Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Vatan Hainliği İçin Faks Çekecek Üyeler Aranıyor - İnternet Üzerinden Ücretsiz!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başlık içerisinde anlattım birinci sayfada o adımları aynen takip ederseniz fax gönderebilirsiniz. Mail adresinizi özelden yollarsanız metin içeriğini paylaşabilirim.
    Sayfa 1 e bakmadım mail sabah geldi bana kontrol amaçlı tekrar yollanırsa sevinirim
    ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

Bende gönderdim fifa ve uefaya birer tane ama toplu mu gönderecektik yoksa ;x Fifa şuan zaten karışık gerçi iplemez kimse

Yorum

Mission complete
        ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

Gönderdim

deb76cbb0bb1fe90678f9b5f8e80897a51fc8f9e

Referansımda ahan.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Hepinizi seviyorum varolun.
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

gün boyu uğraştım gönderemedim. Şimdide Faks başında değilim. Yarın gönderemessem meil atayım bari

Yorum

İnternet bilgisi fazla olmayanlar zorlananlar olursa diye resimle anlatım elimden geldiğince.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

Androidin Fax.de uygulamasından ilk numaraya gönderdim. Bir dahaki faxı ikinci numaraya 2 saat sonra gönderebilirim. Tamamen beleş, günde bir fax atma imkanı sunuyor bu app. Tavsiye ederim.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Numara ve dosyayi özelden yollayabilecek varmi? U.Sadıkoğluna mesaj attim ama suan cevrimdisi
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

5 tane de benden
                      yalniz bu numarada sıkıntı oldu +41 848 01....
                      her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Numara ve dosyayi özelden yollayabilecek varmi? U.Sadıkoğluna mesaj attim ama suan cevrimdisi
                        At bana mailini

Yorum

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          At bana mailini
                          Eyvallah kardesim. Metnin icindeki 3 numaraya ayri ayri yollanmistir

Edit: 27 ile biten numaraya fax gitmiyor. Ama olsun diger numaradan almislardir fax'i
                          En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 00:30.
                          .

Francesco
                          Totti

Yorum

email adresimi yazdim siteye girip ama gecerli bi email adresi yazin uyarisi aliyorum. baska bi adres mi almam lazim

Yorum

İlk olarak uohk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              email adresimi yazdim siteye girip ama gecerli bi email adresi yazin uyarisi aliyorum. baska bi adres mi almam lazim
                              Email telefon onaylı mı ? tam olarak uzantısı nedir mailin ? tam mailini atabilir misin bana ?

Yorum

Bir arkadaş metni ve gönderilecek numaraları bana bildirirse ben de göndermek istiyorum.
                                TIGER WILL ROAR

Yorum

Çalışıyor...
                                X