Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GOLCÜLERİ DİNLEYİN
    Trabzonspor'umuzun 14 golle en golcü oyuncumuz olan Umut Bulut, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda avantajlı olduğunu, ancak matematiksel olarak garantilemedikten sonra sarı-lacivertli takım için şampiyon olmuş denilemeyeceğini söyledi. Umut Bulut, yaptığı açıklamada, her maça kazanmak için çıktıklarını, Fenerbahçe maçına da aynı şekilde çıkacaklarını belirtti. Zor maç olacağını, maçın Fenerbahçe için de önem taşıdığını ifade eden golcü oyuncu, ''Biz de UEFA'ya gidebilmek için şartları zorlayacağız. Geride kalan 3 maçımızı kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe maçı da bunlardan biri. İnşallah yener ve ligi de iyi yerde bitiririz'' dedi.
    Şampiyonun Fenerbahçe olarak görülmesinin doğru olmadığını ifade eden Umut Bulut, ''Tabii ki şu anda şampiyon Fenerbahçe değil. Geçen yılki Galatasaray örneği var. Fenerbahçe avantajlı ama matematiksel olarak garantilemedikten sonra şampiyon olmuş diyemeyiz. Sonuç bizim için de çok önemli. Taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Galatasaray ve Beşiktaş'ı bu sezon yendik. Fenerbahçe'yi de yenmek istiyoruz'' diye konuştu.
    20 GOL HEDEFİ
    Takımın başarısının kendisine de yansıdığını kaydeden Umut Bulut, ''Takım olarak iyi bir ikinci yarı geçirdik. İster istemez bu bana da yansıdı. İlk yarı 5, ikinci yarı 9 gol attım. Takım iyi olduğu zaman ben de çok katkı sağlayacağıma inanıyorum. Takım formsuz olduğu zaman bize de yansıyor. 14 gol de şu ana kadar iyi ama daha fazla gol atmak istiyorum. Hedefim 20 goldü. 3 maçta atabildiğim kadar atmak istiyorum'' dedi.
    Bordo-mavili takımın hiçbir zaman gol sıkıntısı çekmeyeceğini dile getiren Umut, sözlerini şöyle tamamladı:
    ''Ersen, ben ve Gökdeniz gibi hücum yönü olan sporcular golleri atıyor. Bizim olup olmamamız önemli değil. Hiçbir zaman Trabzonspor gol sıkıntısı çekmez. Kim gelirse gelsin, kim giderse gitsin her zaman bu anlamda başarılı olur. Trabzonspor, her sene şampiyonluk parolasıyla çıktı. Şu anda güzel bir kadromuz var. Bu kadroyu koruduğumuz zaman Trabzonspor'un şampiyon olacağına inanıyorum.''
    ERSEN: ''HER ŞEYİN BİR İLKİ VARDIR''
    Trabzonspor'un bir diğer golcü oyuncusu Ersen Martin de son haftalarda yedek kulübesinde beklemenin kendisini üzdüğünü ifade ederek, ''Hiçbir futbolcu yedek kalmak istemez. Ama burası büyük bir kulüp, burada herkes sırasını bekleyecek. Bu sezonu artık bitirip seneye Trabzonspor'da daha başarılı olmak istiyorum. Her futbolcu oynamak isteyecek. Ben de sıramı bekliyorum'' dedi.
    Fenerbahçe maçına özel bir motivasyon ile hazırlandıklarını dile getiren Ersen Martin, ''Ziya Hoca'nın Fenerbahçe'ye karşı şansı tutmuyor deniliyor. Her şeyin bir ilki vardır. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Bu maçı alıp taraftarlarımıza en azından bir tebessüm hediye etmek istiyoruz. Bu sene yaşadığım sakatlıklar olmasa çok daha verimli olabileceğimi biliyorum'' diye konuştu.
    ÖMER RIZA: ''YENMEK İSTİYORUZ''
    Ömer Rıza ise Fenerbahçe maçının zorlu geçeceğini belirterek, ''3 ihtimalli bir maç oynuyoruz. Ancak rakibimizi yenmek istiyoruz'' dedi.
    Trabzonspor'da sakatlığının ardından son haftalarda görev yapmaya başladığını ifade eden Ömer Rıza, ''Son haftalarda iyi oynadım. Hocam da bana forma şansı veriyor. Trabzonspor ile sözleşmem sürüyor ve herkes burada oynak ister'' diye konuştu.
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Haberler
      www.tsmedya.com yenilendi
      Kulübümüzün fotoğraf ve görüntülerinin yer aldığı taraftar sitesi tsmedya.com yenilendi. www.trabzonsporfan.com ile birleşen www.tsmedya.com internet sitesinde güncel haberlerin yanı sıra taraftarlarımın görüşlerini seslendireceği ve çeşitli organizasyonların yapılacağı forum alanları da yer alıyor.
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Haberler
        Tesis Günlüğü
        Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını 18.30'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.
        Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Risp, Jefferson, Musa, Stepanov ve Ufukhan katılmadı.

