Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

@admin Bordomavi.net forumlarinda uzun süredir altyapi degisikligi için yaptigimiz çalismalarin sonuna gelmis bulunuyoruz. Forumumuz 12 Temmuz Çarsamba GMT +2 saat diliminde Saat 21:00'da geçis süresince kilitli olacaktir. Geçis süresince tüm kategoriler kilitlenecek ancak yeni foruma geçis yaptiktan sonra sorun yasayanlarla iletisim kurabilmek için özel mesaj bölümü ve "BMN Forum Tasima Islemi" kategorisi açik kalacaktir. Forumdaki diger kategoriler kilitlendikten sonra tasima islemine baslanacagindan yapilacak degisiklikler yeni foruma geçildiginde geçersiz sayilacaktir, dolayisiyla bu andan sonra yazilan mesajlar, yapilan profil bilgisi degisiklikleri yeni forumda geçersiz sayilacaktir. Forum tasima isleminin sona ermesinden sonra yeni forumun adresi duyurulacak ve tüm üyelerin sifrelerini sifirlamalari gerekecektir. Bu nedenle tüm üyelere e-posta yolu ile duyuru yapilacaktir. Bu basliktan konuyla ilgili gelismeleri takip edebileceksiniz.

Forum tasima islemi tahminen 24-48 saat arasi sürecek olup, bu süre içinde forumumuzun kapali kalmasi durumundan ötürü göstereceginiz anlayis için tesekkür ederiz.

bu yeni adres den kasit nedir ?  birde  bi çok üye bu yeni foruma geçecegimiz için yeni mailler almistik.  tekrarmi mail i degisecez yani.  anlamadim pek bisi.
    Yeni adresden kasıt
    şuan foruma http://www.bordomavi.net/bmn/forum adresinden giriyor uz yeni forum açılınca belki http://www.bordomavi. net/forum adresinden gireceğiz

Mail işlemini yapanların olayları halledildi diye biliyorum ama herkesin şifresi sıfırlanacak ve bu sıfırlanan şifreler verdiğiniz mail adreslerine gelicek

umarım anlamışsındır [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

bu yeni adres den kasit nedir ? birde bi çok üye bu yeni foruma geçecegimiz için yeni mailler almistik.tekrarmi mail i degisecez yani. anlamadim pek bisi.

Yeni adresten kasit site içindeki yerinin degismesi. Sonuçta anasayfadan yönlendirildiginizde sorun olmadan ulasacaksiniz yine.

Adres degisikligi yapan ve GEÇERLI, ULASILABILIR bir adres giren üyelerimizin yapmasi gereken ekstra bir sey yok. Önemli olan yeni bir sifre olusturmak için serverin sizle irtibat kurabilecegi geçerli bir adresinizin olmasi.

Herseyin hem sizler, hem de bizler için çok daha konforlu olacagi yeni bir forum olusturuluyor. Emegi geçen (özellikle Osman) arkadaslara huzurlarinizda bir kez daha tesekkür etmek isterim. Bence siz de edin valla, çok ciddi bir özveriyle hiç bir karsilik beklemeden çok ciddi zamanlar bu is için harcandi[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• oo benim halamlarin soyadida bayraktar trabzonda bayraktar o kadar çok ki [img]smileys/smiley17.gif[/img]
          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• wagner cezali imis ponte preta ile yapiolar galiba bence yenerler mossoro gene sakat birakin bu adamdan bize yarar gelmez böle bi sakatlik geçirdigine göre daha adam gibi dönemez sahalara jorge wagner ii adama benio

Yorum

• ben herkeze su soruyu sormak istiyorum dunyada hangi taraftar takimi sampiyon olamadi diye intihar etsin ki bunun backraundunda daha iyi sorgulama ve analiz yapmak gerekir ben 24 yasindayim tahmini 1 yasindayden sampiyon olmusuz bu komik gibi ama biz o kadar a sabirli ve vakarli bi taraftariz ki takimimiz istanbulda mac yapmaya gelince isleri gucleri birakip giden oluyor iste bu sadece bi sevgi degil onu solemek istiyorum bu bi ASK yani TS aski isteyen katilir isteyen katilmaz trabzonspor final maclari oynayacak kadar tecrubeli deil bunu su yuzden soyluyorum takimi kotulemek degil tam tersi bi mantikli taraftar olmak gayreti icindeyim ve herkesin de bu cercevdeden olaylara bakmasini rica ediyorum herkeze en derin sevgi ve saygilarimi iletiyorum......ts sevgi degil asktir ama bu aski duzgun yasamak en guzel asktir

HASAN ZEKI GÜL üni fatih TS club Baskani....
              sevgi göstermek sadece küfür etmek degildir

Yorum

• ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYOR

Nuri Albayrak, Almanya kampının güzel bir ortamda devam ettiğini belirterek, ?Almanya?daki hazırlık çalışmaları son derece iyi geçiyor.Hocamızla sürekli görüşüyoruz. Onun talebi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz? dedi.

