Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim de suç bulmayin arkadaslar. Kontenjan açilmadan nereye transfer yaoiosunuz. Önceki yönetimin hatalari yüzünden su an elleri kollari bagli. Ha kontenjan açilir, hala sessizlik uzun süre devam eder, o zaman gereken yapilir. Daha çok erken umutsuzluga kapilmak için.

Denge konusunu anlamayan ya da anlamak istemeyen arkadaslar. Takimda belli bir maas orani vardir. 50.000 euro'dan baslar 1.7 milyon'a kadar çikan, oyuncularin kalitesine göre aritmetik bir denge söz konusudur. Bu dengede tek göze batan Mehmet Yilmaz'dir. O da insallah bus sezon alacagi paranin hakkini verecektir. En fazla 1.7 milyon dolar alan bir oyuncuya sahip, diger oyunculari dakalitesine göre aritmetik olarak daha azpara alanbir klübün bir anda bir futbolcuya 4 milyon euro vermesi saçmadir degilmi?

Su an hepinizin sinirini anliorum ancak biraz daha olumlu düsünmenizi tavsiye ediyorum.

Saygilar...
    Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Teknik direktörlük görevine Bosnak teknik adam Faruk Hadzibegic'i getirdikten sonra transfer çalismalarina hiz veren Denizlispor, son olarak Pendikspor'un 19 yasindaki forvet oyuncusu Ilkay Demir'i renklerine bagladi.

bu pendiktede ne forvetler varmis. bu adamlarda bukadar forvet vardida neden varlik gösteremediler.
      "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• neden yonetime suc bulmuyoruz anlamadim.benim bildigim 6 yabanci oynatmma siniri var kadronda 6 dan fazla yabanci olabilir ddiye biliyorum yaniliyorsam duzeltin.

ikincisi bana dunyanin buyuk kluplerindeki dengeyi biri anlatsin.

50 binle 1,7 milyon arasinda denge nasil var.bu nasil denge.

senin takimin da 50 lik te olur 2 milyonluk ta sen nasil oynuyo ondan haber ver.sen super oynaya na 50 orta oynaya 1,5 milyon verirsen den ge o zaman bozulur.sen eto yu ronaldinho yu al bak denge menge bozulmaz herkes haddini bilir.

Yorum

• hiç sormayin yaaa simdi bu adam bizim aldigimizdan iii çikarsa bakalim ne olacak

Yorum

• Dengeyi bozmama konusuna katiliyorum, tabi bu yönetimin mazereti degilse. Trabzonspor digerlerinden farkli davranmak zorunda, kendine has özellikeri olan bir kulüp olmayi basarirsa basaryi yakalra. Baskalrina bakarak ve onlari taklit ederek olmayacagini gördük.

Bir denge olmasi gerek bence.
            Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• tabiki denge vardir ve bozulamaz. bunu atay baskan geçen sene sezon sonu herkese prim verecem diyerek bikere yapti. boyle biseyin tekrardan olmasi trabzonu altust eder.

ama suda bi gerçektirki geçen seneye kadar yattara hasandan daha az para aliyodu. simdi ne kadar aliyo bilmiyorum gerçi. yani alinacak bi futbolcu eger takimin üstünde biri yildiz bi transfer olcaksa elbetteki herkesten daha fazla alacaktir. bunu takimdaki herkes kabul eder.
              "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• ßu ne çiLdirtan denge diye ßirsarki vardi ßirden o nu animsadim!!!

Fatih ve Gökdeniz ßu takimin diger oyuncuLarinin iki hatta üç kati yiLLik transfer ücreti aLirLarken sözkonusu denge anLayisi neredeydi???

Umut ßuLut'un ßonservis ßedeLi ve futßoLcunun aLdigi yiLLik ücret sirasinda yine varLigi süpheLi oLan ßu denge ortaLikLarda degiLdi peki nereLerdeydi???

ßenim cevaßim ; Ya dengesizdik düzeLiyoruz yada her sey normaLdi ama artik dengesizLesiyoruz
                Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• Kaliteli oyuncular alirsiniz. Istedikleri parayi da verirsiniz. Eger para gücünüz oldugunu iddia ediyorsaniz. Ne demek 10 milyon dolar para veririm bonservisineama 2 milyon dolar senelik veremem. Bu düsünceler yüzünden kaçiriyoruz iyi oyunculari. Kötü oyunculari ayiklayin. Ise yarar oyunculara hak ettikleri kadar verin. Denge menge bozulmaz. Bunu polemik konusu yapmaya çalisiyorlar. O zaman bu demektir ki hiçbir zaman iyi oyuncu alamayacagiz. Çünkü iyi kalifiye oyuncularin fiyati bellidir. ET ama ucuz etin yahnisi nasil olur bilmek gerek
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Evet dengeleri bozmama konusunda hakli olabilirler, fakat secilirsem dünya cabinda bir yildiz alacagim vaatiyle kac oy fazla aldi? Birde Ali Agaoglu yildiz sözü verdi, yani en azindan futboldan anlayanlar secilirdi, kimseninde böyle beklentileri olmazdi.
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• kardesim sizde söylemeyik su su kara aliyo bu bu kadar aliyo

sunu iyilestirme yaptik nah su kadar diye

baslayacagim dengeye

aramizda fizikçi var mi kim bulmus ya bu dengeyi

Yorum

• Kaynak: hurriyet

Ferrari'yi Parçaladi

Gaziantepspor'lu futbolcu Faruk Bayar'in kullandigi 34 FRK 90 numarali Ferrari önceki gece 23:45 siralarinda Balmumcu'da Karayollari 17. Bölge Müdürlügü önünde asiri hiz nedeniyle kontrolden çikti. Otomobil yol kenarindaki elektrik diregine çarparak yaklasik 20 metre savruldu. Otomobilde önemli hasar meydana gelirken Bayar ile arkadasi Erbakan Malkoç kazayi yara almadan atlatti.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• SÜPER TRABZON YOLDA