Ekibimiz idmanda, düz koşunun ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Yorum

• ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇALIŞIYORUM
          Trabzonspor'umuzun Teknik Direktörü Ziya Doğan, Türk futbolunda altyapı ve mantalite eksikliği bulunduğunu belirterek, "Sistemi olmayan bir Türk futbolu dünya 3.'sü oluyorsa, sistemi ve mantalitesi oturmuş bir Türk futbolu dünya şampiyonluklarına ipotek koyar" dedi. Bayburt Eğitim Fakültesi'nde düzenlenen panele katılan Doğan, Türk futbolu ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.
          Doğan, Türk futbolunda altyapı ve mantalite eksikliği bulunduğunu belirterek, ''Avrupalı gibi futbola bakmadığımızdan dolayı maalesef başarılı değiliz. Sistemi olmayan bir Türk futbolu dünya üçüncüsü oluyorsa, sistem ve mantalitesi oturmuş bir Türk futbolu dünya şampiyonluklarına ipotek koyar'' diye konuştu.
          Türk gencine daha iyi olanaklar sağlanması gerektiğini ifade eden Doğan, şöyle devam etti:
          ''Sistem ve mantaliteyi aşılarsak çok önemli başarılara imza atarız. Futbolcular, yöneticiler ve seyirciler profesyonelliği öğrenmek ve uygulamak zorundalar. Azıcık sivrildiğinde milyon dolarları kucağına saçarsanız, o Türk genci maalesef profesyonel olamaz. Türkiye'de sokak futbolu bitti, yıldız adayları da bitti. Yeni neslin bilgisayar ve ondaki oyunlardan başka sosyal olayı yok. Semt sahaları ortadan kalktı ve betonlaşma başladı. Futbol aşkı ve başarılı futbol bitti. Dünya Şampiyonu Brezilya'nın dünya futbolunda 800 elçisi var. Çünkü kumda, sokakta hala futbol var.''
          ''YENİLMEK NAMUSSUZLUK DEĞİL''
          Ziya Doğan, Türkiye'de futbolun 3 olasılıklı düşünülmesi gerektiğini kaydederek, şöyle konuştu:
          ''Böyle düşünmediğimiz, sonuca katlanmayıp tepkimizi aşırı gösterdiğimiz, döner bıçaklı seyirciler gelip, bilinçli seyirciler statlarımızdan kaçtığı sürece Türk futbolunun geleceği karanlığa gider. Avrupa'daki futbol elçimiz Emre Belözoğlu, oynadığı maç sonrasında sonuç ne olursa olsun elinde valizi ile yürüyerek evine dönerken, bizde polis kordonu, kötü tezahürat veya küfürle, taşlı veya sopalı kavgalar eşiliğinde stadyumdan çıkılıyor. İşte bunların değişmesi, değiştirilmesi lazım. Yenilmek namussuzluk değildir. Tüm futbol izleyenleri ve taraftarlar futbolun 3 ihtimalli bir eğlence olduğunu kabul etmeliler. Seyirciler, taraftar temsilcileri, fanatik gruplar bu futbol teröründen besleniyorlar. Maalesef de bazı yöneticiler de buna çanak tutuyorlar.''
          ''BEN DE ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇALIŞIYORUM''
          Bir öğrencinin, ''Ben Trabzonspor taraftarıyım. Hiç şampiyonluk görmedim. Ne zaman göreceğim'' sorusu üzerine Doğan, şunları söyledi:
          ''Ben de Trabzonspor'un şampiyonluğu için çalışıyorum. Lig yarışında büyük şansızlıklar yaşadık. Lig istatistiklerine bir bakın, ikinci yarının en çok puan alan ve en çok gol atan takımı Trabzonspor. Ama şansızlıklar ve sakatlıklar yakamızı bırakmadığından belki de şampiyonluğa ortak bir takım olabilecekken hedeften uzaklaşmış bir takımımız var. Trabzonspor'un zamana ihtiyacı var. İskeleti kurduk, önemli yerlere ihtiyacımız olan transferleri yaparsak elde edebileceğimiz en üstün başarıları elde edebiliriz.''
          Doğan, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda en avantajlı takım olduğunu, ancak kendilerinin de bu takımla yapacakları maçı kazanmak için çalıştıklarını kaydetti.
          Türk futbolunda Hakan Şükür'ün en önemli futbolculardan biri olduğunu ifade eden Doğan, bu futbolcunun tartışılmasının ''abes'' olduğunu söyledi.
          ''ERTUĞRUL SAĞLAM VE BÜLENT KORKMAZ BAŞARILI''
          Teknik direktörler arasında Ertuğrul Sağlam ve Bülent Korkmaz'ı başarılı bulduğunu belirten Doğan, ''Ama en önemlisi de kulüp yöneticilerinin onlara sahip çıkmaları ve güven duymalarıdır'' dedi.
          Doğan, dört büyüklerin başarısız oldukları ya da çok puan kaybettiklerinin söylendiğini belirterek, ''İşin aslı öyle değil. Anadolu takımları çok dengeli transferlerle çok iyi takımlar kurdukları için dört büyükler puan kaybediyorlar. Türkiyemiz'de maç oynandıktan sonra yorum yapmak çok kolaydır, ama maçtan önce takım ve hoca neler yaşadı, neler eksik hiç sorgulayan yok. Türk futbolcusu ve hocaları hakkında herkes bir şeyler söylüyor veya yazıyorlar. Yabancılara daha fazla tolerans gösteriliyor'' diye konuştu.
          Konuşmanın ardından Bayburt Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Osman Pekel, günün anısına Ziya Doğan'a plaket verdi.
          Taraftarlar tarafından sık sık alkışlanan Doğan'a, zaman zaman da öğrenciler sevgi gösterilerinde bulundu.
          Manşet Haber
          Ziya Doğan’ın basın toplantısı
          Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, açıklamalarda bulundu.
          Doğan toplantıda yöneltilen sorulara şu cevapları verdi:

