Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kongreden Usta çıksa bile bu camiadan bir halt olmayacağı aşikar. Satılık adamlar var camiada yarın obur gun kulubude satar bunlar.
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tv veriyomu
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sana inanalim mi ?
        mavi oylar akıyor diyene dedim ben birşey dedimmi demedim dediklerimde yüksek ihtimal çıkar.

Yorum

• İnfantino harbi mavi açıo bu sefer [emoji1]
          61

Yorum

• 15

13

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mavi oylar akıyor
              abi gurban olayım aksın gitsin yav ha şöylee

Yorum

• Hekimoglu kazanirsa kimse yumlu ya ozere kizmaya hakki Ok bize öyle futbolcular hak
                Hadi iho sanada bye bye
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• mavi mavi maviii

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu 5 sandıkta öne geçiyoruz Allahın izniyle
                    bu 5 lide one gecersek sonucu 350-400 farkli aliriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Mavi, bule, deep blue nerdesin abim

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Usta gibi başka adayı buldukta seçmiyoruz.. Bi dahada aday olmaz..
                        +61
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Hekimoğlu her konuşmasında herkesi kucaklayacaz diyor usta gibi, kimseye ayrım yaptıkları yok bunu yapmaları mümkün değil, bu kadar karamsarlığa kapılmak çok yersiz, daha belli olan bişey de yok

Hekimoğlunun kötü yöneteceğini garanti göremiyeceğimiz gibi ustanın da başarılı olacağını ön göremeyiz.

İho dan kurtardığımıza sevinelim, Hekimoğlu hakkında yapılan yorumlar resmen bir bölünmeye iter bizi, bu camianın birlikteliğe ve barışa ihtiyacı var. Hep destek tam destek kim başkan olursa.
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bende buradayım..Güzel bi kombo yaparız
                            İsmi alıntı yapınca başlarız 3 yıllık ceza alacak kadar biriktirdim ben
                            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende buradayım..Güzel bi kombo yaparız
                              Hakan bi dur Allah'ını seversen.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ilk 10 sandik sonucu:

1702 Celil Hekimoglu
                                1489 Muharrem Usta

KadirgaTV
                                Önce Haciosmanoglu simdi hekimogli! Surasi acik ki Trabzonspr delegesi kücülmek istiyor! Kücülsün. Ben acikcasi artik sikildim aciz, iki cümleyi ardi ardina kuramayan insanlarin aciklamalarini dinlemekten! artik tursusunu kurar yakinda da ikinci ligde kendi kendilerine yeterler. inanilacak gibi degil!

yediniz lan takimi, bitiremediniz ya... cocuktum bu yerelcilerden özevlatcilardan nefret etmistim simdi daha da büyüdü nefretim. biz zekiden kurtulmak icin 7-8 yil, hacidan kurtulmak icin 3 yil bekledik eee simdi! hekimoglu! Bu bildigin kapali tribünde cekirdek yiyen trabzonlu yerel sanayici abi! Üc besmilyon dolarlik findik satip kendisine tüccar diyor ben de diyorum ki evet! Tam da uyuyor! Tüccar.. 15 yildan bu yana bu tkaima üc adam gelmistir. Özkan sümer, atay aktug ve sener sen. geri kalan insanlarin takimin icine ettigini hepmiz biliyoruz ancak delege bilmiyor ya da bilmek istmiyor anlasilan. acikcasi ben pes ediyorum.
                                En son blues tarafından düzenlendi; 06.12.2015, 19:05.

Yorum

Yükleniyor...
                                X