ANKARA'DAN DÖNDÜ Trabzonspor'da yeni sezon hazirliklari öncesi Baskan Nuri Albayrak ve Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni zirvesi dün Istanbul'da gerçeklesti. Özel isleri nedeniyle dün Ankara'da bulunan Baskan Nuri Albayrak, aksam 18.20 uçagiyla Istanbul'a dönerken, daha önce planladiklari gibi 20:00'da Brezilyali teknik adamla bir araya gelip yemek yedi.
                          FATIH KALMALI Yemekte Teknik Direktör Lazaroni, Brezilya'da izledigi maç kasetlerinden Bordo-Mavili oyuncular hakkinda edindigi bilgileri Baskan Nuri Albayrak'a aktardi. Takimda takviyeye ihtiyaç duyulacak mevkileri Baskan Nuri Albayrak'a hatirlatan tecrübeli teknik direktör

, kaptan Fatih'in de satilmamasi gerektiginin altini çizdi.
                          FAYDALI OLUR Lazaroni, Hertha Berlin'de oynayan Brezilyali oyuncu Marcelinho'nun da Trabzonspor'u atesleyecek bir futbolcu oldugunu Baskan Nuri Albayrak'a anlatirken, "Kendisi Trabzonspor'a gelmek istiyor. Kulübü ile olan bonservis sorununu halletmemiz halinde Marcelinho'nun bize çok faydasi olacaktir. Gerekli takviyeleri de yaptigimizda taraftarlarimiza süper bir Trabzonspor izlettiririz" diye konustu.
                          2 YENI ISIM VERDI Öte yandan Lazaroni, Brezilya'da forma giyen ve takimin ihtiyaç duydugu mevkiler için faydali olacak 2 oyuncunun ismini de Kulüp Baskani Nuri Albayrak'a iletti. Albayrak ise Almanya kampina kadar transferi bitireceklerini ifade ederken, Lazaroni, sampiyonluk için hiçbir fedakarliktan kaçinmamalari gerektiginin altini çizdi. Lazaroni bugünde baskan Albayrak ile genis kapsamli bir toplanti yapacak.
                          karadeniz gazetesi yeni haberi

Yorum

• MURAT'I TRABZON'A VERDIK

BASIN TOPLANTISI
                            Milli oyuncu Murat Ocak'in transferini Trabzonspor yönetimi mutlu sonla noktalandirirken, Istanbul Büyüksehir Belediyespor Baskani Göksel Gümüsdag da bugün bir basin toplantisi düzenleyip Murat Ocak'i Trabzonspor'a verdiklerini açiklamayi planliyor. Milli Takim formasini giymesiyle birlikte talipleri artan Murat Ocak, önceki gün Fenerbahçe'nin devreden çikmasiyla Trabzonsporlu olmustu.
                            TRABZON'A GELECEK
                            Istanbul Büyüksehir Belediyespor Kulübü Baskani Gümüsdag, milli oyuncu Murat?i basin toplantisinda yaninda bulunmasi için Istanbul'a çagirdi. Tatilini yarida kesen Murat da bugün Gümüsdag ile birlikte basi

n toplantisina katilacak. Murat Ocak?in, cuma veya cumartesi günü Istanbul kanadi yöneticilerinden Abdullah Baser ile birlikte Trabzon'a gelmesi bekleniyor.
                            karadeniz gazetesi yeni haberi

Yorum

• BÖYLE ACI ÇEKMEDIM

ANJIN OLDU Tatilini geçirmek üzere Aydin`in Didim ilçesinde bulunan Trabzonspor Kaptani Fatih Tekke, siddetli gribal enfeksiyon nedeniyle Bodrum Universal Hospital?a kontral altinda bulunuyor. Kulak Burun Bogaz Hastaliklari Uzmani Dr. Murat Aksi'in müdahalede bulundugu Tekke'nin bogazlarinda ve solunum yollarinda asiri iltihaplanma sonucu anjin oldugu ve birkaç gün daha hastanede tedavi görecegi açiklandi.
                              HALIM KAMLADI Hastanede üç ünite serum verilen, Fatih Tekke, 5 - 6 kez ameliyat oldugunu ancak böyle bir aci çekmedigini söyledi. Fatih, "Ayagim kirildi, kolum incindi, menisküs ameliyati oldum. Hiç birinde böyle bir aci çekmedim.

Hayatimda ilk defa bogazimdan rahatsizlandim. Ayakta duracak konusacak halim kalmadi, asiri sicaklar ve terleme beni bu hale getirdi" dedi.
                              boyle havalanlarinda gereksiz yere bos bos konusursan bogazinda siser kulaginda. geçmis olsun.

BMN l TRABZON

Yorum

• ne cumartesisi yaa aldiysak yarin imzalasin iste sikildim zaman kazanma taktiklerinden cumartesiye kadar sadece murati bekle sonraki cumartesiye keçeliyi sonraki son persembeyece marchelinho imzalar herhalde[img]smileys/smiley18.gif[/img]Edited by: KuGu
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

Yükleniyor...
                                X