Soru: Fenerbahçe maçı Trabzonspor için ne ifade ediyor?

Her maç ne anlam taşıyorsa Fenerbahçe maçı da bizim için o anlamı taşıyor. Fenerbahçe karşılaşmasına normal bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu müsabakanın iyi ya da kötü bitmesi çok şeyi değiştirmemeli. Ama camia bu maça çok şartlanıyor. Biz profesyonelce hareket edeceğiz. O Fenerbahçe ise biz de Trabzonspor’uz. Çıkar işimizi yaparız. En iyi sonucu almaya çalışırız. Diğer maçlardan farksız. Fenerbahçe’yi büyütmek Trabzonspor’un büyüklüğüne yakışmaz. Biz sadece Fenerbahçe maçına değil kalan üç maça da hazırlanıyoruz. Ama moral açısından önemli bir galibiyet olur. Son iki karşılaşmaya daha iyi çıkarız.

Soru: İbrahim Hacıosmanoğlu Ziya Doğan’la ilgili “Zavallı Ziya Doğan’ın ne çektiğini kimse bilmiyor. Adam ortalarda panik atak şeklinde dolaşıyor” dedi. Bu söyledikleri doğru mu?

Bu konuda hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Sadece Fenerbahçe maçını düşünüyoruz.

Soru: Transfer çalışmalarınız ne aşamada?

Çalışmalarımız sürüyor. Hocalarımız yurt dışında bu hafta dokuza yakın maç izledi. Lig bittikten sonra arayışlar çoğalacak. Bir maç izlemeyle transfer yapılmaz. Listemizde ne kadar futbolcu olursa o kadar iyi. Yarının ne getireceği belli değil. İstediğimiz oyuncuyu alamazsak alternatifleri olması lazım. Daha önce Türkiye İkinci Ligi”ni tarayan Cemil ve Ömer hocadan rapor aldım. Ayrıca diğer 2 hocamız çeşitli ülkelerde oyuncu izliyorlar. Transfer yapmak için oyuncu almayacağız. İşimize yarar 3-4 oyuncu transfer etmek istiyoruz. İkinci yarıda yaptığımız transferler sonrası oluşan iskelet kadroya 3-4 oyuncu daha katarsak çok iyi bir takım konumuna geleceğiz. Bu konuda hazırlıklarımız sürüyor.

Soru: Trabzonspor ligi 4. sırada bitirirse, nerde hata yaptığınızı düşünürsünüz?

Ben hata yaptığımı düşünmüyorum. Bu takım ligin ikinci yarısında çok şanssızlıklar yaşamasına rağmen bu konumda. Arkadaşlarımız iyi incelemiyor, ikinci yarının en çok puan toplayan ve gol atan takımı biziz. O kadar sabırsızlık var ki. Vicdanla baş başa kalarak incelersek böyle. Ancak arkadaşlar sokakta söylenenlere göre konuşuyor. Savunmanın dörtte üçü bazen de dörtte dördü eksik kaldı. Dengeli takım olmak için bazı mevkileri değiştirmek zorunda kaldık. 4. olursak hata yapmadık. İlk yarıya bakarsak bunu görürsünüz

Soru: Takımı maçlara konsantre etmekte sorun yaşıyormusunuz?

