Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ondan duydum ,bundan duydum,şundan duydum yok!!!

Dünkü havaalanı karşılamasında Başkanımız sayın Albayrağa hepimizin merak ettiği yıldız transferini sordum.İşte aramızda geçen kısa dialog:

Harun-Başkanım yıldız transfer sözünüz vardı bu gerçekleşecek mi? acaba.Birde önümüzdeki pazartesi günü için sürpriz transfer olacağı hakkında duyumlar aldık doğrumudur.
    Başkan-Önümüzdeki haftaiçi herşey bitmiş olacak.
    Harun-''Tekrar yıldız tranferi diye sordum''
    Başkan-Olacak olacak merak etmeyin hepsi olacak

Görüldüğü gibi artık Başkana inanmaktan başka çaremiz yok malesef.Bu son noktaydı.
    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• INTERTOTO'DA TÜRK LOKUMU !..

Kayseri turu geçti, Türk futbolcular affetmedi !.. Newcastle United'da forma giyen milli futbolcumuz Emre Belözoğlu, Intertoto Kupası'nda Lillestrom'a gol attı.. Emre'nin ardından, Yıldıray Baştürk de geceyi golle ve turla kapadı.. Son gol ise Nihat'tan geldi ama bir farkla.. İşte ayrıntılar..

22 Temmuz 2006, 21:29

Emre gol attı, Newcastle turladı !..
      Intertoto Kupası 3. tur 2. maçında Lillestrom ile Newcastle United, Norveç'te karşı karşıya geldi..

İngiltere'de oynanan ve 1-1 sona eren maçın rövanşında Newcastle Uhited, Ameobi'nin ilk yarıda attığı 2 golle rahatladı..

Milli futbolcumuz Emre Belözoğlu da maçın son dakikasında 16 metreden kaydettiği güzel golle maçın sorunu belirledi..

Maçı 3-0 kazanan Newcastle United, UEFA Kupası'nda mücadele etmeye hak kazandı..

Bir gol de Yıldıray'dan !..
      Hertha Berlin ile FC Moskow, Almanya'da oynanan ve 0-0 sona eren maçın rövanşında, Moskova'da karşılaştı..

Hertha Berlin, ilk maçtaki dezavantajı, deplasmanda avantaja çevirmesini bildi.. 25. dakikada Pantelic'in golüyle öne geçen Hertha Berlin'de, milli futbolcumuz Yıldıray Baştürk 89. dakikada ağları havalandırmayı başardı..

Hertha Berlin 2-0'lık galibiyetle UEFA Kupası'na yükseldi..

Nihat da attı ama...
      Kayserispor, Emre ve Yıldıray'ın ardından 4. iyi haberi bekleyen Türk futbolseverler hem sevindi hem üzüldü..

Sezon başı Real Sociedad'dan Villarreal'e transfer olan Nihat Kahveci, İspanyol ekibindeki ilk golünü attı ama sevinci kursağında kaldı..

İlk maçta Nihat'ın asistine rağmen sahasında Maribor'a 2-1 yenilen Villarreal, deplasmanda da aradığını bulamadı..

Nihat'ın 85. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Villarreal tur için gereken 2. golü ararken topu ağlarında gördü ve maç 1-1 sona erdi..

Böylelikle Nihat'ın Villarreal'deki ilk resmi golünü attığı maçta, İspanyol ekibi rakibine elendi ve Avrupa defterini kapadı..

Bu arada Villarreal'de Tacchinardi, Rodriguez ve Forlan maçın son 10 dakikası içinde kırmızı kart gördü..

harika görünüse göre bütün oyuncularimiz bu yil iyi formda fatih terim sevinsin
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi
        Ondan duydum ,bundan duydum,şundan duydum yok!!!

Dünkü havaalanı karşılamasında Başkanımız sayın Albayrağa hepimizin merak ettiği yıldız transferini sordum.İşte aramızda geçen kısa dialog:

Harun-Başkanım yıldız transfer sözünüz vardı bu gerçekleşecek mi? acaba.Birde önümüzdeki pazartesi günü için sürpriz transfer olacağı hakkında duyumlar aldık doğrumudur.

