İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemazbata tesliminden sonra...
muharrem usta: hepimize hayırlı olsun. hacı çıktı mı dışarı?
evet başkanım
muharrem usta: iyi, bir daha sakın içeri almayın, beni çağırırsa da yok deyin.
Son derece medeni bir ayrılış olmuş tesislerden, Muharrem Başkan arabasının yanına kadar gelmiş
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİroniyi bir kenara bırakalım,
Son derece medeni bir ayrılış olmuş tesislerden, Muharrem Başkan arabasının yanına kadar gelmiş
https://www.youtube.com/watch?v=P5MT...re=youtu.be&a=
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşey çok güzel, kapıdan uğurluyor, el sallıyor ama araba gittikten, kamera kapandıktan sonra dönüp görevliye bunu bir daha içeri almayın, çok kafa ütülüyor demiş
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşey çok güzel, kapıdan uğurluyor, el sallıyor ama araba gittikten, kamera kapandıktan sonra dönüp görevliye bunu bir daha içeri almayın, çok kafa ütülüyor demişMuharrem Usta böyle bir laf hayatta etmez bence okadar naif adam bu tarz bir cümle kurmaz be kardeşim
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİroniyi bir kenara bırakalım,
https://www.youtube.com/watch?v=P5MT...re=youtu.be&a=
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİronide rekor kıracam diyorsun öylemiMuharrem Usta böyle bir laf hayatta etmez bence okadar naif adam bu tarz bir cümle kurmaz be kardeşim
bu sondu tamam. yerel medya radarına takılmayalım.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenine için de futbolcuları rahatsız etmesin bir daha diyormuş bilmiyorum. kurumsal yapıya yakışmayan görüntüler çıkıyormuş ortayabu sondu tamam. yerel medya radarına takılmayalım.
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Lucescu da 50. yılda kupada umurumda değil ben taraftar olarak bu tip vaadlere bakmam vizyona ve hayata bakış açısına, lider karizmasına ve gücüne bakarım. Winner bir insan mıdır bize ne katabilir ? Bunlara bakarım. Muharrem Usta nın ekonomik vaadleri benim için 50. yılda şampiyonluktan çok daha önemlidir, inşallah ekonomimizi düzeltir.
Mutluluğun merkezi olacağız dedi, benim için en büyük vaadi buydu. Mutlu ve birleşmiş, güçlü TS markası yaratma vaadi benim için en büyük vaadidir.
Biliyorum, Lucescu olmazsa ''Hani nereyedur Lucescu, mok yiyen buda bizuu kandurdiii'' diye saçma saçma eleştiriler yapacak tipler olacak. Usta bir kere Lucescu kesin demedi, kafasındaki uzun vaadeli proje hocası profiline uyduğunu ve Ukrayna dan ayrılacağım dediği an sezon sonu kendisini getireceğini söyledi. Şunu yerel kafalılara bir zahmet anlatın diyeceğim ama anlamazlar.
2.5 yıl sonra nefes aldığımı fark ettim, bir şeyler yavaş yavaş düzeliyor. Maçta takım gol atınca sevinçten eline iphone alıp tweet atan başkanımız oldu, daha ne olsun. O görüntüyü izlerken kahkaha attım."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum