Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar ciddi olarak soruyorum. Liste bakımından ustanın mı yoksa hekimoğlunun listesi mi daha kuvvetli sizce... Muharrem usta tek kişi olarak daha ağır ama listeyi merak ediyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Evet beklenildiği gibi arkadaş yine cevaplamak yerine gayet düzgün bir üslupla sıyrılma içinde. Bence bu zamana kadar gayet başarılı bir ilerleme kat etti

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        BMN RADYO'ya katıldığı programda söyledi. Yayının kaydı varsa forum yöneticilerinden isteyebilir yeniden dinleyebilirsiniz.
        Radyo programında kendisine soru yöneltmek için açılan forum başlığında bunu belirtmiştim. İlgili tarihi ile bulabilirsiniz.

Bizzat yazdığım şekliyle ''İstanbul'daki taraftarımızın özlemini dindirmek için İstanbul'da bir amatör kulüp alacağız'' dedi.

Kaynak ''BMN RADYO PROGRAMI''
        Peki ben dinlemedim.Ama siz dinlemişsiniz dolayısıyla doğrudur.Ben İstanbulda bir pilot takım almayı düşünüyor diye biliyordum.Ha ne farkı var ki diyebilirsiniz.Çok farkı var.Taraftarın özlemini dindirmek için takım almakla gelecek vaad eden genç futbolculardan kurulu bir takımı alıp bu takımdan faydalanmak arasında.

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar ciddi olarak soruyorum. Liste bakımından ustanın mı yoksa hekimoğlunun listesi mi daha kuvvetli sizce... Muharrem usta tek kişi olarak daha ağır ama listeyi merak ediyorum.

Gücün, en zayıf halkan kadardır. Öpücük Hakan ve bitirim Çakıroğlu aynı cephede omuz omuza... Ne kadar gider sence...

Not: Usta'nın liste havada karada yer rakibi...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gücün, en zayıf halkan kadardır. Öpücük Hakan ve bitirim Çakıroğlu aynı cephede omuz omuza... Ne kadar gider sence...

Not: Usta'nın liste havada karada yer rakibi...
            Ben cevabımı aldım abi teşekkür ederim

Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Burada tüm listeler var.

Muharrem Bey'in listesi bu:

-Tuncay Bekiroglu (Eski Yönetici) (ODTÜ Endüstri Mezunu-), MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO`su
              -Nevzat Aydin – (Eski Yönetici 2010-2011 Sampiyon) Yemeksepeti.com CEO`su.
              -Gençağa Meriç –Mimar (Maritza Insaat Sahibi),
              -Önder Bülbüloglu, Eski Yönetici, (BVS Cranes-Sanayi Sirketi) (Makine Mühendisi-Sanayici ve Turizmci İş Adamı Türkiye'nin en büyük Vinç filolarından Bülbüloğlu'nu sahibi)
              -Mehmet Yigit Alp – 4 yil MSA Yönetim Kurulu Baskanligi. 2008 de kendi Sirketini kurdu (NTC MEDYA) ve Kuzey Production, 2010 Yilinda Basketbolda Trabzonsporu 1.Lige cikardi ve daha sonra Yöneticilik yapti. Daha sonra Baskan olarak tekrar 2013 Yilinda 1.Lige cikardi. (Uluslararası İlişkiler Mezunu-Yapımcı- TV'de bir çok ünlü dizinin yapımcısı)
              -Yigit Oguz Duman – Endüstrie Mühendisi - 2012 Yilindan itibaren Peryön Yön. Kur. Baskani… 2011’de TAV Havalimanları Holding’te İnsan Kaynakları Direktörü olarak göreve başlamış Kasım 2013’te İş Destek Başkan Yardımcısı olarak atanmış. Uluslararası İlişkiler sorumlusu.
              -Zeki Öztürk - (Harita Mühendisi-İş Adamı – Akçaabat sebatspor Eski Başkanı)
              -Orhan Ilaslan (Insaat Mühendisi) Eski Yöneticimiz..
              -Ahmet Çubukçu (Eski Yönetici), Beyin ve Sinir Cerrahı
              -Gökhan Saral – Karadenizin Sesi Gazetesi sahibi
              -Suat Sen – (Üniversite Mezunu-İş adamı 1461 Trabzon eski Başkanı)
              -Coskun Bülbül (Is Adami) İstanbul ve Kocaeli’nde Petrol, Gayrimenkul ve turizm işiyle uğraşan 1972 Vakfıkebir doğumlu.
              -Prof. İsmail Yüksek (Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü)
              -Ali Rıza Egemen (Doktor)
              -Prof. Dr. Asım Ören (KTÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi)
              -Emre Aksoy (İş Adamı- Trabzonspor eski Başkan adayı - Trazon'un ünlü inşaatçılarından ve turizmci)
              -Okan Alemdaroğlu (Eğitim Fakültesi Mezunu)
              -Özer Bayraktar (Çevre Mühendisi)
              - Adem Beder (İş Adamı)
              -Fatih Vardaroğlu (İş Adamı)
              -Erhan Çimşir (İş Adamı), Hüseyin Cimsir`in kardesi

İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar ciddi olarak soruyorum. Liste bakımından ustanın mı yoksa hekimoğlunun listesi mi daha kuvvetli sizce... Muharrem usta tek kişi olarak daha ağır ama listeyi merak ediyorum.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• Trabzonhaber diye bir sitede okudum,Ali Ağaoğlu Lucescu'yla görüşmüş 2 sene daha Türkiye'ye gelme niyeti yokmuş,sadece Ağaoğlu'nun davetlisi olarak yemeğe gelecekmiş.

