Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 16 Trabzonspor 16 4 4 8 17 21 16
    17 Sakaryaspor 17 3 6 8 10 21 15
    18 Erciyesspor 17 2 5 10 15 38 11

Sonuçlar
    23' Beşiktaş 0 - 0 Kayserispor
    09/12/2006 Çaykur Rizespor 3 - 1 Sakaryaspor
    09/12/2006 Erciyesspor 1 0 - 0 Sivasspor
    08/12/2006 T Ankaragücü 0 - 1 1 Fenerbahçe
    Fikstür
    10/12/2006 554 S Trabzonspor - Ankaraspor

yazık değil mi, bu tabloya ey ts li futbolcu. . .

Yorum

• vallahi bmn yönetimi bence bmn in girisindeki puan tablosunu karartsin
      ben 22 yasimdayim ve ilk haftalar disi düsüs siralarinda oldugumuzu hatirlamiyorum bugünüde ondan cok aci gün olarak görüyorum
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor Divan, Sicil, Disiplin ve Denetleme Kurullarının başkan ve üyeleri bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek bir moral ziyareti gerçekleştirdiler

Yorum

• komik ama bir o kadar da üzücü...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak gladyator tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tüm trabzona hayırlı olsun...
            Avatarindaki resmin anlamini bana aciklayabilirmisin?
            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor Divan, Sicil, Disiplin ve Denetleme Kurullarının başkan ve üyeleri bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek bir moral ziyareti gerçekleştirdiler

Valla bana hic komik gelmedi
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Bu trabzonda gençlik olimpiyatları işine pek ısınamadım.. Avrupa kupalarına aday olan Türkiyede tek futbol şehri trabzonu esgeçip Avrupa şampiyonası finalini pastırmacı açgözlü futbol cahillerinin şehrinde oynatmak isteyen (bunun için alay edilip kovulan) bu memleketimizin mümtaz! spor şahsiyetlerinin ( ben bu olimpiyat komitesinde bulunanlarada evvelinden beri ısınamadım zaten) trabzonu aday göstermeleri ve Sonuç olarak trabzonun kazanması olayındada bence bir AHLAKSIZLIK kokusu vardır. Anadolumun en yeşil ve ahlaklı şehri umarım fethedilmeyecektir...
                .....J U S T W A I T I N G........

Yorum

• YATTARA'NIN ACI GÜNÜ!..
                  09 Aralık 2006 21:55

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdaki yerini alamayan Trabzonspor'un gineli yıldızı İbrahim Yattara vefat eden ablasının cenazesi için ülkesine gitti.
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Başın sağolsun kara bela... Bütün kara bulutlar senin başının üzerinde dolaşıyor... Ama inşallah bu kara günlerin de sonu gelecek. Seninle birlikte...

Seni çok özledik Yattara...
                    HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Basin Sagolsun Yattara Kalbimiz Seninle Allah Rahmet Eylesin Seni Cok Ozledik Kara Bela

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eziklerin armasını görünce yanlış anladın sanırım ben açıklim; eziklerin yıllardır alamadıkları kupa için hazırlanmış bir resim o. tarihte eziklerin aldığı son alan insanlar diyor o insanlarda mağara insanları
                        Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ordaki görünen mahlukatlar Türkiye kupasını enson gören ezikbahçeliler
                          bilmem anlatabildimmi

(UEFA)

Yorum

• You tube'de Trabzonsporlu kızları seyredince çok duygulandım .Size de tavsiye ederim.En sonunda çok hoş bir süpriz var.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ordaki görünen mahlukatlar Türkiye kupasını enson gören ezikbahçeliler
                              bilmem anlatabildimmi
                              kardeş bizim de son şampiyonluğumuz adi fenerin kupayı almasından sadece 1 sene sonra. bu şekilde onlarla mı yoksa kendimizle mi dalga geçiyoruz bir daha düşünün bence...

Yorum

• Hüseyin F.Bahçeye Yozgatlı Trabzon'a

Trabzonspor'un, Fenerbahçe'den Mehmet Yozgatlı'yı Ocak 2007'de transfer etmek istediği belirtildi. Sarılacivertli yöneticilerin, Trabzonspor yönetimine "Biz Mehmet Yozgatlı'dan memnunuz, satmayı düşünmüyoruz. Ama Mehmet gitmeyi düşünürse biz de sizden Hüseyin Cimşir ve Murat Ocak'ı isteriz" dedikleri öğrenildi.

Fenerbahçe'ye ilginç teklif

Fenerbahçe, Yozgatlı'ya karşılık Karadeniz ekibinden Hüseyin ve Murat Ocak'ı istedi.

Trabzon ısrarcı
                                Ligde kötü günler yaşayan Trabzonspor'un, sezon başından beri Mehmet Yozgatlı'yı istediği öğrenildi. Bordo-mavili yöneticilerin büyük sıkıntı yaşanan sağ kanadı ocak ayında takviye etmek için yeniden Mehmet Yozgatlı'ya yöneldikleri ve Fenerbahçeli yöneticilere "Onu almak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedikleri kaydedildi.

Satmak istemiyor
                                Ancak F.Bahçe yönetiminin "Biz Mehmet Yozgatlı'dan memnunuz ve onu şu anda satmayı düşünmüyoruz. Fakat eğer Mehmet gitmek isterse, karşılığında Hüseyin ile Murat Ocak'ı isteriz" dedikleri ileri sürüldü. Trabzon'un ise Hüseyin'i vermek istemediği belirtildi. Mehmet Yozgatlı'nın F.Bahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

kaynak: yalan makinası fotomaç
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Yükleniyor...
                                X