Görüldüğü gibi artık Başkana inanmaktan başka çaremiz yok malesef.Bu son noktaydı.
        Şu son cümle hiç içime sinmedi.Kapsamı oldukça geniş ama yapacak birşey yok.Hayırlısı olsun.

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
          Şu son cümle hiç içime sinmedi.Kapsamı oldukça geniş ama yapacak birşey yok.Hayırlısı olsun.
          aynen valla.. Geçiştirir gibi.. İnşallah yanılıyoruzdur..
          BORDO MAVİ

Yorum

• yildizi unutun bence..trabzon yabanci futbolcu alacak bu kesindir..iyi veya kötü hic farketmez cünkü o futbolcuyu bize yildiz diye yutturacaklar
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
              yildizi unutun bence..trabzon yabanci futbolcu alacak bu kesindir..iyi veya kötü hic farketmez cünkü o futbolcuyu bize yildiz diye yutturacaklar
              Banada öyle geliyor. Bu hafta bu filmi izleyebiliriz...
              BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...

Yorum

• Fatih Tekke yolcu

İstanbul'a gelen Rus yetkililer, başkan Albayrak görüştü. Zenit'in 10 milyon euro'nun yarısını peşin verme isteği krize neden oldu.

Fatih'e servet

FOTOMAÇ, Fatih Tekke için Rus kulübü Zenit Petersburg'un yaptığı müthiş teklifi ele geçirdi. Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat'ın ısrarı ile Zenit dün İstanbul'a kulübün menajerini yolladı. Şaşırtan teklif 4 gün önce kulübe gelen faks ile start aldı. Gizlenen teklifteki rakam önce ciddiye alınmadı. Ancak telefon ile randevu istenince Rus takımının
                ciddiyeti ortaya çıktı.

F.BAHÇE'YE GİDEMEZ
                Başkanın Almanya kampına apar topar gidip Lazaroni ve Fatih ile görüşerek transfer konusunda düşüncelerini aldığı iddia edildi. Almanya'dan gelen Albayrak akşam saatlerinde Rus yetkililerle yaptığı gizli görüşmede ilk önce Tolga Seyhan'ın Galatasaray'a kiralanmasını emsal gösterip Fatih'in Fener'e satılamaması garantisi istedi.

ÖDEMELER DE DEĞİŞECEK
                Milli futbolcuya yıllık önerilen rakam 2 milyon 200 bin euro. Fatih giderse bu parayı 12 eşit taksitte alacak. Zenit, Fatih ile 2 yıllık sözleşme yapacak başka takıma satılırsa da Trabzon'a yüzde 20 pay verecek. Menajerin Trabzonspor'a Fatih'in bonservisi için 10 milyon euro önerdiği iddia edildi. Rus takımı bu parayı yarısı peşin yarısı taksitle ödemek isteyince kriz çıktı. Görüşmeler bugüne uzadı.

Fotomaç

Yorum

• Fatihin zaten baska isi yokta Rusyaya gidecek
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• fotomaç bu abi olur okadar azuhahahah
                    BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...

Yorum

• bide insan yalan uydururken düsünürki soguk maclarda fatih nekadar lanet ediyor bi jimnastik macini hatirlayin sogukdan ayakta duramiyordu simdide yilin 8 ayi o sogukluk olan yere gidecekmis bukadarda olmaz yani
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
                        yildizi unutun bence..trabzon yabanci futbolcu alacak bu kesindir..iyi veya kötü hic farketmez cünkü o futbolcuyu bize yildiz diye yutturacaklar
                        alsalarda yutsak şifa niyetine o bile yok hadi bakalık bu hafta içini ümitle bekliyoruz.
                        TrabZonguldaklı...

Yorum

• dünkü fatihin moralli halini görünce korkmus bizim medya.bugün hemen yapıştırmışlar haberi...

