış.

O tansiyon hak yerine gelmeden düşmez, bu kadarcık bile okuma yapamayan bir adamın başkanlığının İHO döneminden farklı olacağını düşünmüyorum. Çakıroğlu ise Muharrem Ustayı kendi listesine dolaylı davet ederek İHO'nun ekibine girerek azalttığı kredisini hepten bitirdi gözümde. Enaniyeti ve kibiri bol insan miktarının enflasyon yaptığı şehir, Trabzonsporu artık uçuruma iten tek faktördür.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence buradan alacağı bir oy alacağı yere oy kaybeder.

İşin şakası bir yana ben kendisini uzun zamandır yakından takip ediyorum doğru dürüst liste çalışması yapmadığı duyumları almıştım,aday olmayacağını kuvvetli ihtimal düşünüyordum lakin inanılmaz ters bir yapısı var ve son açıklamalarına bakılırsa kendisini yine başkan olacak sanıyor.acaba diyorum yaptırdığı üyelerden net oy sözümü aldı.birde işin diğer yanı BMN hariç hemen hemen tüm sosyal ortamda bariz bir Hacıosmanoğlu taraftarlığı var Trabzonspor gençliğinin istikbalini kötü görüyorum.

Yorum

• Celil beyin açıklamasında kötü bir şey yok.fenerbahçe'yi okşayıp eli boş gönderelim diyor Trabzon'dan. Bunlara verilecek en güzel ceza mağlup edip postalamaktır.

Yorum

Celil beyin açıklamasında kötü bir şey yok.fenerbahçe'yi okşayıp eli boş gönderelim diyor Trabzon'dan. Bunlara verilecek en güzel ceza mağlup edip postalamaktır.
                            Siyasi otoriteye ''ben bu kavgayı bitireceğim,son çatlak seside keseceğim'' mesajı vermekten başka bir anlamı yok bu çıkışın. Neden şike davasında izlenecek adımlar anlatılmıyor ? Bizim bu heriflerin dostluğuna ne ihtiyacımız var?
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• son seçimde Muharrem Usta nın listesinde değilmiydi Celil Hekimoğlu? Madem öyle bu seçimde de birleşsinler? nedir bu koltuk merakı anlamadım.

Başkan oluyorsun da ne oluyor. 2 sene sonra sana sövüyorlar bırakıyorsun...
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Siyasi otoriteye ''ben bu kavgayı bitireceğim,son çatlak seside keseceğim'' mesajı vermekten başka bir anlamı yok bu çıkışın. Neden şike davasında izlenecek adımlar anlatılmıyor ? Bizim bu heriflerin dostluğuna ne ihtiyacımız var?
                                Dostluktan ziyade bence anlatmak istediği mevzu fenerle sinir harbi yaşamak yerine bunları prosedür gereği ağırlayıp yenelimde canları cehenneme.Şike davasını çokça dallayıp budaklamanın anlamı yok bence.müracaat yerleri belli,müracaatlar yapılır cevap beklenir rutin şeyler bunlar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X