TRANSFERDE GEÇ KALMADIK

Transferde geç kalmadıklarını ifade eden Albayrak, "Transfer çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Görüştüğümüz bir iki oyuncu var. Acele edip hataya düşmek istemiyoruz. Çünkü önümüzde 1.5 aylık bir zaman var. Geç kalmadık. Zaten genele bakıldığında tüm takımlar transferde aynı durumda. Çok kaliteli bir kadromuz var. Aynı kadroyla geçen sezon yaşanan birçok olumsuzluğa rağmen dördüncü olduk. Şimdi bu ekibe nokta transferler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Endişeye kapılmamamız gerekiyor." diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ

Yeni sezonda en büyük hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Albayrak, "Yeni sezona, yeni yönetim, yeni hoca ve yeni kadroyla bomba gibi gireceğiz. Geçtiğimiz sezon yaşanan tüm olumsuzluk yeni sezonda unutulacak. Kaliteli kadromuzla birlikte bu sezon şampiyon olacağımıza inancımız sonsuz. Amacımız istikrarı sağlamak. Çünkü istikrar olmadan hiçbirşey başaramayız" açıklamasında bulundu.

YILDIZ OYUNCU DENGELERİ BOZMAYACAK

Kongerede verdiği 'yıldız oyuncu alacağım' sözünü unutmadığı söyleyen Albayrak, "Vermiş olduğum sözü unutmadım. Ancak alacağımız oyuncunun takım içi dengeleri bozmaması gerekiyor. Gelecek futbolcu Fatih Tekke?den 2-3 kat daha fazla ücret almayacak. Yönetim olarak bu konunun üzerinde titizlikle duruyoruz" dedi.

STAT İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Stat konusunda çalışmalarının sürdüğünü belirten Albayrak, "Stat için yabancı bir firmayla fizibilite çalışması yapması konusunda anlaşmaya vardık. Fizibilite çalışmaları tamamlandıktan sonra Trabzon Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile görüşmelere başlayacağız. Ardından ihale aşamasına geçeceğiz. İş tamamlandığı zaman müthiş bir stadımız olacak" dedi.

hadi bakalım başkan inşallah bu lafları yemezsin

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                  ÇALISMALAR IYI GIDIYOR

Nuri Albayrak, Almanya kampinin güzel bir ortamda devam ettigini belirterek, ?Almanya?daki hazirlik çalismalari son derece iyi geçiyor.Hocamizla sürekli görüsüyoruz. Onun talebi dogrultusunda çalismalarimizi sürdürüyoruz? dedi.

TRANSFERDE GEÇ KALMADIK

Transferde geç kalmadiklarini ifade eden Albayrak, "Transfer çalismalarimizi büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Görüstügümüz bir iki oyuncu var. Acele edip hataya düsmek istemiyoruz. Çünkü önümüzde 1.5 aylik bir zaman var. Geç kalmadik. Zaten genele bakildiginda tüm takimlar transferde ayni durumda. Çok kaliteli bir kadromuz var. Ayni kadroyla geçen sezon yasanan birçok olumsuzluga ragmen dördüncü olduk. Simdi bu ekibe nokta transferler yaptik. Yapmaya da devam edecegiz. Endiseye kapilmamamiz gerekiyor." diye konustu.

SAMPIYONLUGA OYNAYACAGIZ

Yeni sezonda en büyük hedeflerinin sampiyonluk oldugunun altini çizen Albayrak, "Yeni sezona, yeni yönetim, yeni hoca ve yeni kadroyla bomba gibi girecegiz. Geçtigimiz sezon yasanan tüm olumsuzluk yeni sezonda unutulacak. Kaliteli kadromuzla birlikte bu sezon sampiyon olacagimiza inancimiz sonsuz. Amacimiz istikrari saglamak. Çünkü istikrar olmadan hiçbirsey basaramayiz" açiklamasinda bulundu.

YILDIZ OYUNCU DENGELERI BOZMAYACAK

Kongerede verdigi 'yildiz oyuncu alacagim' sözünü unutmadigi söyleyen Albayrak, "Vermis oldugum sözü unutmadim. Ancak alacagimiz oyuncunun takim içi dengeleri bozmamasi gerekiyor. Gelecek futbolcu Fatih Tekke?den 2-3 kat daha fazla ücret almayacak. Yönetim olarak bu konunun üzerinde titizlikle duruyoruz" dedi.

