Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
inşallah 2. yarıya iyi başlarız .
yattara da sağlıklı bir 2. yarı geçirir inşallah.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Bu MaÇ Hakkinda Şunu SÖylemek İstİyorum...
Kayserİsporun BaŞinda Bulunan,tÜrlİyenn Gelecektİ İİ Teknİk DİrektÖrlerİnden Bİrİ Olarak GÖsterİlen Ama Ne Yazik Kİ Mantik Ve Mazİye Saygi ÇerÇevesİne Daİr HİÇbİŞey Bİlmeyen ErtuĞrul SaĞlam 2 Ay Önce Trabzonsporun BÜYÜKLÜĞÜ Kalmadi 4. BÜyÜk Bİz Olmak İstİyoruz Gİbİ Bİ Laf EtmİŞtİ..ona Gerekn Dersİn Stadimizda Taraftarimiz Tarafindan Verİlmesİnİ Rİca Edİyorum..İnŞallah Ben De O MaÇta OlacaĞim..bmnye Üye Olup MaÇa Gİdecek Olan Herkesİn İlgİsİne Sunulur... teŞekkÜrler
28 ocakta saat 07:00 da Trabzona gidiyorum karne tatilinde şansıma gittiğim gün maçımız varmış biletleri kuzenime aldırcam avni akerde ilk maçım olacak inşallah kazanırız
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum