Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'umuz - Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Herhalde o niye bu niye böle,siz böle yaptınız biz böle ettik diye sıkıştırmayacaksınız arkadaşı.Gelmiş iyi niyetle düşüncelerini yazmış.Bu arkadaş böle ılımlı düşünüyo demekki.Diğer Kayseriler bize tepkili olabilirler onların hesabını bu arkadaştan sormayacağız di mi?

Not: En gıcık olduğum şey rakip takım sahaya çıktığında yuhlanmasıdır.Ben hep alkışlarım ve yanımdakilerede kızarım.Bu pazar olduğu gibi ben yine alkışladım.Nezaketen.

Yorum

İlk olarak kagan38 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sitemize gelince trabzon aleyhine yazı yazanlar çok az.Ve her zaman trabzona saygıyla ve sevgiyle bakılmıştır kayseride
      valla bilmiyorum dostum,ben sizin sitenizede üyeydim, senin şuan yaptığın gibi spor sevgi barış ve kardeşlik adına, ama o ilk yarı oynanacak maç öncesi bi baktım, şok oldum, inanılmaz küfürler, hakaretler, iğrençlikler ve bu yazıların yöneticiler tarafından silinmemesi, ne yalan söyleyim yazı yazmaya korktum.. ama tabii kayseri halkı onlardan ibaret diil diğerleri inşallah senin dediğin gibidir, kendi adıma bende kayserilileri severim hem sivaslı hemde Trabzonsporlu olarak.. ama o forumda sevimsiz kayserili çok bunu belirtmek istedim ..

İlk olarak kagan38 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Söylemek istediğm 1.500.000 milyon nufusu olan ve ekonomik olarak çok zengin bir şehi olan kayserinin diğer anadolu takımlarından farklı olması.eskiden futbola çok ilgi göstermezlerdi sanayici ve zengin işadamları.şimdi çok şeyler değişti.Şimdi yapılanma büyük kulüp olmA yoluında.Bunu kesin başaracağını söylüyorum
      büyük olma yolunda bunlar önemli şeyler tabi ama keşke yeterli olsa
      birde buradaki bazı arkadaşlar yanlış biliyor gerçekten anadoluda kendi takımları süper lige çıkınca istanbul takımları tutulmuyor.. herkes kendi memleketinin takımına yürekten bağlanıyor.. bu konuda kayserili sdostumuz haklı.. örneğin sivasta eskiden tuttuğu takımdan vazgeçmeyen (yada geçemeyen) tek sivaslı benim heralde
      yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

İlk olarak nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Not: En gıcık olduğum şey rakip takım sahaya çıktığında yuhlanmasıdır.Ben hep alkışlarım ve yanımdakilerede kızarım.Bu pazar olduğu gibi ben yine alkışladım.Nezaketen.
        yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

kayseri

arkadaşlar spor bir rekabettir ve asla düşmanlık değildir.Buğün iki takımın taraftarı aynı olan erciyes ve kayseri arasında bile rekabet var.Birbirlerine karşı çok sert oynarlar.Geçen sene erciyes kayserisporun uefa da iddaı olduğu halde(kayseri maçı alsaydı uefa ya direkt katılacaktı)maç berabere bitti.Kayserispor türkiye kupasında çok iddalıydı ama erciyes kayserinin yolunu kesti ve kupaya erciyes katıulıyor.Normal olanda bu.sahada kardeşlik ve dostluk olmaz.maç bittikten sonra kardeşlşk başlar.
          anladığım kadarıyla benim burda yazmamdan rahatsız olanlar var.
          Bu son yazım olcak ve sitenize artık girmyeceğim.bütün trabzonlulara sevgiler ve saygılar .Allaha emanet oılun

Yorum

İlk olarak Rebellious tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaslar bu kar baslıkları cok güzel ts cluplerde bulabılırmıyız mutlaka edinmeliyim bilgi verin
            Kocaeli Ts Club'te tam girişin sağ tarafında bir mankenin başına geçirilmiş vaziyette seni bekliyor
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kocaeli Ts Club'te tam girişin sağ tarafında bir mankenin başına geçirilmiş vaziyette seni bekliyor
              topraaambugün 2tane aldım biri senin zaten başka tokmuş
              BMN KOCAELİ
              An gelir, söz biter...

Yorum

Çalışıyor...
              X