Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla kim ne derse desin İbrahim Ertürk abimize ana avrat küfür ettiği gün benim için top noktaya ulaştığı andır...
    Evet abi o olay da var...
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• mazbata tesliminden sonra...

muharrem usta: hepimize hayırlı olsun. hacı çıktı mı dışarı?

evet başkanım

muharrem usta: iyi, bir daha sakın içeri almayın, beni çağırırsa da yok deyin.

Yorum

• Başkana veya yönetime kuruluna yakın sayın büyüklerim ve arkadaşlar;

Cas'a başvuru hakkında bilgi alabilir misiniz? Şuan borç ve hoca konusu var aciliyetten ama 10 günlük başvuru süresinin sanırım ilk günü bitti.

Teşekkür ederim.

Yorum

• Eski başkanın tüm kalıntılarının kulüpten temizlenmesi lazım.

İlk iş olağan dışı üyelikler olmalıdır. Bilir kişi heyeti gibi bir şey organize edip, usulsüz üyeler ihraç edilmelidir.

Uygulanmasının kolay ve kanuna aykırı olmayacağını düşünüyorum.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mazbata tesliminden sonra...

muharrem usta: hepimize hayırlı olsun. hacı çıktı mı dışarı?

evet başkanım

muharrem usta: iyi, bir daha sakın içeri almayın, beni çağırırsa da yok deyin.
            İroniyi bir kenara bırakalım,

Son derece medeni bir ayrılış olmuş tesislerden, Muharrem Başkan arabasının yanına kadar gelmiş

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Son derece medeni bir ayrılış olmuş tesislerden, Muharrem Başkan arabasının yanına kadar gelmiş

https://www.youtube.com/watch?v=P5MT...re=youtu.be&a=
              herşey çok güzel, kapıdan uğurluyor, el sallıyor ama araba gittikten, kamera kapandıktan sonra dönüp görevliye bunu bir daha içeri almayın, çok kafa ütülüyor demiş

Yorum

herşey çok güzel, kapıdan uğurluyor, el sallıyor ama araba gittikten, kamera kapandıktan sonra dönüp görevliye bunu bir daha içeri almayın, çok kafa ütülüyor demiş
                Herhalde bu yazdığın da şaka yaptın.M.Usta öyle bir şey diyeceğini zannetmiyorum.

Yorum

• O mitinge çıktığı an o kadar utanmıştım ki taraftar olarak anlatamam. Hakkı falan boşverin bizden uzak dursun yeter.

Yorum

İronide rekor kıracam diyorsun öylemi Muharrem Usta böyle bir laf hayatta etmez bence okadar naif adam bu tarz bir cümle kurmaz be kardeşim
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

https://www.youtube.com/watch?v=P5MT...re=youtu.be&a=
                      Adam yönetime medeniyet getirmiş. Hemen bir artı puanı kaydediyorum.

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İronide rekor kıracam diyorsun öylemi Muharrem Usta böyle bir laf hayatta etmez bence okadar naif adam bu tarz bir cümle kurmaz be kardeşim
                        nine için de futbolcuları rahatsız etmesin bir daha diyormuş bilmiyorum. kurumsal yapıya yakışmayan görüntüler çıkıyormuş ortaya bu sondu tamam. yerel medya radarına takılmayalım.

Yorum

• bükemediğimiz bileği öperiz [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] abi ... ama unutma boynuz kulağı geçermiş
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Kurumsal yapı aşkına şu usülsüzlerin kökünü kazı başkanım!
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

nine için de futbolcuları rahatsız etmesin bir daha diyormuş bilmiyorum. kurumsal yapıya yakışmayan görüntüler çıkıyormuş ortaya bu sondu tamam. yerel medya radarına takılmayalım.
                              Vallahi sora bunları dedi etdi diye haber olur mu olur kofticiler gol geziyi
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Lucescu da 50. yılda kupada umurumda değil ben taraftar olarak bu tip vaadlere bakmam vizyona ve hayata bakış açısına, lider karizmasına ve gücüne bakarım. Winner bir insan mıdır bize ne katabilir ? Bunlara bakarım. Muharrem Usta nın ekonomik vaadleri benim için 50. yılda şampiyonluktan çok daha önemlidir, inşallah ekonomimizi düzeltir.

Mutluluğun merkezi olacağız dedi, benim için en büyük vaadi buydu. Mutlu ve birleşmiş, güçlü TS markası yaratma vaadi benim için en büyük vaadidir.

Biliyorum, Lucescu olmazsa ''Hani nereyedur Lucescu, mok yiyen buda bizuu kandurdiii'' diye saçma saçma eleştiriler yapacak tipler olacak. Usta bir kere Lucescu kesin demedi, kafasındaki uzun vaadeli proje hocası profiline uyduğunu ve Ukrayna dan ayrılacağım dediği an sezon sonu kendisini getireceğini söyledi. Şunu yerel kafalılara bir zahmet anlatın diyeceğim ama anlamazlar.

2.5 yıl sonra nefes aldığımı fark ettim, bir şeyler yavaş yavaş düzeliyor. Maçta takım gol atınca sevinçten eline iphone alıp tweet atan başkanımız oldu, daha ne olsun. O görüntüyü izlerken kahkaha attım.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X