Biz yenildiğimiz maçlarda bile konsantrasyon eksikliği yaşamadık. Sadece burada değil çalıştığım her takımda böyleydi. Ben buna asla müsaade etmem. Kötü sonucun etkisiyle moralsiz, neşesiz olmanın hiçbir katkısı yok. Kolay değil ama oyuncularımıza bu mantaliteyi aşıladık. Bir maç bittimi diğerini düşünüyoruz. Ama idmana gelmeyenler, Trabzonspor maç kaybedince morali bozuk olur diye düşünüyor. Ama böyle değil. Peşin hükümlü olmamamız gerekir. Ligin sonunda oyuncular yorgunluk hisseder. Bu nedenle idman temposunu düşürdük. Mevcudu koruyoruz. Ama yine de istekli çalışıyoruz.

Soru: Musampa affedilmemek üzere mi kadro dışı bırakıldı? Eğer göreve devam ederseniz bu oyuncuyu kadroda düşünüyormusunuz?

Ben hiçbir oyuncuya kapıyı kapatmam. Profesyonelce davranırım. Senenin planını yapmadım. Kim bizim işimize yarıyorsa onları belirleriz. Bu takımdan en fazla 3 -4 kişi gider. İskeleti bozmak gibi bir düşüncemiz yok. En büyük sıkıntılardan bir tanesi geçen sene kadroyla çok oynanması. İlk yarıda bunun sıkıntısını yaşadı Trabzonspor. Aynı hataya düşmememiz gerekir. İskelet kadroya kaliteli takviyeler yaparsak ligin en önemli en iddialı takımı olur diye düşünüyorum..

Soru: Gelecek sezonla ilgili takımda yapacağınız köklü değişik ne olur?

Takımda mantaliteyle ilgili köklü değişikler yapmak istiyorum. Bunu çok iddialı söylüyorum her ayrıldığımda takımda göreve gelen teknik adamlar benim bıraktığım mantalite nedeniyle teşekkür etmiştir. Yapılanmada bir takım eksiklerimiz var. Bir yarış içinde olduğumuz için bu konuyla ilgilenemedik. Daha profesyonel yapıyı sağlamamız gerekiyor. Bu konuda zaman zaman başkanımızla da görüştük, diğer yöneticilerle de konuştuk. En azından futbol takımına yansıması daha iyi olacak. Bunları basına değil yöneticilerimizle paylaşıyoruz. Bıraktığım zamandan, bu sezon devraldığım zaman arasında mantalite değişmişti. Şimdi geçen süreçte tecrübe kazandık. Ama biz şimdi Fenerbahçe ve daha sonraki maçlara bakacağız.

Soru: Fener maçı önce seyircisizdi, şimdi seyircili ne düşünüyorsunuz?

Biz elimizdeki şartlara göre oynarız. Ne diyebilirim ki. Yetkililer o şekilde karar verdi. Saygı duyacağız.
          En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 10.05.2007, 15:37.

Yorum

• FENER BİZİ İLGİLENDİRMEZ Trabzonspor'umuzun Kulüp Başkan Yardımcısı Yusuf Şimşak, Fenerbahçe ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılarak üst sıralara yeniden bir heyecan getireceklerini söyledi. Şimşek yaptığı açıklamada, Trabzonspor'da şu anda bir kaos ortamının yaşandığını belirterek, ''Ama Fenerbahçe bu ortamımızdan faydalanamayacak. Futbol takımımız gerekeni yapacak. Kaos ortamını unutturacak şekilde taraftarlarımıza galibiyet hediye edeceklerdir'' dedi.
            Futbolcuların ve taraftarlarının gözünde Fenerbahçe galibiyetlerinin ne kadar önemli olduğunu bildiğini ifade eden Şimşek, ''Fenerbahçe nereye giderse gitsin biz kendi yolumuza gidiyoruz. Fenerbahçe galibiyetiyle Trabzonspor taraftarının yüreklerine su serpeceğiz'' diye konuştu.
            Karşılaşmanın İzmir'de oynanmasıyla Fenerbahçe'ye ceza değil, mükafat verildiğini savunan Şimşek, şöyle konuştu:
            ''Ama bizim için çok önemli değil. Orada da burada da oynadık. İzmir'de de oynarız. Taraftarlarımızı da tribünlere bekleyeceğiz. Trabzonspor'a yakışır bir netice alacağız inşallah. Böylece üst sıralara tekrar heyecan getireceğiz.''
            En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 10.05.2007, 15:43.

Yorum

• 1967 Trabzonsporlular Derneği ALS hastası Sedat Balkanlı’yı evinde ziyaret etti.

