Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor herşeyden önce ekonomik anlamda çok kötü durumda. Sanırım 400-500 milyon borcumuz var. Gelirimiz düz hesap 50 milyon diyelim yani bence 50 milyon gelirimiz yoktur ama hadi öyle diyelim. Bu durumda borcumuzun 10 katı kadar borcumuz var demektir. İstanbul kuküplerine baktığımızda borçları hemen hemen 1 milyon civarı hepsinin. Yalnız gelirleri 150-200 milyon olduğu için borçları karşılayabilme oranları bizden çok yüksek Bu rakamlar hemen hemen böyledir diye düşünüyorum. Yani çok kötü durumda olan gs bile aslında bizden çok iyi durumda.

Arkadaşlar lucescu diyor. Bu adam Trabzona 10 m eurodan aşağı gelmez. Hayır zaten Trabzona gelmez. Gelecek olsa İstanbul kulüplerinden birine gelir o yüzden Lucescuyu konuşmaya bile gerek yok aslında.

Gelen yönetim oyuncuların yüksek maliyetlerine karşı çözüm alsa bile olan borçları ödemeyle alakalı nasıl planları var? Trabzonspor için yaptıkları mali değerlendirmeleri nasıl. Borçları nasıl ödemeyi planlıyorlar? Gelir artırmaktan bahsediyorlar. Bu geliri nasıl artıracaklar? EN iyi gelir kalemlerinden olan sponsor gelirinden bile faydalanamıyoruz sponsor bulamıyoruz. Futbolcuların teknik heyetin kısacası kulüpteki herkesin maaşlarının zamanında ödendiği bir Trabzonspor istiyorum. Bu kadar rezillik yeter. Paranız Trabzonsporda kalmaz demekle bu iş olmaz. Madem bu kadar büyüğüz profesyoneliz o zaman bir profesyonel gibi davranmamız gerekir. Sadece oyuncu maliyetlerini düşürerek bu işin gitmeyeceği belli. Başkanlar veya yeni gelecek yönetim çok büyük miktarlarda yardım yapabilmeli kulübe. Bankaları bile kandırmaya çalışan bir kulüp olmuşuz. İpotekli yeri bir daha ipotek ettirerek kredi çekmeye çalışıyor saygıdeğer yöneticilerimiz.

Kulüp şu an açık ara türkiyenin en antipatik kulübü konumunda. Herkesle aramız kötü. Bu konuda ne yapmayı düşünüyorlar. Bunlar hakkında hiçbirşey duymadım ne yapılacağı konusunda.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor herşeyden önce ekonomik anlamda çok kötü durumda. Sanırım 400-500 milyon borcumuz var. Gelirimiz düz hesap 50 milyon diyelim yani bence 50 milyon gelirimiz yoktur ama hadi öyle diyelim. Bu durumda borcumuzun 10 katı kadar borcumuz var demektir. İstanbul kuküplerine baktığımızda borçları hemen hemen 1 milyon civarı hepsinin. Yalnız gelirleri 150-200 milyon olduğu için borçları karşılayabilme oranları bizden çok yüksek Bu rakamlar hemen hemen böyledir diye düşünüyorum. Yani çok kötü durumda olan gs bile aslında bizden çok iyi durumda.

Arkadaşlar lucescu diyor. Bu adam Trabzona 10 m eurodan aşağı gelmez. Hayır zaten Trabzona gelmez. Gelecek olsa İstanbul kulüplerinden birine gelir o yüzden Lucescuyu konuşmaya bile gerek yok aslında.

Gelen yönetim oyuncuların yüksek maliyetlerine karşı çözüm alsa bile olan borçları ödemeyle alakalı nasıl planları var? Trabzonspor için yaptıkları mali değerlendirmeleri nasıl. Borçları nasıl ödemeyi planlıyorlar? Gelir artırmaktan bahsediyorlar. Bu geliri nasıl artıracaklar? EN iyi gelir kalemlerinden olan sponsor gelirinden bile faydalanamıyoruz sponsor bulamıyoruz. Futbolcuların teknik heyetin kısacası kulüpteki herkesin maaşlarının zamanında ödendiği bir Trabzonspor istiyorum. Bu kadar rezillik yeter. Paranız Trabzonsporda kalmaz demekle bu iş olmaz. Madem bu kadar büyüğüz profesyoneliz o zaman bir profesyonel gibi davranmamız gerekir. Sadece oyuncu maliyetlerini düşürerek bu işin gitmeyeceği belli. Başkanlar veya yeni gelecek yönetim çok büyük miktarlarda yardım yapabilmeli kulübe. Bankaları bile kandırmaya çalışan bir kulüp olmuşuz. İpotekli yeri bir daha ipotek ettirerek kredi çekmeye çalışıyor saygıdeğer yöneticilerimiz.

Kulüp şu an açık ara türkiyenin en antipatik kulübü konumunda. Herkesle aramız kötü. Bu konuda ne yapmayı düşünüyorlar. Bunlar hakkında hiçbirşey duymadım ne yapılacağı konusunda.
      Muharrem Usta bir konuşmasında Trabzonspor'un gelirleri 2 yıldır 80 milyonda takıldı kaldı diyordu... Bunu 180 milyon yapmalıyız diye de ekliyordu...

Yorum

• Başkan Hacıosmanoğlu Trabzon şehrine Çernobil'den sonra en çok zarar veren felakettir.....

