İlk olarak kyodou tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Seçime direkt olarak bu kadar etki ettiğimiz ilk seçim oldu.....
Rasyonel tüketici olarak ve mantiken en doğru seçimi yaptığımıza inanıyorum.....
Hayırlısı olsun....
Celil Beyide tebrik ederim.....
Trabzonspor Tarihinin en yüksek 2.oyunu almayı başardı....
itiraz sürecini çok uzatmayarak Tabzonsporluluğa yakışanı yaptı...
Bugünden sonra Usta yönetiminin yaptıklarını takipçisi olacağız....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 07.12.2015, 08:46.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlan biten her şeye rağmen İHO 1.000 oy aldı. Kongreye dahil edilemeyen sanırım 2.000 civarı da üyelik vardı. Ne kadar İHO'ya oy verecek bilemesek bile. Ayrıca yeni seçim 3 sene sonra olacağını düşünürsek İHO yeni üyeliklere devam edecektir. Belki bu seçim kaybetti ama bence Trabzonspor'un peşini kolay kolay bırakmayacaktır...
Bu tamamen Usta nın başkanlığında geçen 3 seneye bağlı. Yoksa o 1000 oyu bile çok arayabilir başarılı bir 3 seneden sonra....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanımızı tebrik ediyorum.
Allah utandırmasın.
Celil Bey'in kongre sonrası tavrı da çok önemli ve güzeldi. Neredeyse hakarete varacak şekilde kendisini eleştirenler umarım bu yaptıklarından utanmışlardır.
Bundan sonra BMN olarak, verilen sözler tutulduğu ve Trabzonspor misyonunun gerektirdiği biçimde davranıldığı sürece kulübün emrindeyiz.
Tekrar hayırlı olsun....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Dün ordaydım. Güzel bir gün oldu. BMN'den kardeşlerimizin, abilerimizin orada olduğunu ve çalıştıklarını sabah öğrendim ve yıkıldım. Göremediğime tanışamadığıma çok üzüldüm.
Son dakikaları havaalanında twiterdan değilde BMN'den takip etmek bana havaalanında büyük sükse yaptırdı. Sandık sonuçlarında Muharrem Usta öne geçiyor sanırım dediğimde millet gülmeye başladı. 3-5 dakika sonra gerçeği görünce herkes telefonumun etrafına toplandı...Gururlandım.. Sağolun varolunSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Trapezunt 'a da ayrı bir tebrik gerekiyor sanırım.
Transfer başlığında takipçisi çok olur artık
Bu arada Bach72'yi gören var mı
Yok yahu, transfer benden, ben ondan uzak durayım. Kolay kolay girmem o toplara bir daha. Kulüp için aksiyonlar daha iyi.
Yorum
-
Avatarın yanına kongre üyesi ibaresi konuyormuş mesaj attım hatta bir arkadaş yardımcı oldu ama başaramadık sanırım. Yönetici kardeşler burayı görüyorlarsa şu garibe bir yardım.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
Yorum