kapatcagim8za daha çok fark aciliyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
trabzonsporu hekimoglu secilirse terk etmek isteyen trabzonsporluyum diyenler hemen gitsinler terk etsinler ..ben almanya dogumluyum ne olacak simdik ?? saka gibi trabzonsporumuz kalici baskanlar oyuncular degil ...öyle gidecegim birakacagim demekle trabzonsporlu nasil oldunuz ??ben kim baskan olursa olsun onu desteklicem ama kalbimde ustadan yanaydimBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
2013 te neredeydi bu adamlar onu soruyorum !!!!!!!!!!!! Usta-Hekim nasıl İho yu deviremedi ?
Ts bitmiş 2011 de bitmiş, Sadri Şener den sonra biz bitmişiz. Ondan sonra kayış koptu camiada. YENİ KUKLAYI ÇOKTAN SEÇMİŞLER !!!!!!!!!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezeki,akbas,ergin keles,emre aygun
teknik direktör ziya
voooovvvvv shet
perfect''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
Bunların tek bildikleri şey "öze dönüş".Arkadaş ne öze dönüşmüş yahu !
Geçen seçim hacıosmanoğluna oy verenler bu seçim celil hekimoğluna vermiş.Geçen seçim hacıosmanoğlunun en büyük kozu çakıroğlu bu seçim hekimoğlunun kozu olmuş. Adamların tek vaadleri öze dönüş, ha bide 3 yıl kimse başarı beklemesin , yüksek maaş alan futbolculara feda etmelerini isteyeceğiz dediler.
Bu adamlara oy verenler (hacıosmanoğlu,hekimoğlu gibilerine) kesinlikle yiyiciler, ve derin trabzon himayesinde olanlar.Biz dışarda arıyoruz tehlikeyi ama Trabzonsporu geri iten kesinlikle TRABZON'dur.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
Yorum