Ve bu felaketin bir an önce takımdan gönderilmesi gerekmektedir.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Forum üyeleri arasında başkan adayları Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta hakkında öyle ifade kullananlar var ki inanılacak gibi değil.
          Ne ara tanıştınız ? nasıl fikir sahibi oldunuz ?
          Bir demecini, bir röportajını okumuş beğenmemiş olabilirsiniz de rencide edici tanımlamalara neden ihtiyaç duyuluyor ?

Seviye biraz, seviye...
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• Unutmadan, şu paralı yönetici safsatasını da bir kenara ne zaman bırakacağız ?
            Türkiye'de hiçbir futbol kulübüne hiç bir yönetici kendi cebinden 40 milyon dolar vermemiştir ve vermeyecektir. Bunu anlayın artık.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Ben şeçimde şu seçilsin bu seçilsin demiyorum..kim hayırlısıysa o başkan olsun (İHO hariç)..ama muharrem usta seçilirse listesindeki ahmet çubukçu 10-11 senesindeki gibi abdürrahim albayrak konumu gibi takımı sahiplenip takıma bir arkadaş bir abi olur...sorunlara gelince..
              1-öncelikle huzur ve barış sağlanmalı yönetim teknik heyet ve futbolcular bir araya gelip kaygılar giderilmeli.takım kenetlenmeli..
              2-hemen ödemeler yapılmalı bu olmazsa olmaz..
              3-projeler (varsa) hayata geçirilip sponsorluk tarzı gelirler arttırılmalı..en önemli konu Akyazı isim hakkı..
              4-2-3 sene feda sezonu yapmalıyız küçülmeliyiz..yoksa batmamız an meselesi..yüksek bütçeli oyuncular satılmalı..80-90 hadi 100 trilyon gelirin olup 160-170 trilyonluk harcama ya-pa-mazzz-sın...
              5-takımda tavan fiyat maximum 1,5 milyon euro olmalı daha fazlası olmamalı beğenmeyen varsa güle güle denmeli..
              6-transferde genç yetenekli yıldızı parlayacak isimler alınmalı mesela ekici, cavanda vs. gibi..
              7-bunlar yapılıp derse yönetim o zaman sabır bekleriz napalım...
              8- ve Kurumsallaşma olmazsa olmaz..öyle bir sistem kurulmalı ki yönetimler değişssin ama sistem değişmesin..marka gibi marka olalım..

bunlar bana göre nacizane çözümler..

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Unutmadan, şu paralı yönetici safsatasını da bir kenara ne zaman bırakacağız ?
                Türkiye'de hiçbir futbol kulübüne hiç bir yönetici kendi cebinden 40 milyon dolar vermemiştir ve vermeyecektir. Bunu anlayın artık.
                Usta verir. Sonrada kendi hastanelerini sponsor edip parasını çıkarsın. Iho ne yapacak sanki. Hacıosmanoğlu Market olur sponsorumuz.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Muharrem Usta'nı yeğeninin "Trabzonspor size mi kaldı?" diyerek kurşunlandığı ve Muharrem Usta'nı tehdit edildiği haberleri doğru mu?

Doğruysa yazıklar olsun. Bu adama gerçekten ayip ediliyor!

Yorum

• Herkese Günaydın, şöyle bi yorumları okumaya çalıştım. Yani hakikaten Külünkoğluna katılmamak elde değil.Başkan adaylarıyla ilgili fırtınalar kopuyo. Herkes ne çok şey biliyor. Ama buradan ahkam kesmekle olmuyor canlar. Yorum yapanların %90 kulüp üyesi bile değil. Yani konuşta dur. Oy hakkın yok ki, kendi kendini tatminden öte bir şey değil yaptığınız. Kimse alınmasın, kimseyi kırmak ta istemem. Ama önce kulübe üye olun arkadaşlar ki, oy hakkınız olsun... Konuştuklarınız daha anlamlı olsun, tüm renkdaşlarıma sevgiler,saygılar...
                    İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• Trabzonspor'a cebinden para verecek değil...

Para kaynaklarını artıracak

ve bu paraları verimli kullanabilecek bir başkan lazım.....

yoksa direkt takımı satın almadıktan sonra kimse cebinden para vermez.... versede bunu geri alır. artık bu gerçeği kabullenelim...

bahsettiğiniz başkan modeli 2000 yılndaki Mehmet Ali Yılmaz'ın sçilemediği kongre ile tarihin yaprakları ardında kalmıştır...

Yorum

• Eğer olay doğruysa yaptıranın kim olduğunu tahmin etmek zor değil.Bu alçaklığı yapmamışlardır herhalde.Eğer yaptılarsa da artık eminim Usta aranan adam.Zaten onu destekliyordum şimdi tam destek veririm
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor'a cebinden para verecek değil...

Para kaynaklarını artıracak

ve bu paraları verimli kullanabilecek bir başkan lazım.....

yoksa direkt takımı satın almadıktan sonra kimse cebinden para vermez.... versede bunu geri alır. artık bu gerçeği kabullenelim...

bahsettiğiniz başkan modeli 2000 yılndaki Mehmet Ali Yılmaz'ın sçilemediği kongre ile tarihin yaprakları ardında kalmıştır...
                          alkışlıyorum...
                          İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• Bu nasıl iş

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            trabzonspor

Yorum

• Arkadaşlar henüz olayım doğruluğu bile belli değilken şu yaptı, bu yaptı gibi söylemlere girmeyelim lütfen..
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Ustaya yapılan doğru ise...

Bunu yapanlar o kurşunu kendi ayaklarına sıktılar.....

Usta seçilir....

o olmazsa Hekimoğlu seçilir...

bu iş artık Trabzonspor'un bekası meselesi oldu....

ya batacağız ya çıkacağız....

Yorum

Yükleniyor...
                                X