Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor, kadrosunda bulunan Dört yabancıdan kurtulmak için formül arıyor. Bordo-Mavililer'de tek sorun kontenjanın dolu olması da değil...
    Geçtiğimiz yıl yaşanan hayal kırıklığını unutturmak için işi sıkı tutan, ancak transferde ekonomik sıkıntılar sebebiyle fazla açılma olanağı bulunmayan Trabzonspor’da, özellikle kadroda görünen ama Bordo-Mavililer’e katkı sağlamayan yabancılar herkesi kara kara düşündürüyor...

Aslına bakılırsa sadece bu futbolcular değil, bazı yerli oyuncuların da durumu hala belirsizliğini koruyor. Önemli yıldızların isminin her geçen gün yeni bir takımla anılmasının rahatsızlığı hissedilirken, teknik heyet ile başkan Nuri Albayrak önderliğindeki transfer komitesinin yapacağı yeni zirvede tüm bu konuların tek tek masaya yatırılacağı ve merakla beklenen kararların alınacağı öğrenildi.

İşte Trabzonspor’da transferin merkezinde yer alan futbolcular konusundaki son gelişmeler...

Jefferson: Trabzonspor’un ‘1 numara’ arayışı içerisinde olduğunu yönetim de doğruladı. Ligin ikinci yarısında eldivenleri devrettiği Tolga ve Ahmet’in dışında bir kaleci daha transfer edilirse onun forma şansı iyice azalacak. Menaceri aracılığıyla ülkesinde kulüp aradığı bilinen Brezilyalı’ya Süper Lig ekiplerinden de teklif geleceği öğrenildi. Ancak ilk yurt dışı deneyimi fazla tatmin edici geçmeyen Jefferson’un ülkesine dönme olasılığı daha fazla görünüyor.

Musampa: Geldiği günden bu yana Trabzonspor’un başını ağrıtan bir isim oldu. Bordo-Mavili renklerle yıldızı bir türlü barışmadı, en son kadro dışı da bırakıldı. Fakat en büyük sorun kendisine ödeneceği taahhüt edilen garanti para. Musampa, yeni sezonda da kadroda olursa oynamasa dahi en az 800 bin Euro’ya mal olacak! Teknik heyetin, Hollandalı’ya hiç sıcak bakmadığı kesin ama nereye ve nasıl satılacağı merak konusu. Eğer talibi çıkarsa gerekli kolaylığın sağlanacağı biliniyor.

Tomas Jun: Son divan kurulunda ismi zikredildiğinde eski başkan Atay Aktuğ, “Yeter artık” diye isyan etti. Nuri Albayrak’tan önceki yönetimin en kritik hatası olarak görülen Tomas Jun, görünen o ki, sorun olmaya devam edecek. Alındığı takım olan Sparta Prag’a belki eski günlerine döner diye kiralandı ama olmadı. Genç golcü, geçtiğimiz sezon rakip fileleri sadece bir kez havalandırınca beklendiği gibi piyasasını da yükseltemedi. En iyi ihtimalle, yine zarar etme pahasına Sparta Prag’a kiralanacak, tabi Kırmızı-Beyazlılar bunu kabul ederse!

Djokaj: Aynı dönemde transfer edildiği Stepanov’un performansına bakılıp ondan da çok şeyler beklendi. Ancak kısa sürede aranan kan olmadığı anlaşılınca, Ankaraspor’a kiralanmıştı. Başkent’te adeta kaybolan Djokaj, 6 karşılaşmada toplam 86 dakika süre alabildi. Yönetimin vasatı daha aşamayan bu oyuncuya da formül arayışı sürüyor. Onun da ülkesindeki bir takıma gönderilmesi en olası ihtimal.

Stepanov: Her ne kadar sık sık, “Transfer düşünmüyorum” dese de Stepanov’un kafasının hayli karışık olduğu gerçek. Trabzonspor’a geldiği andan itibaren ciddi bir çıkış gösteren Sırp savunma oyuncusu, hedefinin Avrupa olduğunu gizlemeyen bir futbolcu. İspanyol takımlarının, özellikle de Getafe’nin Stepanov sevdası ülke basınında da sıkça yer alıyor. Her ne kadar son kararı teknik direktör Ziya Doğan verecek olsa da yönetim çok cazip bir teklif gelirse alternatifi de olduğu için onu gözden çıkarabilir. Çünkü onun bölgesinde oynayan Erdinç ve Çağdaş, futbollarıyla beğenilmiş, zaman zaman göbeğe kayan Hüseyin de sırıtmamıştı. Ayrıca Ziya Doğan’ın en çok güvendiği oyunculardan Risp’in de yeni sezonda takıma katılacağı düşünülürse bu ihtimal daha da güçleniyor. Stepanov, Trabzonspor’a 1 milyon dolara mal olmuştu.