Yorum

• Hekimoglu yonetimi hic siyasi bir yorum yapti mi siyasete girmeyecez filan veya siyaseti kullancaz . Hic bu topa girdimi ? . Kimse siyasilerin hekimoglunu destekleme ihtimalinden bahsetmiyor herkes ya usta ya iho diyor . Ya gercek de hekimoglu destekleniyorsa ..

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Muharrem Usta'nın listesinde tek eksik camiamıza gerekli olan bir psikolog. Bunun dışında Ay'a çıkabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kongre muhabbetinden fazlasıyla gerilenler için şu başlığı tavsiye edebilirim.

Biraz gülmeye hepimizin ihtiyacı var

http://forum.bordomavi.net/showthrea...light=en+komik
                      Yattara Başlığından :
                      Yattara Geri Dönüyor Haberi Üzerine :

Kerem Sadıkoğlu : Yatırıp kaldırmasını özledim
                      Fatih Özkan : Bir an ne okuduğumu şaşırdım

Bu gerçek mi ya hahahahahahahahahaha ağlıyorum şuan
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonhaber diye bir sitede okudum,Ali Ağaoğlu Lucescu'yla görüşmüş 2 sene daha Türkiye'ye gelme niyeti yokmuş,sadece Ağaoğlu'nun davetlisi olarak yemeğe gelecekmiş.

Ağaoğlu: "İbrahim tecrübe kazandı. Olaylara ve gelişmelere hakim. Daha güzel işler yapacaktır. Trabzonspor camiasına sesleniyorum. Bu dönem çok daha fazla katkılar sağlayacağım. Bilinsin ki sayın Hacıosmanoğlu’nun listesine aldığı Trabzon dışındaki iş adamları da son derece güçlü bir mali yapıya sahiptir’ dedi.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ağaoğlu: "İbrahim tecrübe kazandı. Olaylara ve gelişmelere hakim. Daha güzel işler yapacaktır. Trabzonspor camiasına sesleniyorum. Bu dönem çok daha fazla katkılar sağlayacağım. Bilinsin ki sayın Hacıosmanoğlu’nun listesine aldığı Trabzon dışındaki iş adamları da son derece güçlü bir mali yapıya sahiptir’ dedi.
                          Ağaoğlu çok biliyorsa gelsin oy kullansın.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Daha güçlü şekilde kulübün içine edecek yani . Bunu belirttiği iyi oldu sağ olsun

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ağaoğlu çok biliyorsa gelsin oy kullansın.
                              Bunlar son çırpınışları abi, az kaldı arınıyoruz bu kan emicilerden.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Usta'nın seçileceğini var sayarsak hocadan yana sıkıntı yok. Ama eğer hocanın yanına bir eski futbolcu ya da futbolcu eskisi yardımcı olarak, scout olarak ya da ne bileyim sportif direktör olarak getirilirse bütün hayallerinize veda edin. Hocanın ömrü öyle zannedildiği gibi bir iki yıl değil; bir iki hafta, en iyimser tahminle bir iki ay ancak olur. Sonrasını hayal etmek hiç de güç değil.

Aldığım bilgiler yanlış olabilir ama Özak Usta'yı desteklemiyor. Her halükârda tehlikeli. Destekliyorsa içeriden, desteklemiyorsa dışarıdan kontrol etmeye çalışacak demektir. Usta seçildiği takdirde Hurma görevine devam ederse bilin ki Özak'ın eli takımın üstünde.

Şimdi Usta seçildiği takdirde birkaç senaryomuz var:
                                1. Daha ilk günden uğraşmaya başlayacaklar ve kısa sürede işini bitirecekler.
                                2. Klüp ve takımı tekrar soyulup yağmalanabilecek seviyeye getirene kadar bekleyecekler sonra sabote edecekler.
                                3. En zayıf ihtimal, bir sonrası kongreye kadar istediğini yapmasına müsaade edecekler, hatta destek olacaklar. Üçüncü maddenin gerçekleşme ihtimali Şeytan'ın tövbekar olma ihtimalinden daha az. Şeytan demişken Özkan Sümer ne yapıyor acaba?

Belki karamsar olduğumu, komple teorileri ürettiğimi düşünüyorsunuz lakin bu camiayı da o kişileri de çok iyi tanıyorum. kendisinin olmayan bir Trabzonspor'u ateşe vermekten zerre kadar çekinmeyecek bir kitleden bahsediyoruz...
                                Hocam İHO'nun seçildiği ilk gün biz siyaseti yendik dediğimde sen öyle san, asıl şimdi batıyoruz demiştiniz.
                                Şimdi bunları söyleyince Usta ile ilgili geleceğe yönelik bütün ümitlerim havaya uçuyor
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Yükleniyor...
                                X