İlk olarak kurt61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Usta'nın siyasetle ilişkisi kendi anlatımı ile videolarda cevaplıyor. Akıllı olan siyasetle işin birlikte gitmeyeceğini bilir diyor. Mesafeli olmak lazım diyor. Ya da ben böyle anladım. Ama sanrılara kapılıp siyasetin adamı denmesini doğru bulmuyorum. Borcunuz varsa siyasete uzak duramazsınız ama fanatik bir siyasetçi değilse muhtemelen siyasete en az bağlı o olur. Çünkü borç içinde yüzen Trabzonspor'da ekonomik yönü en iyi aday, yönetmesini de biliyor. Bu yüzden siyaseti kullanmakla siyasetin kölesi olmayı ayıralımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bana göre de, TRABZONSPOR, Tam aksine trabzon dan yönetilmemeli..şikecilere %70 e yakın oy veren zihniyetin Trabzonspora vereceği gam ve kederden başka bir şey değildir..
Trabzonspor>trabzon
trabzonun t si küçük, Trabzonspor un T si büyüktür....bunu da yeni buldum imzam yapayım bari..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Böyle bir zorunluluğunuz yok ama Muharrem Usta ya şerh düşmenizin nedeni olan siyasi ilişkiler hususunu tarafı olduğunuz adayın nasıl yürüteceğini açıklamadığınız müddetçe iletişim sağlıklı olmayacaktır sayın [MENTION=359]kurt61[/MENTION] bey.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Benim artık fuzuli konuşmalara karnım tok kusura bakmayın.Mümin aynı delikten iki kere sokulmaz arkadaş.Gördük geçen seçimde de sevinç naraları atılıyordu burada .Hiç alınmasınlar ama forumun kıdemli abilerinin hemen hemen tamamı Hacıyı yere göğe sığdıramıyorken Ustayı çamura sokup sokup çıkarıyorlardı o akşam.Demek ki siz de tanıyamıyormuşsunuz.Ben bu hususta Ümit abiden gerisinin sözüne bakmam seçimin başından sonuna kadar Hacının ne olduğunu açık açık söyleyen tek adamdı,ki Hacı siyasetin karnına kılıcını batıran şövalye olarak görülüyordu burada.
Siyasetmiş...Allah aşkına siyasetin Trabzonspora ne ihtiyacı var bana bir desenize ?Zaten sahip olmadığı neyi verebilir Trabzonspor siyasete ?Ne yapacak seçim mi aldıracak vekillik mi verecek ?Güldürmeyin adamı ya siyaset nefesini tuttu Trabzonspor seçimini bekliyor ha ?
En son başkanlık için samimiyet ve siyaset ölçümü yapıldığında başa gelen belayı çok iyi biliyorum ben.Gördük samimiyeti.
Ben bıktım yerellikten,küçük düşünenlerden,kabadayılardan yeter gayri.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.youtube.com/watch?v=ZSTYSgVQ_s0
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama izleyin çok çarpıcı açıklamalar yapıyor Muharrem Usta. Özellikle birleşme olayıyla ilgili.
-
Yalnız çok güzel ve samimi bir ortam varmış.Muharrem Usta da çok naif biri ya,nasıl üzüyorlar şu adamı,abi adamın yüzüne bak bu adam yalan söyler mi sana?En son sasone tarafından düzenlendi; 27.11.2015, 21:47.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta avrupada 1. sınıf hukuk bürolarıyla şike olayını sürdüreceğiz dedi ne hikmetse bugün atilla dilaver hekimoğlu propagandasına başladı şike yolundan takibimde olan biri daha önce isim okumamıştım ondan yazmışsada gözümden kaçmış demek ki.
Trabzonspor bir maden ve kravatlı altın avcıları hiç düşmüyor yakasından sadece bir kişi için söylemiyorum yıllardır böyle bu
Onlarin baska hicbir dusuncesi yok.)))
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuşmasını canlı dinledinizmi hekimoğlunun, biyerden kopyala yapıştır mı yapıyorsunuz?
bakın ben siyasetin kulüple tüm ilişkisinin kesileceğine inanmıyorum ki bu yüzden Hekimoğlu'nu eleştirmiyorum sadece Usta'ya siyaset üzerinden vuranların artık cümlenin başında yazdığım gerçeği görmesi gerektiğini istiyorum
Yorum
-
Arkadas ne siyaseti ne ustasıymış ya. Adamı her seçim bu argumanla götürüyorsunuz.
Hayır bide delege üstünde ciddi olarak bu söylemler işe yarıyor inanılır gibi değil.
Madem Ustayı seçtirmeyeceksiniz, yarın hacıosmanoğlu seçildiğinde gıkınız çıkmasın."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de sizin daha kolay anlayabilmeniz için daha açık yazayım.
Şimdi siz benim alıntıladığım ilk mesajda diyorsunuz ki, ben çok uzun süredir üye olmama rağmen az ama öz yazarım. Yani üye olarak aktif olduğum zaman belki 2 3 aydır ama bu konuda fikir belirtebilirim, liyakatim ve yetkinliğim vardır. Yani bir ortamda bulunduğum sürenin dile getirdiğim argümanlar ve düşüncelerin sağlamlığı ile doğrudan ilişkisi yoktur.