Taraftardan Örnek Davranış
              İstanbul 1967 Trabzonsporlular Derneği ALS hastası Sedat Balkanlı'yı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu, Sedat'ın eski Fenerbahçeli futbolcu olduğunu hatırlatarak, “Ziyaretimizin Fenerbahçe-Trabzonspor maçından önce yapmayı uygun gördük. Bir yandan Sedat'a ve ailesine moral vermek, diğer taraftan da, ezeli rekabetin saha içinde kalması gerektiğine dikkat çekerek, futbolun saha dışında kalan duygusal yönüne vurgu yapmak istedik' diye konuştu.
              1967 Trabzonsporlular Derneği Başkan Yardımcısı Erdoğan Akyıldız ise, Sedat'ın kendi ellerinde büyüdüğünü belirterek, “Sedat, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi iki büyük kulüpte oynadı. Trabzonspor camiası olarak, biz de oynamasa dahi maddi manevi her zaman onun yanında olduğumuzu deklare etmeye geldik. Artık bu saatten sonra forma renginin bir önemi yok. Futbol sahada oynanır ve orada biter. Ardından dostluklar, arkadaşlıklar başlar. Sedat da, bizden biridir. Bizim de İsmail'imiz var. Onu ondan ayırmıyoruz” şeklinde konuştu.
              ALS hastası Sedat Balkanlı'nın eşi Şükran Balkanlı ise 1967 Trabzonsporlular Derneği yönetimine teşekkür ederek, “Sedat, Trabzon'u çok severdi. Zaten hep Trabzonlu'lar arasındaydı. Fenerbahçe camiasından sonra Trabzonspor camiasının da desteğini almak çok güzel” dedi.
              Ziyaret sırasında dernek yönetim kurulu, Sedat'a 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti. Ziyarete, dernek yönetim kurulu ve gazeteciler katıldI.
              haber61
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-''ALEX YILDIZ DEĞİL''

Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, dün akşam yerel bir TV kanalında katıldığı programda, ''Türkiye'de yıldız diye bir terim yok. Bunun anlamını da bilen yok. Bana göre Alex yıldız değil. Fenerbahçe Alex'i oynatırken 2 forvetinden yoksun kalıyor. Bana göre yıldız futbolcu Nedved'dir'' dedi.

Fenerbahçe'de Tuncay'ın çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Doğan, ''Gidip geliyor, çok önemli işler yapıyor.

Appiah ve Aurelio da sürekli maç içerisinde gidip gelip forvete katkı yapıyorlar'' diye konuştu.

10.05.2007

Kaynak : AA
                İşte mentalitenin özü
                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Ziya Doğan’ın basın toplantısı
                  Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, açıklamalarda bulundu.

Doğan toplantıda yöneltilen sorulara şu cevapları verdi:

Soru: Fenerbahçe maçı Trabzonspor için ne ifade ediyor?

Her maç ne anlam taşıyorsa Fenerbahçe maçı da bizim için o anlamı taşıyor. Fenerbahçe karşılaşmasına normal bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu müsabakanın iyi ya da kötü bitmesi çok şeyi değiştirmemeli. Ama camia bu maça çok şartlanıyor. Biz profesyonelce hareket edeceğiz. O Fenerbahçe ise biz de Trabzonspor’uz. Çıkar işimizi yaparız. En iyi sonucu almaya çalışırız. Diğer maçlardan farksız. Fenerbahçe’yi büyütmek Trabzonspor’un büyüklüğüne yakışmaz. Biz sadece Fenerbahçe maçına değil kalan üç maça da hazırlanıyoruz. Ama moral açısından önemli bir galibiyet olur. Son iki karşılaşmaya daha iyi çıkarız.

Soru: İbrahim Hacıosmanoğlu Ziya Doğan’la ilgili “Zavallı Ziya Doğan’ın ne çektiğini kimse bilmiyor. Adam ortalarda panik atak şeklinde dolaşıyor” dedi. Bu söyledikleri doğru mu?

Bu konuda hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Sadece Fenerbahçe maçını düşünüyoruz.

Soru: Transfer çalışmalarınız ne aşamada?

Çalışmalarımız sürüyor. Hocalarımız yurt dışında bu hafta dokuza yakın maç izledi. Lig bittikten sonra arayışlar çoğalacak. Bir maç izlemeyle transfer yapılmaz. Listemizde ne kadar futbolcu olursa o kadar iyi. Yarının ne getireceği belli değil. İstediğimiz oyuncuyu alamazsak alternatifleri olması lazım. Daha önce Türkiye İkinci Ligi”ni tarayan Cemil ve Ömer hocadan rapor aldım. Ayrıca diğer 2 hocamız çeşitli ülkelerde oyuncu izliyorlar. Transfer yapmak için oyuncu almayacağız. İşimize yarar 3-4 oyuncu transfer etmek istiyoruz. İkinci yarıda yaptığımız transferler sonrası oluşan iskelet kadroya 3-4 oyuncu daha katarsak çok iyi bir takım konumuna geleceğiz. Bu konuda hazırlıklarımız sürüyor.

Soru: Trabzonspor ligi 4. sırada bitirirse, nerde hata yaptığınızı düşünürsünüz?

Ben hata yaptığımı düşünmüyorum. Bu takım ligin ikinci yarısında çok şanssızlıklar yaşamasına rağmen bu konumda. Arkadaşlarımız iyi incelemiyor, ikinci yarının en çok puan toplayan ve gol atan takımı biziz. O kadar sabırsızlık var ki. Vicdanla baş başa kalarak incelersek böyle. Ancak arkadaşlar sokakta söylenenlere göre konuşuyor. Savunmanın dörtte üçü bazen de dörtte dördü eksik kaldı. Dengeli takım olmak için bazı mevkileri değiştirmek zorunda kaldık. 4. olursak hata yapmadık. İlk yarıya bakarsak bunu görürsünüz

Soru: Takımı maçlara konsantre etmekte sorun yaşıyormusunuz?

Biz yenildiğimiz maçlarda bile konsantrasyon eksikliği yaşamadık. Sadece burada değil çalıştığım her takımda böyleydi. Ben buna asla müsaade etmem. Kötü sonucun etkisiyle moralsiz, neşesiz olmanın hiçbir katkısı yok. Kolay değil ama oyuncularımıza bu mantaliteyi aşıladık. Bir maç bittimi diğerini düşünüyoruz. Ama idmana gelmeyenler, Trabzonspor maç kaybedince morali bozuk olur diye düşünüyor. Ama böyle değil. Peşin hükümlü olmamamız gerekir. Ligin sonunda oyuncular yorgunluk hisseder. Bu nedenle idman temposunu düşürdük. Mevcudu koruyoruz. Ama yine de istekli çalışıyoruz.

Soru: Musampa affedilmemek üzere mi kadro dışı bırakıldı? Eğer göreve devam ederseniz bu oyuncuyu kadroda düşünüyormusunuz?

Ben hiçbir oyuncuya kapıyı kapatmam. Profesyonelce davranırım. Senenin planını yapmadım. Kim bizim işimize yarıyorsa onları belirleriz. Bu takımdan en fazla 3 -4 kişi gider. İskeleti bozmak gibi bir düşüncemiz yok. En büyük sıkıntılardan bir tanesi geçen sene kadroyla çok oynanması. İlk yarıda bunun sıkıntısını yaşadı Trabzonspor. Aynı hataya düşmememiz gerekir. İskelet kadroya kaliteli takviyeler yaparsak ligin en önemli en iddialı takımı olur diye düşünüyorum..

Soru: Gelecek sezonla ilgili takımda yapacağınız köklü değişik ne olur?

Takımda mantaliteyle ilgili köklü değişikler yapmak istiyorum. Bunu çok iddialı söylüyorum her ayrıldığımda takımda göreve gelen teknik adamlar benim bıraktığım mantalite nedeniyle teşekkür etmiştir. Yapılanmada bir takım eksiklerimiz var. Bir yarış içinde olduğumuz için bu konuyla ilgilenemedik. Daha profesyonel yapıyı sağlamamız gerekiyor. Bu konuda zaman zaman başkanımızla da görüştük, diğer yöneticilerle de konuştuk. En azından futbol takımına yansıması daha iyi olacak. Bunları basına değil yöneticilerimizle paylaşıyoruz. Bıraktığım zamandan, bu sezon devraldığım zaman arasında mantalite değişmişti. Şimdi geçen süreçte tecrübe kazandık. Ama biz şimdi Fenerbahçe ve daha sonraki maçlara bakacağız.

Soru: Fener maçı önce seyircisizdi, şimdi seyircili ne düşünüyorsunuz?

Biz elimizdeki şartlara göre oynarız. Ne diyebilirim ki. Yetkililer o şekilde karar verdi. Saygı duyacağız.

Kaynak: Resmi Site
                  Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Okumuyor muyuz?

Hergün son dakika haberlerine girdiğimde birbirinin aynı haberlerle karşılaşıyorum. Haberleri verirken tarihine, kaynağına, güvenilirliğine ve daha önce yayınlanıp yayınlanmadığına baksak.

Sayfalarca aynı haberlerle karşılaşmak hiç hoş değil. Aynı haberi okumadan kopyalayıp yapıştıranlara günaydın demek istiyorum.

Bir de bir haberle ilgili yorum yaparken illa o haberin tamamını kopyalamaya gerek var mı? Aynı habere yorum yapmaya kalkışan birkaç kişi olunca yine curcuna oluyor.

Bilgi kirliliği ve gereksiz kalabalık yapmayalım. Arada çok değerli ve önemli haberler de güme gidebiliyor.

Önce okuyalım.