Gökdeniz Karadeniz: Bu sezon da, daha önce olduğu gibi adı Süper Lig’den Fenerbahçe ile sıkça anılıyor. Son şampiyonun milli oyuncu için kesenin ağzını açtığı, ayrıca takasta da istenen oyuncularda kolaylık sağlayabileceği konuşuluyor. Ancak daha önce de belirttiğimiz gibi yönetimin en büyük çekincesi taraftar tepkisi. Çünkü Fatih Tekke satıldıktan sonra tüm uğraşlara rağmen (!) yerinin dolmaması aynı sorunun tekrarlanabileceğini işaret ediyor. Başkan, “Kimseyi satmayacağız” diyor, ama gelecek her teklif yeni bir sorun demek.

Hüseyin Çimşir: Ayman’ın gelmesinden sonra iyice rahatlayan ve kısa bir dönem öncesine kadar ıslıklandığı Avni Aker’de ayakta alkışlanan Hüseyin Çimşir cephesinde de hareketlilik söz konusu. Teknik direktör Ziya Doğan’ın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Fakat eğer beklendiği gibi Rus takımları onun için yine astronomik ücretlerle kapıyı çalarsa yönetim ciddi bir ikilemle karşı karşıya kalacaktır. Serkan Balcı’ya ödeneceği öne sürülen astronomik ücret, Hüseyin gibi takımın temel taşı sayılabilecek oyuncular arasında sorun da olacaktır.

Szymkowiak: Futbolu bırakıp ülkesinde spor yorumculuğu yapan Polonyalı oyuncuyla Trabzonspor’un davası devam ediyor. Geçen sezon sözleşmesi federasyon tarafından askıya alınmıştı ama bu kez nasıl bir rota izleneceği merak konusu. Polonyalı’dan maddi-manevi tazminat isteniyor.
    -Serhat Demirtaş-Fanatik-
    Bu haber toplam 260 defa okunmuştur.
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Trabzon transferi erken bitirecek07 Haziran 2007 09:30

Bordo-Mavili ekip transferi erken sonlandıracak... Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, yaptığı açıklamada, bütçeyi fazla zorlamadan 2-3 takviye yapacaklarını söyledi.
      Trabzonspor Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, kadroya katmayı planladıkları oyuncuların transferleri en erken bitirecek kulüplerin başında geldiklerini belirterek bütçeyi zorlamadan transfer yapacaklarını söyledi.

Ellerinde yeterli bir kadronun bulunduğunu, teknik direktör Ziya Doğan'ın istediği 2-3 mevkiye yapacakları transferlerle transferi kapatacaklarını belirten Nuri Albayrak, "Transferi en erken bitirecek kulüplerin başında geliyoruz. Yeterli bir kadromuz var. Elimizdeki kaliteli kadroya 2-3 oyuncu daha katarak gelecek sezonun hazırlıklarına başlamayı hedefliyoruz. Önceki sezonlarda yapılan hatalara düşmemek için ince eleyip sık dokuyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına yapacağımız yeni transferlerle girmek istiyoruz. Bunun içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Her kulüpte olduğu gibi kendilerinde de maddi bir takım sıkıntıların bulunduğunu kaydeden Albayrak, "İstanbul takımlarında da dünyanın büyük takımlarında da maddi sıkıntı var. Trabzonspor'un önünde projeler var. Bu projeleri hayata geçirdiğimiz zaman sıkıntıları çözeceğimize inanıyorum. Genel anlamda gelirler ve giderler için bir bütçemiz var. Transferleri ise bütçeyi zorlamadan çözeceğiz" diye konuştu.