Ben de buna karşılık diyorum ki madem ki böyle bir konuda fikir belirtirken sürenin pek önemli olmadığını belirtiyor, liyakati öncelikli olarak görüyorsunuz (olması gerektiği gibi), neden Usta'nın başkan adaylığında kulübe üye olduğu tarihin adaylık için öneminin liyakatinden daha fazla olduğu sonucu çıkan cümlelerle eleştiriyorsunuz?
Sonra siz diyorsunuz ki ne alaka? Burayı açıklamaya gerek yok. Hepimiz kolayca anlamışızdır.
Ben de diyorum ki konumuz liyakat ise X kişisi veya Y kişisi, nerede bulunursa bulunsun liyakati veya yetkinliği ile değerlendirilmemeli mi? O zaman istediğimizde liyakati öne çıkaralım istediğimizde başka kriterleri üstün tutalım.
Siz de cevaben bana konuyu anlamadığımı belirtiyor ve aslında başta dediğinize pek uymayan ve konuyla bağlantısı çok da olmayan bir örnekle karşılık veriyorsunuz.
Ben de size bu cevabı yazıyorum.
Yorum
-
Şuna da yorum yapmadan geçemeyeceğim. Kurt61 Kulaçoğlu'nun, eğer Hekimoğlu yönetimi seçilirse ve siyasete bir şekilde bulaşırsa, orada bir dakika dahi durmayacağını yazmış. Kendisinin böyle bir durumda tepki göstererek istifa etmesinin bizim çekeceğimiz çileye ne gibi olumlu bir etkisi olacağını merak ediyorum. Tıpkı seçilmesine katkıda bulunduktan sonra İHO yönetiminden bir bahane ile kısa süre sonra ayrılan ve -bence- şu anda kendisine yeni bir kurban bularak tekrar yönetim kademesine girmeye çalışan, takımın ve kulübün bugün düştüğü noktada hiçbir payı yokmuş gibi davranan Çakıroğlu'nu unutmadığımız gibi kendisini de unutmayacağımızı bilmiyor mu?
Ben Hekimoğlu yönetimine -eğer seçilirlerse- sorunsuz geçirebilecekleri en fazla 4 ay veriyorum. Daha sonrasında önce Kulaçoğlu - Çakıroğlu, sonrasında da Çakıroğlu - Hekimoğlu merkezli çekişmelerle sık sık gündeme geleceklerini düşünüyorum.
Bir diğer büyük tehlike de Çakıroğlu'nun şimdiden sonraki seçimde başkanlığa oynuyor olması. Twitter adresine bakan bu kampanyada bile bir gariplik olduğu hissine rahatlıkla kapılabilir.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHah işte beklediğim oldu sonunda... En Trabzonspor'lu başkan adayı hangisi sorusu vücut bulmaya başladı... Kriterlere şöyle bir göz atalım;
- Boğaz köprüsünden kemençe eşliğinde kupa getireceğini iddia edip, 3. köprünün bitmesini beklemek
- "Başkanınız gelsin ulan" diye posta koymak
- TV canlı yayınında "bakalım o hakemi oradan hangi güç kurtaracak" diye meydan okuyup, üç saat sonra "Sayın Cumhurbaşkanımızın" ricasıyla(!) serbest bırakmak
- Sadece 2 sezonda kovulan hocalara 10 milyon tazminat ödemek
- İlkokul mezunu ve başkanlık hayali kuran bir çoban olmak
- Biz plaza çocuğu değil, Ziyabey çocuğuyuz diye posta koymak
- Mecnun'un anasının çorbasını içip kefil olmak
- 1 milyon kişiyi sokağa dökerim diyip, 1 milyonluk WL mitinginde 1 kişi olarak sokağa inmek
- "Şampiyon olamazsak Aralıkta giderim" diyip hangi yılın Aralığı olduğunu belirtmemek
- 4 yıldan eski bir kulüp üyesi olmak
- Kulübün tüm maddi kaynaklarını tüketip geleceğe ipotek koydurduktan sonra, bir başka başkan adayını hep para konuşmakla ve Trabzonspor gerçeklerini bilmemekle itham etmek
- Yerlinin yerlisi bir hoca ve oyuncu kadrosuyla evrensel hedeflere koşulabileceğine inanabilmek
- Adına gurban olduğum Trabzon'da yaşamak
- Naif bir salon beyefendisi değil, panter gibi sokak adamı olabilmek
- Bozuk bir aksana sahip olmak
Ve daha niceleri... "Bu kulüp için canına kıyanları Akyazı'da yaşatacağız" diyen, her tür belaltı entrikayla seçim kaybettiği halde küsmeyip destek olan, yılmayıp yeniden risk alarak "buradayım" diyen, "kulübün kaynaklarını büyütmek zorundayız" diye bas bas bağıran, idealist, başarılı ve sosyal statüsü üst düzey bir adam iseniz, gidin işinize!.. Trabzonspor size mi kalmış...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleradyosporda canlı dinledim
bakın ben siyasetin kulüple tüm ilişkisinin kesileceğine inanmıyorum ki bu yüzden Hekimoğlu'nu eleştirmiyorum sadece Usta'ya siyaset üzerinden vuranların artık cümlenin başında yazdığım gerçeği görmesi gerektiğini istiyorum
Siyaset konusunda anlatmak istediği de bu zaten, tamamen uzak olmayacağını kendide vurguluyor ama kulübü bugünki durum kadar da siyasetin içine sokmayacağını ifade ediyor///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
Yorum