ben büyük olmalarına karşı değilim. 4. büyük olmalarına karşıyım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak LAZanya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben büyük olmalarına karşı değilim. 4. büyük olmalarına karşıyım..
Olamazlarki zaten. Kazandikleri Kupa sayisi kac??? Bize yetismeleri bir 50 senelerini alirRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Sakaryaspor - Kayserispor: 3-2 (İkinci yarı)
Bir yanda ligde kalmak için her maçını final olarak gören Sakaryaspor diğer yanda ise büyüklerin şampiyonluk ve Avrupa Kupaları yolundaki korkulu rüyası Kayserispor... Nefesleri kesecek bir 90 dakika.
Her iki takıma da şiddetle puan gerekiyor. Sakaryaspor'da bu maç öncesi başkan Recep Hacıeyüpoğlu'nun finansal morali dikkat çekerken futbolcular da hırslı görünüyor. Şampiyonluk yolunda iddialı açıklamalar yapan Kayserispor'da ise Ertuğrul Sağlam 3 puan için bir hayli iddialı...
STAT: Adapazarı Atatürk
HAKEMLER: Hakan Özkan, Baki Tuncay Akkın, Arkın Akgöl
SAKARYASPOR: Martinez, Murat Duman, Hüseyin, Zafer, Mehmet Uslu (Özgür dk. 39 - dk. 58 Adamu), Musa, Evren, Capurro, Murat Erdoğan, Cangele, Graf
YEDEKLER: Cenk, Savaş, Sedat, Hakan, Cem Yanık, Adamu
TEKNİK DİREKTÖR: Şaban Yıldırım
KAYSERİSPOR: Ivankov, Uğur, Erdal, Mendez, Toledo, Mehmet Topuz, Ragıp, Kemal, Tayfun, Gökhan, Özgürcan
YEDEKLER: Hasan, Iglesias, İlhan, Emrah, Kamber, Marcelo, Fatih
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
GOLLER: Cangele (dk. 6), Mehmet Topuz (dk. 29), Özgürcan (dk. 34) Cangele (dk.63 - pen ve 66)
SARI KARTLAR: Cangele, Murat Duman, Zafer (Sakaryaspor)
Karşılaşmada ikinci yarı oynanıyor...
PENALTI - GOL: 63.dakikada Adamu yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cangele klas bir şekilde toğu ağlara gönderi: 2-2
GOL - 66.dakikada ceza sahasına sol çaprazdan gelen Cangele kaleci Ivankov'un kapattığı köşeden çok sert vurdu. Top ağlarla buluştu: 3-2
İLK YARIDAN DAKİKALAR
GOL - 6. dakikada Evren'in ara pasıyla ceza sahasına giren Cangele, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 1-0
11. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Mehmet Topuz'un ceza sahasına ortasında Özgürcan'ın dokunduğu top kaleci Martinez'de kaldı.
18. dakikada sol kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Cangele, rakibinden güzel bir hareketle sıyrıldı. Bu futbolcunun yerden ceza sahasına ortasında Graf'ın gelişine vuruşunda top farklı şekilde üstten auta gitti.
22. dakikada Evren'in ceza sahası dışından sert şutunda top kaleci Ivankov'da kaldı.
GOL - 29. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Mehmet Topuz'un ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu. 1-1
32. dakikada ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Kemal'in ceza sahasına ortasında sağ çarprazda Mehmet Topuz'un gelişine volesinde top üstten auta gitti.
GOL - 34. dakikada defansın ve kaleci Martinez'in büyük hatasında ceza sahası sağ çarprazında topla buluşan Özgürcan, aşırtma bir vuruşla kaleci Martinez'in üzerinden topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 1-2
41. dakikada sol kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Capurro, iki rakibinden sıyrıldı. Bu oyuncunun ceza sahasına ortasında arka direkte Graf, müsait pozisyonda topu üstten auta gönderdi.
45+1'de kazanılan serbest vuruşu kullanan Mehmet Topuz'un ceza sahasına ortasında Mendez'in kafa vuruşunda kaleci Martinez, topu son anda köşeden kornere çeldi. Aynı dakika içerisinde Kayserispor'un kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Gökhan Ünal'ın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
45+2'de gelişen Kayserispor atağında defansın arkasına atılan topa Gökhan Ünal hareketlendi. Kaleci Martinez, iyi bir zamanlamayla ceza sahası dışına kadar çıkarak topu ayağıyla uzaklaştırdı ve büyük bir tehlikeyi önledi.En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 09.03.2007, 21:32.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
Şampiyonluk maçı mı?