Yönetim Kurulu içinde yaşanan istifaların kendilerini bir sıkıntıya sokmadığını ifade eden Albayrak, şuanda rahat ve uyumlu bir şekilde çalışan bir yönetimin olduğunu sözlerine ekledi.
      Bu haber toplam 4 defa okunmuştur.
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• En mutlusu Ziya Doğan

Trabzonspor Teknik Direktörü, istediği her futbolcunun transfer edildiğini söyledi. Ancak bordo - mavililerde futbolcu sayısının 51'e çıkması kafaları karıştırdı... 07 Haziran 2007 09:03Yazı boyutunu büyütmek için #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url(http://image.haber7.com/ads/nealsak/market-bg.jpg) no-repeat; cursor: pointer;}

Doğan'dan mutlusu yok
        Fenerbahçe'den Serkan Balcı, Samsunspor'dan Adnan ve Erciyes'ten Jabi ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan, yönetimle çok uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.
        Transferini istediği her oyuncunun birer birer takıma kazandırılmasından mutlu olan Doğan, "Yönetim kurulumuz 3 futbolcunun transferini sonlandırdı. Diğer futbolcular için de görüşmelerimiz sürüyor. Trabzonspor'a gönül verebilecek, bu takım için sahada canla başla mücadele edebilecek ve bu formanın ağırlığını kaldırabilecek isimleri renklerimize katmak istiyoruz. Bunları yaparken de Trabzonspor'un mali bütçesini sarsacak değil, sözleşmesi bitmiş veya bitime yakın oyuncuları kadromuza katmak için çabalıyoruz" diye konuştu.
        Ancak bordo - mavililerde, yeni katılacak isimlerle birlikte futbolcu sayısı 51'e çıktı. Yabancıların nasıl elden çıkarılacağı, teknik heyetin de bu futbolcu ordusundan nasıl bir eleme yapacağı merak konusu oldu.

Kaleci Martinez'den vazgeçmediler
        Gaziantepspor kalecisi Hasagiç ile ön anlaşmaya varan Trabzonspor, Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'den de vazgeçmedi. Bordo-mavililer, yeşil - siyahlılardan son yanıtı alabilmek için Hasagiç'i beklemeye aldı. Karadeniz ekibinin Sakaryaspor'a bonservis bedeli olarak 1 milyon dolar önerdiği, yeşil-siyahlı yönetimin de 2 milyon dolarda direttiği bildirildi. Trabzonspor'un bu arada kaleci Martinez için devreye giren Almanya'nın Nürnberg takımının fiyat artırmasından da endişe ettiği kaydedildi.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Trabzonspor'dan 5 takım çıkıyor

Kadrosu 51 kişi olan Trabzon'da teknik direktör Ziya Doğan ne yapacağını şaşırdı. Bordo mavili takıma 10 kişi daha gelirse, rakam Trabzon'un plaka numarasına ulaşacak...

Trabzon'da 61'e az kaldı
          UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek olması nedeniyle 2 ayrı grup ile hazırlıklarını gerçekleştirmeyi planlayan Trabzonspor'un kadrosunda, 48 futbolcu bulunuyor. Yeni transferlerle bu sayı 51'e ulaşacak. Bordo mavili takımın geçen sezonki A Takım kadrosunda da 23 oyuncu bulunuyor. Başka takımlarda kiralık oynayan Tomas Jun ve Djokaj'ın dönecek olması ve prensipte anlaşılan Adnan, Serkan ve Jabi'nin de sayılması halinde kadro 51 kişiyi bulacak.

5 TAKIM ÇIKAR
          Trabzon'un plaka numarası 61'e az kalan Karadeniz ekibindeki kadro şöyle: 1-Ahmet Şahin, 2-Arda, 3-Ayman Abdelaziz, 4-Barış, 5-Burak, 6-Celaleddin, 7-Cem Demir, 8-Ceyhun, 9-Çağdaş Atan, 10- Çağdaş, 11-Emrah, 12-Enis, 13-Erdinç, 14-Ergin, 15-Ersen Martin, 16- Eyüp, 17-Ferhat, 18-Feridun, 19-Gökdeniz, 20-Gökhan, 21-Hasan Üçüncü, 22-Hasan, 23-Hüseyin, 24- Yattara, 25-Jefferson

KİMLER YOK Kİ!
          26-Kadir Keleş, 27-Musampa, 28-Risp, 29- Stepanov, 30-Musa Büyük, 31-Mustafa Keçeli, 32-Mustafa Beşir, 33- Ömer Rıza, 34-Sefa Türkmen, 35-Tayfun, 36-Tolga Zengin, 37-Ufuk, 38- Ufukhan, 39- Umut Bulut, 40- Yavuz, 41-Yunus, 42-Yusuf Kurtuluş, 43-Zeki, 44-Emre Aygün, 45-Selim, 46-Can Parlayan, 47-Tomas Jun, 48-Djokaj.

Haber7.Com

Yorum

• DEMİR YUMRUK GELİYOR
            Aralık ayında yapılacak Trabzonspor Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayı olacağını açıklayan Hacı Yıldız, “25 yıllık özlemi bitirmek için geliyorum” dedi

KARADENİZ Fırtınası yeniden eski günlerine dönmek için tarihi bir fırsatın eşiğinde... Nuri Albayrak ve yönetiminin çalkantılı günler geçirdiği bu dönemde ortaya çıkan isim olan Hacı Yıldız iddialı açıklamalarla gündemin ilk sırasına oturdu... Camianın desteğini aldığını ifade eden Yıldız, FOTOSPOR’a yaptığı açıklamalarda kararlı ve hırslı göründü... Yıldız, Albayrak yönetiminin büyük hatalar yaptığına da işaret etti...

SPORCU bir geçmişe sahip olan Yıldız, Fenerbahçe’de uzun yıllar boksla uğraşmış... 47 yaşındaki Hacı Yıldız aynı zamanda eski Trabzonspor başkanlarından Şamil Ekinci’nin de damadı... Mehmet Ali Yılmaz döneminde 2 kez yöneticilik yapan Yıldız, kulübün içerisinde bulunduğu tüm sorunları bildiğini söyledi. Hacı Yıldız, “Trabzon’da çok kuvvetli bir tabana sahibiz. Aday olmam konusunda her kesimden büyük destek aldım... Tek projem var; o da şampiyonluk” şeklinde konuştu...

NURİ Albayrak’ın aksine stat ve tesis projesine önem vermeyeceklerini belirten Yıldız, “Trabzonspor’un beklentisi şampiyonluktur... Bu hedef doğrultusunda göreve talip oldum. Bunu başaracak bir ekiple yola çıkıyorum... Ancak şimdilik bu isimleri açıklamak istemiyorum. Masaya yumruğunu vuran ve her alanda Trabzonspor’un haklarını savunan bir anlayış içerisinde olacağız... Kesinlikle kavga ederek ve dışarıya karşı antipatik durarak bir yönetim çalışması gerçekleştirmeyeceğiz. Herkese elimizi uzatacağız” dedi.

ŞAMPİYON olmak için flaş bir transfer yapacaklarını ve Trabzon’un ihtiyacı olan bölgelere oyuncu alacaklarını belirten Hacı Yıldız, “Fenerbahçe’nin artıklarını almayacağız... Onlar Carlos’u transfer etti... Biz yönetime gelince en az Carlos ayarında bir ismi Trabzonspor’a kazandıracağız. Fenerbahçe onlarca transfer yapıyor... Önemli olan Avrupa’da başarılı olmak. Bu ligde Kasımpaşa’yı, Ankaraspor’u yenersin. Ama Şampiyonlar Ligi’nde ne yapacaklarını göreceğiz!.. Asıl başarı Avrupa’da adını duyurmaktır” diye konuştu.

YÖNETİME geldiklerinde kesinlikle yerli bir teknik adamla çalışacaklarını belirten Yıldız, bu konuda Mustafa Denizli ve Yılmaz Vural’ın ismini açıklamaktan kaçınmadı... Ziya Doğan konusuna da değinen Yıldız, “Ziya hocayla oturup konuşacağız. Bizim fikirlerimiz doğrultuusunda çalışırsa kendisiyle devam etmeyi düşünebiliriz. Bu konuda henüz bir karara varmadık. Öncelikli işimiz iç barışı sağlamaktır... Trabzonspor’da oluşan gruplaşmaları bitirmek görevimizdir. 25 yıllık özlemi bitirmek adına çalışmalar yapacağız” dedi.

TÜRKİYE’DE yapılacak genel seçimler sonrası Albayrak’ın görevi bırakacağını düşündüğünü ifade eden Yıldız, “Albayrak’ın üzerinde çok büyük bir siyasi baskı var... Kongrenin Aralık ayına kalacağını zannetmiyorum. Ancak AK Parti yine büyük üstünlükle gelirse o zaman iş bize düşecek... Kongredeki oyların büyük çoğunluğunu alarak yönetime geleceğiz. Albayrak yönetimi seçimlerden sonra sırakıp giderse tahminimizden önce Trabzonspor’da yeni yönetim biz olacağız... Bu konuda çok büyük destekler alıyoruz” dedi.

ANKARA’DA bir üs kuracaklarını açıklayan Yıldız, “Yönetimin yarısı İstanbul, diğer yarısı ise Trabzon’dan olacak... Bu iki şehrin ortası olarak da Ankara’yı merkez seçtik. Antalya’da da Trabzonspor’a tesis kuracağız” dedi... Yıldız, yönetimden istifa eden İbrahim Hacıosmanoğlu için de ilginç açıklamalar yaptı... Yeni başkan adayı, “Hacıosmanoğlu ile samimi bir dostluğumuz var. Ancak aynı yönde hareket etmemiz mümkün değil... Bakış açılarımız farklı... Ben olaylara daha sakin yaklaşırken, İbrahim sert ve yıpratıcı bir tutum içerisinde...” diye konuştu.

fotospor arkadaşlar bu adam necidir

Yorum

• Trabzonspor Necati'yi düşünmüyor
              Dış transferde Samsunsporlu Adnan, Fenerbahçeli Serkan ve Kayseri Erciyessporlu Jabi ile anlaşan Trabzonspor, transferde beklemeye geçti.
              Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, transferde şimdilik sakin bir dönem geçirdiklerini belirterek, ''Teknik direktörümüz Ziya Doğan, futbolcu izlemek üzere yurt dışına gitti. Burada bazı karşılaşmaları izleyecek. Doğan'dan gelecek rapor doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' dedi.

Sayitoğlu, Galatasaraylı Necati'yi transfer etmek istedikleri şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, ''Necati, bizim gündemimizde yok. Yine menajerlerin bir oyunu'' diye konuştu.

Haşim Sayitoğlu, şu ana dek hiçbir oyuncuları konusunda bordo-mavili kulübe gelen bir transfer teklifi olmadığını sözlerine ekledi.

07.06.2007

Kaynak : AA
              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Serkan: Trabzonspor'la anlaştım

Fenerbahçe'li Serkan Balcı Trabzonspor'a transferini netleştirdi. Serkan Bordo Mavili takımla kesin olarak anlaşmaya vardığını açıkladı...
                07 Haziran 2007 15:25

Serkan da açıkladı!
                Memleketi Nazilli' de özel bir firmanın açılışına katılan Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile olan transfer görüşmelerinin sonuçlandığını belirtti.

''Bordo-mavili kulüple kesin olarak anlaştım. 14 yada 15 haziran tarihlerinde müsait olduğum anda imza atmaya gideceğim'' diyen Balcı, ''Bu transferde en büyük etken Ziya Doğan oldu. Fenerbahçe'de Zico'ya güvenemedim. Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında kötü bir performans sergilediğimi biliyorum. Ama ben artık oynamak istiyorum. Fenerbahçe'de Zico beni ıslarla sağ kanatta oynattı. Ben orta saha oyuncusuyum. Ziya Doğan'dan da bu mevkide oynama sözü aldım. Trabzonspor hedefi olan bir takım. Önümüzdeki yıl şampiyonluk neden olmasın'' diye konuştu.
                Bordomavi.net

Yorum

• Trabzon transferde son sürat!

Trabzonspor'da transfer komitesi harıl harıl çalışmaya devam ediyor. Samsunspor'dan Adnan Güngör ve Fenerbahçe'den Serkan'ı transfer eden Trabzonspor'da transfer komitesi Ziya Doğan'ın sunduğu listedeki futbolcularla görüşmelere devam ediyor.
                  LİG TV muhabiri Can Karyağdı'nın haberine göre Trabzonspor Bursasporlu Egemen'in transferinden yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçerken Sakaryasporlu Martinez'de de mali sorunların yaşandığı ve kaleci transferinin askıya alındığı belirtildi. Ziya Doğan da komiteye sunduğu raporda önceliğin diğer transferlerde olması gerektiği en son kaleci transferine yönelmeleri gerektiğini belirttiği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor'da Rüştü transferi hala gündemini koruyor. Transfer Komitesi'nin Fenerbahçe'den kalmak isteyen Rüştü'ye 1-2 gün içinde teklif götüreceği ifade edildi. Yabancı kontenjanı konusunda da sıkıntı yaşayan Trabzonspor'un K.Erciyessporlu Jabi ile her konuda anlaştığı ve bu sorunun çözülmesi halinde Jabi ile sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
                  Altay'dan Sancak'ın da transfer edildiği ve bu futbolcuyla 12 Haziran'da sözleşme imzalanacağı ifade edildi.
                  #50 Jackson Avelino Coelho
                  #7Miroslaw Szymkowiak
                  #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Ve Serkan açıkladı!..

Şu ana kadar transferi konusunda kesin bir açıklama yapmayan Serkan Balcı bir açılışta Trabzonspor'la kesin olarak anlaşmaya vardığını açıkladı
                    Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcı, "Trabzonspor ile kesin olarak anlaşmaya vardım" dedi. Memleketi Nazilli' de özel bir firmanın açılışına katılan Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile olan transfer görüşmelerinin sonuçlandığını belirtti.

"Bordo-mavili kulüple kesin olarak anlaştım. 14 yada 15 haziran tarihlerinde müsait olduğum anda imza atmaya gideceğim" diyen Balcı, "Bu transferde en büyük etken Ziya Doğan oldu. Fenerbahçe'de Zico'ya güvenemedim. Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında kötü bir performans sergilediğimi biliyorum. Ama ben artık oynamak istiyorum. Fenerbahçe'de Zico beni ıslarla sağ kanatta oynattı. Ben orta saha oyuncusuyum. Ziya Doğan'dan da bu mevkide oynama sözü aldım. Trabzonspor hedefi olan bir takım. Önümüzdeki yıl şampiyonluk neden olmasın" diye konuştu.
                    Breziyalı yıldız futbolcu Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren Balcı, sözlerini şöyle tamamladı: "Ben bir çok yıldız futbolcuyla oynadım. Fenerbahçe zaten her sene bir yıldız futbolcuyu kadrosuna dahil ediyor. Bu sene Carlos ile karşılıklı oynayacağım. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun"
                    #50 Jackson Avelino Coelho
                    #7Miroslaw Szymkowiak
                    #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak ofkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      DEMİR YUMRUK GELİYOR
                      Aralık ayında yapılacak Trabzonspor Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayı olacağını açıklayan Hacı Yıldız, “25 yıllık özlemi bitirmek için geliyorum” dedi

KARADENİZ Fırtınası yeniden eski günlerine dönmek için tarihi bir fırsatın eşiğinde... Nuri Albayrak ve yönetiminin çalkantılı günler geçirdiği bu dönemde ortaya çıkan isim olan Hacı Yıldız iddialı açıklamalarla gündemin ilk sırasına oturdu... Camianın desteğini aldığını ifade eden Yıldız, FOTOSPOR’a yaptığı açıklamalarda kararlı ve hırslı göründü... Yıldız, Albayrak yönetiminin büyük hatalar yaptığına da işaret etti...

SPORCU bir geçmişe sahip olan Yıldız, Fenerbahçe’de uzun yıllar boksla uğraşmış... 47 yaşındaki Hacı Yıldız aynı zamanda eski Trabzonspor başkanlarından Şamil Ekinci’nin de damadı... Mehmet Ali Yılmaz döneminde 2 kez yöneticilik yapan Yıldız, kulübün içerisinde bulunduğu tüm sorunları bildiğini söyledi. Hacı Yıldız, “Trabzon’da çok kuvvetli bir tabana sahibiz. Aday olmam konusunda her kesimden büyük destek aldım... Tek projem var; o da şampiyonluk” şeklinde konuştu...

NURİ Albayrak’ın aksine stat ve tesis projesine önem vermeyeceklerini belirten Yıldız, “Trabzonspor’un beklentisi şampiyonluktur... Bu hedef doğrultusunda göreve talip oldum. Bunu başaracak bir ekiple yola çıkıyorum... Ancak şimdilik bu isimleri açıklamak istemiyorum. Masaya yumruğunu vuran ve her alanda Trabzonspor’un haklarını savunan bir anlayış içerisinde olacağız... Kesinlikle kavga ederek ve dışarıya karşı antipatik durarak bir yönetim çalışması gerçekleştirmeyeceğiz. Herkese elimizi uzatacağız” dedi.

ŞAMPİYON olmak için flaş bir transfer yapacaklarını ve Trabzon’un ihtiyacı olan bölgelere oyuncu alacaklarını belirten Hacı Yıldız, “Fenerbahçe’nin artıklarını almayacağız... Onlar Carlos’u transfer etti... Biz yönetime gelince en az Carlos ayarında bir ismi Trabzonspor’a kazandıracağız. Fenerbahçe onlarca transfer yapıyor... Önemli olan Avrupa’da başarılı olmak. Bu ligde Kasımpaşa’yı, Ankaraspor’u yenersin. Ama Şampiyonlar Ligi’nde ne yapacaklarını göreceğiz!.. Asıl başarı Avrupa’da adını duyurmaktır” diye konuştu.

