Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hekimoglu 2013 te neredeydi ? Biri bu soruma cevap verebilir mi ?

Kulubu yiyicilere teslim etti Ali Kemallerin Özerlerin sırtı yere gelmez artik.

Yumlu ile sozlesme yenilenir yilda 1.5m euro verilir ama Mbia nin Ekici nin aldigi paralar batar, satilirlar !!! Gorursunuz neler olacak, Onur da satilacak.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Vay arkadaş adam 3 yıl başarı beklemeyin dedi başkan oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Muharrem Usta'ya yazık oldu o kadar proje filan düşünmücekti onları oy satın alcaktı

Yorum

• fark 153

Yorum

• DSC_0120.JPG

pöyük başkanın standına kumpas kurayler
            "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• hekimoğlunu tebrik ederim.
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Geçmiş olsun.

Yorum

• Aklıma yine saçma sapan vizyondan bi haber kişilerin seçeceği formalar geliyor
                  61

Yorum

• Geçmiş olsun çok zor bu saatten sonra ustanın kazanması. Trabzon delegeleri küçülmeyi seçti maalesef. Kötü bir şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum...

Yorum

• Durun daha 6 sandık var sakin olun

Yorum

• altug atalay, faruk kanca (brezilya fatihi) , sabahattin cakioglu viztona bak nalet olsunya artik trabzonspor beni ilgilendirmiyo
                        https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kalan son 5 sandıkta sandık başına Usta'nın 30 oy fazla alması lazım Hekimoğlu'na göre...
                          Imkansız..

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hekimoğlu kazandı gibi artık.

Buradan geri dönüş olacağını sanmıyorum. Trabzon ihtimal o ki makus talihini yaşamaya devam edecek

Makus talihini yasayacak olan bizim gibi Trabzonsporlular, hakettigi talihi yasayacak olan ise Trabzondaki Trabzonsporlular.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• 13.sandık tarzında bir blok oy olmadığı takdirde bu fark kapanmaz...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                              X