Galatasaraylı futbolcular Ergün Penbe, Hasan Kabze ve Mehmet Güven, Trabzonspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ve mutlaka kazanmaları gerektiğini söylediler.
Ergün, Hasan ve Mehmet, Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray TV'de görüşlerini açıkladı. Deneyimli futbolcu Ergün, bu maçla çıkışa geçmek istediklerini, Fenerbahçe ile aralarındaki 7 puanlık farkın da kapanabileceğini söyledi. Trabzonspor'un güçlü bir ekip olduğunu kaydeden Ergün, "4 haftadır kazanıyorlar. Zor bir maç olacak, ancak biz, yüreğimizi ortaya koyarsak kazanırız" dedi. Uzun süredir forma şansı bulamayan, ancak Beşiktaş maçında takımdaki yerini alan Ergün, en son geçen yıl aralık ayında resmi bir maçta forma giydiğini hatırlatarak, "Beşiktaş maçında bu eksiğimi tecrübemle kapatmaya çalıştım. Maç oynamamak, fiziki açıdan oldukça kötü. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağıma inanıyorum" diye konuştu.
HASAN KABZE: "BU MAÇ ŞAMPİYONLUK MAÇI"
Sarı-kırmızılı futbolculardan Hasan Kabze de Trabzonspor maçını "şampiyonluk maçı" olarak gördüklerini ve mutlak kazanmaları gerektiğini söyledi. Kazanmaları durumunda hem Trabzonspor ile aralarındaki puan farkını açacaklarını, hem de güven kazanacaklarını dile getiren Hasan, "Trabzonspor maçını kazanıp, ardından seri galibiyetler alırsak, bu galibiyet daha anlamlı olur. Bu maçta taraftarlarımızın da desteğini bekliyoruz" diye konuştu.
MEHMET GÜVEN: "2 HAFTADIR MORALİM BOZUK"
Genç futbolcu Mehmet Güven ise Trabzonspor maçının zor geçeceğini, kazanarak galibiyet serisi başlatmak istediklerini kaydetti. "Zor bir maç oynayacağız" diyen Mehmet Güven, Beşiktaş maçındaki penaltıyı bilerek yapmadığını vurgularken, son 2 haftadır moralinin bozuk olduğunu, ancak başta kulüp başkanı Özhan Canaydın olmak üzere herkesin kendisine destek olduğunu anlattı.
buunalr kendilerini ne zanediyo...Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
sakarya kayseri maçının ilk yarısını izledim kayseri hakemin uydurma bir faul vermesi sonucu frikikten attı golü. diğer gol ise martinezin ikramı oldu. yanlız hakem ilk yarıyı resmen katletti. özelliklede 1-1 den sonra . resmen kayseriye çalıştı sinir oldum ikinci yarıyı izlemdim. inşalalh sakarya 1 puanda olsa alır.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledualarım kabul oluyor sakarya öne geçti yaşasın. cagele 3 tane attı.
Süperrrrrrrrrr.
Haydi Konya, Haydi Ankaragücü, Haydi TrabzonRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüperrrrrrrrrr.
Haydi Konya, Haydi Ankaragücü, Haydi Trabzon
inşallah kardeş
dediğin gibi olursa biz şampiyonluk için iddalı duruma geliriz
Yorum
-
İlk olarak kamil_cakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah kardeş
dediğin gibi olursa biz şampiyonluk için iddalı duruma geliriz
Vallahi iddiamiz artar ama benim ilk düsüncem önümüzdeki iki - 3 maci alib kisa vadade ilk dörde girmek. Ondan sonrasi Allah kerim...Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi iddiamiz artar ama benim ilk düsüncem önümüzdeki iki - 3 maci alib kisa vadade ilk dörde girmek. Ondan sonrasi Allah kerim...
o maçı alırsak ki ben inanıyorum. şu andaki planların baya değişir
Yorum
-
İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüperrrrrrrrrr.
Haydi Konya, Haydi Ankaragücü, Haydi TrabzonKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
Yorum