Bu kongreden Usta çıksa bile bu camiadan bir halt olmayacağı aşikar. Satılık adamlar var camiada yarın obur gun kulubude satar bunlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTv veriyomuMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana inanalim mi ?
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi oylar akıyor
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu 5 sandıkta öne geçiyoruz Allahın izniyle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta gibi başka adayı buldukta seçmiyoruz.. Bi dahada aday olmaz..2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Hekimoğlu her konuşmasında herkesi kucaklayacaz diyor usta gibi, kimseye ayrım yaptıkları yok bunu yapmaları mümkün değil, bu kadar karamsarlığa kapılmak çok yersiz, daha belli olan bişey de yok
Hekimoğlunun kötü yöneteceğini garanti göremiyeceğimiz gibi ustanın da başarılı olacağını ön göremeyiz.
İho dan kurtardığımıza sevinelim, Hekimoğlu hakkında yapılan yorumlar resmen bir bölünmeye iter bizi, bu camianın birlikteliğe ve barışa ihtiyacı var. Hep destek tam destek kim başkan olursa.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende buradayım..Güzel bi kombo yaparızTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende buradayım..Güzel bi kombo yaparız- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk 10 sandik sonucu:
1702 Celil Hekimoglu
1489 Muharrem Usta
KadirgaTV
yediniz lan takimi, bitiremediniz ya... cocuktum bu yerelcilerden özevlatcilardan nefret etmistim simdi daha da büyüdü nefretim. biz zekiden kurtulmak icin 7-8 yil, hacidan kurtulmak icin 3 yil bekledik eee simdi! hekimoglu! Bu bildigin kapali tribünde cekirdek yiyen trabzonlu yerel sanayici abi! Üc besmilyon dolarlik findik satip kendisine tüccar diyor ben de diyorum ki evet! Tam da uyuyor! Tüccar.. 15 yildan bu yana bu tkaima üc adam gelmistir. Özkan sümer, atay aktug ve sener sen. geri kalan insanlarin takimin icine ettigini hepmiz biliyoruz ancak delege bilmiyor ya da bilmek istmiyor anlasilan. acikcasi ben pes ediyorum.En son blues tarafından düzenlendi; 06.12.2015, 19:05.
Yorum
Yorum