Lütfen.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Trabzon'un Gineli yıldızı Yattara, Pazar günü İzmir’de yapılacak Fenerbahçe maçında, kendi adına üretilen özel kramponla mücadele edecek.

Spor giyim markası Lotto’nun bireysel sponsorluğunu yaptığı Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara’ya, Lotto tarafından kendi ismini ve forma numarasını taşıyan özel krampon hediye edildi.

Gineli oyuncunun ilk kez bu hafta oynanacak Fenerbahçe maçında giyeceği kramponun ön kısmına uygulanan yazılar, ayakkabının rengine uyumlu olarak altın yaldızlı olarak işlendi. Lotto’nun Zhero Leggenda ve Zhero Evolution modellerine olmak üzere toplam iki çift olarak hazırlanan kramponlar ve İbrahim Yattara, fotoğraf sanatçısı Bilent Aydoğdu’nun stüdyosunda yaklaşık 3 saatlik bir çekimle Fenerbahçe maçından önce objektiflere yansıdı.

Özel ayakkabıları yıldız oyuncuya takdim etmekten mutluluk duyduklarını belirten Lotto Genel Müdürü Veysel Öğrünç, "Yattara, gerek sporcu yönüyle, gerekse kişiliğiyle ülkemizde futbol oynayan tüm yabancı futbolcular içinde en renkli ve başarılı isimlerden biri. Umarım özel kramponları kendisine uğur getirir" şeklinde konuştu.
                      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Doğan Yattara ile görüştü

Trabzonspor, hafta sonu Fenerbahçe ile İzmir'de yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle sezonu kapayan Musa, Risp, Stepanov ve Ufukhan katılmadı. Stepanov'un tedavi amacıyla ülkesi Sırbistan'a gittiği bildirildi.
                        Sivasspor maçından sonra sakatlıkları nedeniyle çalışmalara katılamayan Gökdeniz ve Yattara, bugünkü antrenmanda yer aldı. Bu futbolcuların durumlarının iyi olduğu bildirildi.
                        Teknik direktör Ziya Doğan, Yattara ile antrenman öncesi bir süre görüştü.
                        Abdurrahman Şerif Beygu İlköğretim Okulu'nun minik sporcuları Trabzonspor idmanını izleyerek, daha sonra futbolcularla fotoğraf çektirdiler.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Hüseyin kefil oldu!