STAT IÇIN ÇALISMALAR SÜRÜYOR

Stat konusunda çalismalarinin sürdügünü belirten Albayrak, "Stat için yabanci bir firmayla fizibilite çalismasi yapmasi konusunda anlasmaya vardik. Fizibilite çalismalari tamamlandiktan sonra Trabzon Belediyesi, Gençlik Spor Il Müdürlügü ile görüsmelere baslayacagiz. Ardindan ihale asamasina geçecegiz. Is tamamlandigi zaman müthis bir stadimiz olacak" dedi.

hadi bakalim baskan insallah bu laflari yemezsin
                  kardes kaynagi ne?
                  önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• Kaynak Hürriyetten alıntı yapan karaktersiz nusret odaş şerefsizinin olduğu Haber7 inanıp inanmamak size kalmış tabi

bu da ilave etmeyi unuttuğum kısım

Albayrak, yıldız sözünü unutmadı
                    Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını ileri süren Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, verdiği 'yıldız oyuncu' sözünü unutmadığını belirterek, "Ancak alınacak oyuncunun dengeleri bozmaması gerekiyor" dedi.
                    Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını ileri süren Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, verdiği 'yıldız oyuncu' sözünü unutmadığını belirterek,...

Edited by: ironmaster

Yorum

• dünkü maçta fena degildik stepanovun yaninda kim oynayacak sorusu cevabini buldu ;çagdas ama hala bazi sorular var sag kanatta kim oynacak(fatih ufukhan feridun)feridun dün baya iyiydi bana göre dün gol atamamasina ragmen umutda iyi olacak sonuçta bu takima 2 oyuncu daha lazim wagner ve ricardinhoyu alirsak süper bi takim oluruz

Yorum

• Tek dilegimiz,tek duamiz zaten söylenilenlerin uygulamasini görmek.Politikaci gibimaasallah güzel konusuyoruz.Ama is icraata gelince biraz durakliyoruz.Sabir tasina dönmüs,sampiyonluk hakki gaspedilmisve geçen sene büyük hayal kirikligi yasamis taraftarin böyle laflara karni tok.

Ölçü olmamasina ragmen dünkü hazirlik maçindafutboldan anlayanlar butakimda direkt oynayacak oyuncu/mevki eksikligini/eksikliklerini tesbit etmistir.

Yönetime düsen gerekli takviyeleri yapmaktir.Haydi hayirlisi...
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• bize transenfere geek yok yabanci transferi yani djokaji gönder 5 yabanciyla oyna sola nuri sahini al yeter

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=uc3Ql...&search=nuri%2 0sahin

bu videpyu izleyin ve nuri sahine bi bakin valla bize bi bu bide ayni gene U17 takimdan caner alinsin eger yildiz alincaksa paralari nuriye ödensin ricardinho yerine

Yorum

• hala transferde geç kalmadik diyebiliyoya helal olsun titizlikle yürütüyomus çalismalar geçmis senelerdede ayni titizlik vardi ama ne oldu gördük sadece titiz olma yetmez ayni zamanda hizli olmaniz lazim zaman geldi ve geçiyor

Yorum

• Ülker firmasinin Istanbul takimlarina sponsor olup Trabzonspor?a uzak durmasi tepki çekerken, yönetim kurulu üyesi Aydin Pisiren?den sponsorluk konusunda umutlu mesajlar geldi
                                TARAFTAR BEKLIYOR
                                Karadeniz bölgesinde en fazla tüketilen ürünlerin basinda gelen Ülker?in Futbol alaninda Fenerbahçe, Besiktas ve Galatasaray?a sponsor olmasi Trabzonsporlu taraftarlarin tepkisini çekmisti. Tepki üzerine bir süre önce görüsmeler yapildigi açiklanmisti. Ancak somut bir ilerleme olmamasi yeniden tedirginlik yaratti.

GÖRÜSME SÜRÜYOR
                                Yönetim Kurulu Üyesi Aydin Pisiren, ?Ülker neden Trabzonspor?a uzak duruyor? sorumuz üzerine, ?Hayir öyle degil. Baskanimiz (Nuri Albayrak) görüsme yapiyor. Zaten köklü dostluklari var. Inanin Istanbul kulüplerinin elde ettiginin fazlasini alacak. Su anda bir tepkiye neden olacak bir durum yok. Trabzonspor Ülker?le sponsorluk anlasmasi yapacaktir? diye konustu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X