YÖNETİME geldiklerinde kesinlikle yerli bir teknik adamla çalışacaklarını belirten Yıldız, bu konuda Mustafa Denizli ve Yılmaz Vural’ın ismini açıklamaktan kaçınmadı... Ziya Doğan konusuna da değinen Yıldız, “Ziya hocayla oturup konuşacağız. Bizim fikirlerimiz doğrultuusunda çalışırsa kendisiyle devam etmeyi düşünebiliriz. Bu konuda henüz bir karara varmadık. Öncelikli işimiz iç barışı sağlamaktır... Trabzonspor’da oluşan gruplaşmaları bitirmek görevimizdir. 25 yıllık özlemi bitirmek adına çalışmalar yapacağız” dedi.

TÜRKİYE’DE yapılacak genel seçimler sonrası Albayrak’ın görevi bırakacağını düşündüğünü ifade eden Yıldız, “Albayrak’ın üzerinde çok büyük bir siyasi baskı var... Kongrenin Aralık ayına kalacağını zannetmiyorum. Ancak AK Parti yine büyük üstünlükle gelirse o zaman iş bize düşecek... Kongredeki oyların büyük çoğunluğunu alarak yönetime geleceğiz. Albayrak yönetimi seçimlerden sonra sırakıp giderse tahminimizden önce Trabzonspor’da yeni yönetim biz olacağız... Bu konuda çok büyük destekler alıyoruz” dedi.

ANKARA’DA bir üs kuracaklarını açıklayan Yıldız, “Yönetimin yarısı İstanbul, diğer yarısı ise Trabzon’dan olacak... Bu iki şehrin ortası olarak da Ankara’yı merkez seçtik. Antalya’da da Trabzonspor’a tesis kuracağız” dedi... Yıldız, yönetimden istifa eden İbrahim Hacıosmanoğlu için de ilginç açıklamalar yaptı... Yeni başkan adayı, “Hacıosmanoğlu ile samimi bir dostluğumuz var. Ancak aynı yönde hareket etmemiz mümkün değil... Bakış açılarımız farklı... Ben olaylara daha sakin yaklaşırken, İbrahim sert ve yıpratıcı bir tutum içerisinde...” diye konuştu.

fotospor arkadaşlar bu adam necidir
                      Kendisi Trabzonda ünlü BOKS hocasıdır...Türkiye ve olimpiyat şampiyonları elinden çıkmıştır.Boks kariyeri gerçekten de yıldızlar la doludur.Hem boksör olarak hemde antrenörlük olarak...

Fakat : Kendisinin mal varlığı senden benden fazla olmadığı gibi Trabzonspor başkanlığı ile ne alaka anlamış değilim...Ayrıca bazı karanlık işlerle ilgilendiğini de biliyorum...

Not : Yorum yaptığım için özür dilerim.Bilgi olması açısından...
                      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Tarihe geçecektim
                        Brezilya karşısında yakaladığı fırsatı tarihe geçme şansı olarak değerlendiren Umut Bulut, “Refleksle kafamı uzattım, olmadı. Ama yaşım genç, önümde başarı için uzun yıllar var” diye konuştu.
                        Tarihe geçecektim
                        KAMİL ANAHAR

Brezilya özel maçında ilk kez A Milli formayı giyen Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut, kaçırdığı fırsatın üzüntüsünü yaşıyor. “Brezilya'ya golü atsaydım, tarihe geçerdim” diyen genç futbolcu, “Top kaleciden dönünce yapacak bir şeyim yoktu. Sadece kafamı refleks ile uzattım, ama şans yanımda değildi. Brezilya'yı tarihimizde hiç yenemedik. Yine de iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Fatih hoca da maç sonrası beni kutlayınca mutlu oldum. Artık tek hedefim uzun yıllar Milli Takım'da olmak” ifadelerini kullandı.