10 milyon avro da iyi para hani...
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• Trabzon hazır kıta

Bordo-Mavililer’in 20 gün süren Almanya kampında en çok Gökdeniz, Çağdaş, Ömer Rıza ve Hüseyin Cimşir isimleri öne çıktı. Sadece yeni transfer Umut Bulut ile Ufuk bekleneni veremedi. Fatih Tekke’nin belini ise sakatlık büktü

TRABZONSPOR’UN 20 günlük Almanya kampında yeni transfer Çağdaş, Gökdeniz, Hüseyin Cimşir ve Ömer Rıza çalışkanlıklarıyla öne çıktılar. Bu oyuncular maçlardaki performansları ve idmanlardaki çalışkanlıklarıyla dört dörtlüktüler. Kampın en kötüleri ise yeni transfer Umut Bulut ile Ufuk’tu. Fatih Tekke de bu ikili arasında yer aldı ama kaptanın mazereti vardı. Çünkü sakattı. Futbolcuların performansları şöyleydi:

Jefferson (HHH): Brezilyalı kaleci hazır. 5 maç oynadı formdaydı. Tolga (HHH): Oynadığı maçlarda iyiydi ama yedek olacağı kesin gibi. A.Şahin (HHH): Formda ama ikinci kaleci olmak için mücadele edecek. Stepanov (HHH): Şanssız bir sakatlık yaşadı. Ama yine de hazır. Çağdaş (HHHH): Kırk yıllık Trabzonsporlu gibi. Erdinç (HH): Sakatlıktan kurtuldu. Kendine geliyor. Ufukhan (HHH): Kolundan sakatlanınca bir kaç geri kaldı ama savunmanın sağı ona emanet. F.Akyel (HH): Sakatlığı korkuttu. Forma için çok çalışmalı. Celaleddin (HHH): Neşesini futboluna da yansıttı. M.Ocak (HH): Çok çalışmalı. Kanadı iyi kullanmalı. Feridun (HH): Kendini bulduğu sırada sakatlandı. Ferhat (HH): Bu sezon daha iyi olacağı kesin. Ufuk (H): Çok çalışmalı. Hasan (HHH): Teknik adamların vazgeçemediği bir oyuncu. Szymkowiak (HHH): Kampı iyi bitirdi. Gökdeniz (HHHH): Çok çalışkan. Geçtiğimiz sezonun açığını kapatmakta kararlı. Hüseyin (HHHH): Orta alanın sigortası. Adem (HH): Şut yüzdesi yüksek. Yattara (HHH): Tribün değil, takımı için oynamalı. M.Yılmaz (H): Kafası başka yerlerde. E.Keleş (HH): Takıma girmesi zor. Cem Demir (HHH): Lazaroni’nin gözdesi. F.Tekke (H): Sakatlıktan yeni kurtuldu. Avrupa hedefi için uğraşıyor. U.Bulut (H): İstenen forvet değilmiş gibi. Ö.Rıza (HHHH): Formunun zirvesinde.

Değerlendirme: Cevat KOL

///////

Futbolcu Raporu başlıklı yazı var arkada Ugur61 yazmış. Orda yazılanlarla aynı bu haber. Kim kimden kopya çekmiş acaba
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Dünyaca ünlü Hollandalı teknik adam Dick Advocaat’ı göreve getiren ve futbola da önemli bir bütçe ayırdı... Rusya Ligi’ne iyi bir başlangıç yapamayan ve gol yollarında sıkıntı çeken Zenit’in, resmi olmasa da dolaylı yoldan Fatih’i istediği ve milli futbolcunun menacerine 5 milyon dolarlık teklif yaptığı belirtildi. Kulübe yapılan bir teklifin bulunmadığını söyleyen Bordo-Mavili futbolcu ise, “Ben de dolaylı yoldan duydum. Ama bu konu hakkında ayrıntılı bir bilgiye sahip değilim. Bu nedenle açıklama yapamayacağım” dedi.

///////

Bu da fanatik. Yalnız Zenith Kerzhakov ve Arshavin gibi 2 önemli yıldıza sahip. Biz onlara talip olacağımıza adamlar bizim oyuncuya talip oluyor. Düşündürücü olan bu
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi
                                Ondan duydum ,bundan duydum,şundan duydum yok!!!

Zaten Uefa listesi gelecek hafta veriliyor daha fazla uzatamazlar. Acaba "Herşey bitmiş olacak" derken ne demek istedi başkan

Yorum

Yükleniyor...
                                X