Futbol hayatının en özel maçını oynadığını belirten Umut, “ Fatih hocam ilk 11'de olduğumu söyleyince dünyalar benim oldu. Tek üzüntüm bu maçta gol atamamak. Yaşım genç ve önümde uzun yıllar var. Amacım milli formayı bir daha çıkartmamak” diye konuştu. Türk Milli Takımı'nın Brezilya'dan çok daha iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirten Umut, “Avrupa Şampiyonası'na katılacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

08.06.2007

Yorum

• NECATİ TRANSFERİ DOĞAN'A BAĞLI

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, fazla transfer yapmaya gerek duymadıklarını ifade ederek, "Zaten üç futbolcuyu aldık. Aldığımız arkadaşlar eksiklerimizi gideriyor" derken, Ziya Doğan'ın Necati'yi istemesi halinde transferi gerçekleştirebileceklerini söyledi..
                          Yunus Emre SEL - TRABZON / DHA

BOL ALTERNATİFLİ BİR KADRO
                          Şampiyonluk için iddialı konuşan Trabzonspor, transfer çalışmalarında sağlam adımlar atıyor. Kadrosunu Adnan, Jabi ve Serkan Balcı' yı alarak güçlendiren bordo - mavili takımda 50 kişilik futbolcu kadrosu teknik direktör Ziya Doğan ve yönetimin yüzünü güldürüyor.

20 Haziran'da İnter Toto'da mücadele edecek takım ile Bolu'da çalışmalarına başlayacak olan Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak, "Şu ana kadar kadromuza üç futbolcu kattık. Transfere en hızlı giriş yapan takımlardan birisiyiz. Sırf transfer olsun diye transfer yapmıyoruz. Aldığımız futbolcuların hepsi, geçtiğimiz sezon sıkıntı çektiğimiz mevkilere alındı. Az ama öz transfer politikasını izliyoruz. Hedefimiz hepsi birbirinden kaliteli futbolcularla dolu altın bir 11 kurmak" dedi.

NECATİ ATEŞ DOĞAN'A BAĞLI
                          Başkan Albayrak, Galatasaraylı futbolcu Necati'nin transferiyle ilgili olarak ise "Hocamızın istediği tüm futbolcularla görüşmeler yapıyoruz. Hocamız bizden Necati'yi isterse, kulübüyle bir görüşme talebinde bulunuruz. Ancak şu anda gündemimizde yok. Prensiplerim gereği bir futbolcunun takımı ile konuşmadan asla kendisi ile konuşmam. Bu tüm futbolcular için geçerlidir. Kaleci arayışlarımız ise devam ediyor. Hiç almayıp Tolga ile de yola devam edebiliriz" diye konuştu.

Albayrak, sakat oyuncuların iyileşmesi ve kiralıkların geri alınması ile bol alternatifli bir kadro kazandıklarını ifade ederek, "Biz futbolcularımızı yetişmeleri için çeşitli kulüplere yolluyoruz. Eğer her yıl Süper Lig'e 8 - 10 tane kiralık futbolcu verebilirsek ne mutlu bize. Bu gerçekten büyük bir başarı olur" şeklinde konuştu.

Yorum

• Trabzonspor'un TFF temsilcileri belli oldu

Futbol Federasyonu'nun bu ay içerisinde yapacağı olağan mali genel kurulunda Trabzonspor'u temsil edecek delegeler belli oldu.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, dün akşam yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile delegeler şu şekilde belirlendi:
                            Nuri Albayrak (Başkan), Haşim Sayitoğlu (Asbaşkan), Zekayi Fırat Dülger (Genel Sekreter), Emin Kahraman (Genel Sayman), Zeyyat Kafkas (Basın Sözcüsü), Aydın Pişiren (Başkan Yardımcısı), Abdullah Başer (Yönetim Kurulu Üyesi). Bu arada kulüp bünyesinde yer alan şirketlerde istifalarla boşalan görevlere yeni atamalar yapıldı.

Buna göre Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi'nde boşalan üyelerin yerlerine Zekayi Fırat Dülger, İbrahim Baturoğlu, Halit Muzaffer Ermiş, Ticari Ürünler Ticaret Anonim Şirketi'nde boşalan üyenin yerine ise Emin Kahraman oy birliğiyle getirildi.

Yorum

• Lig Tv'de Trabzonspor Özel programı var.

Ahmet Ağaoğlu, Serdar Bali ve Tahir Kum Trabzonspor'u değerlendiriyor.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Sedar Bali 6 ay sonra yapılacak kongrede başkan adayı olduğunu açıkladı.
                                Gülsem mi ağlasam mı anlayamadım.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Çalışıyor...
                                X