Trabzonspor kaptanı Hüseyin Çimşir, Bordo-mavili takımda hiçbir futbolcunun sahaya maç kaybetmek için çıkmadığını belirterek, "Biz sahada elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergiliyoruz. Kazandığımız parayı da sonuna kadar hak ediyoruz" dedi. Takım kaptanı Hüseyin Çimşir, yönetim kurulu üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu'nun önceki gün düzenlediği basın toplantısında 'Trabzonspor'un üst üste kaybettiği 6 maçın muhasebesi yapılsın" şeklindeki açıklamaları ve Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor'da hiçbir futbolcunun sahaya maç kaybetmek için çıkmadığını belirten takım kaptanı Hüseyin Çimşir, bütün futbolcuların elinden gelen mücadeleyi iyi niyetle sergilediğini kaydetti. Futbolcuların elinden gelenin en iyisini yapmak için sahaya çıktığını vurgulayan Hüseyin, "Bahsedilen 7 haftalık sürede 6 mağlubiyet ve 1 beraberlik var. Çok kötü bir dönemdi bizim için. O dönemde 1 puan alabildik. Söz konusu maçlarda 6-7 puan alabilseydik, şu anda pozisyonumuz daha farklı olabilirdi. Biz futbolcu olarak elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Onun neticesinde bazen iyi oluyor, bazen kötü oluyor. Ben hiçbir futbolcunun maç kaybetme tutumu içinde olacağına inanmıyorum. İçimizde yapan var mı, bilmiyorum.
                        Bilseydim zaten benim gibi kimse bu duruma müsaade etmezdi. Biz sahada sadece işimizi yapmaya çalışıyoruz. Kazandığımız parayı da sonuna kadar hak ediyoruz" dedi.
                        İdmanlarda gazozuna yapılan maçlarda bile hiçbir futbolcunun kaybetmek istemediğini ve büyük rekabet içine girdiğini belirten Bordo-mavili futbolcu, ligde puan için çıkılan maçlarda ise çok daha büyük bir istekle mücadele ettiklerini dile getirdi. Hiçbir futbolcunun kasıtlı olarak oynamadığı ve iyi niyetle mücadele etmediğine inanmadığının altını çizen Hüseyin, "Puan maçına çıkıyorsunuz ve para kazanıyorsunuz. İnsanlar sizin alacağınız sonuçlarla mutlu oluyor. Böyle maçlarda iddia edilenlerin olması mümkün değil. Yapan varsa onu kendi vicdanı ile baş başa bırakıyorum. Böyle bir şey de şimdiye kadar hissetmedik. Hissetseydik, buna engel olurduk. Sonuç itibari ile baktığınız zaman 7 maçta 1 puan kazanmışsınız. İnsanlar söylüyor tabii ki. Kimsenin içini bilemiyorsunuz. Ama ben hiçbir arkadaşımın iyi niyetinden şüpheye düşmedim. İkinci yarıda oluşan kadronun isteğinden ve iyi niyetinden hiçbir zaman şüpheye düşmedim. Özellikle bu kadroda yer alan bütün arkadaşlarıma şahsım olarak kefilim" diye
                        konuştu.
                        "KALAN 3 MAÇIMIZI DA KAZANMAK İSTİYORUZ"
                        Ligde kalan 3 maçı da kazanmak istediklerini kaydeden takım kaptanı Hüseyin Çimşir, Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçından da galibiyetle ayrılmak için bütün güçleriyle mücadele edeceklerini vurguladı. Fenerbahçe karşısında alınacak bir galibiyetin camiadaki suların durulmasına yardımcı olacağına işaret eden Hüseyin, bu konuda herkesin üzerine düşen sorumluluğun bilinciyle hareket etmesini istedi.
                        Bu sezon lig ve kupada istediklerini elde edemediklerini ve başarısız bir sezon geçirdiklerini kabul eden tecrübeli futbolcu, içinde bulunulan dönemde herkesin el ele vererek takımın bu kötü durumdan kurtarılması için mücadele etmesi gerektiğini ifade etti. Hiçbir ayrıma gidilmeden herkesin elini taşın altına sokmasının şart olduğunu tekrarlayan Hüseyin, iç çekişmelerin bir kenara bırakılarak herkesin Trabzonspor için çalışması durumda kendilerini güzel günlerin beklediğini söyledi.
                        Kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Hüseyin, "Kulübümle olan sözleşmem devam ediyor. Sözleşmemin bitmesine 1 yıl daha var. Hedefimde Avrupa'da oynamak var. Trabzonspor profesyonel bir kulüp, ben de profesyonel bir oyuncuyum. Devre arasında bir teklif aldım, ama bununla ilgili şu an bir gelişme yok. Trabzonspor'un ve benim menfaatlerim uyuşursa kulüp de izin verirse dışarıdan gelen teklifleri değerlendirmek isterim. Yurtdışı olmazsa Trabzonspor dışında başka bir takıma gitme niyetim yok.
                        Avrupa'da bir kulübe gidersem , herkesin bana destek olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Bordo-mavili futbolcu, futbolu bıraktıktan sonra da yine futbol camiası içinde olacağını kaydederek, Trabzonspor'un herhangi bir kademesinde görev almak istediğini sözlerine ekledi.

"F.Bahçe'ye tur yok"

Trabzonsporlu futbolculardan Çağdaş, Hüseyin, Ersen ve Umut, Fenerbahçe'ye İzmir'de şampiyonluk turu attırmayacaklarını belirterek, "Beşiktaş bu hafta kaybederse Fenerbahçe bizi yendiği takdirde İzmir' de şampiyonluk turu atar. Hiçbir Trabzonsporlu futbolcu bunu görmek istemez" dediler. Futbolcular, bu kadronun korunması durumunda Trabzonspor' un gelecek sezon şampiyon olacağına yürekten inandıklarını söylediler.ÇAĞDAŞ, "FENER'E TURU ATTIRMAYIZ"
                        Trabzonspor' un son haftalarda bir çıkış içerisinde olan başarılı savunma oyuncusu Çağdaş, içinde bulundukları durumun ve iddiasızlığın kendilerini üzdüğünü ifade ederek, "Bir Türkiye Kupası hedefimiz vardı. Onu da iyi oynamamıza rağmen yitirdik. Şu anda bir UEFA Kupası hedefimiz var ve ulaşmak için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. İkinci yarıda en fazla puan toplayan takımız. Gelecek sezon için iki üç tane kaliteli transfer yapabilirsek, şampiyonluğun en büyük adayı olacağımızı düşünüyorum. Erciyesspor maçında kendimi iyi hissetmediğim için penaltı atmak istemedim. Bu olayın bu kadar speküle edileceğini düşünemedim. Benim için oynayıp oynamamak sorun değil. Hoca oynatırsa oynarım. Yeri geldi, dördüncü futbolcu oldum ama hiç yılmadım ve şu anda oynuyorum. Trabzonspor formasını layık olduğumu düşünüyorum. İnşallah seneye de bu formayı giyerim. Biz Trabzon halkının Fenerbahçe maçına nasıl bir gözle baktığını biliyoruz. İzmir' de Fenerbahçe' ye şampiyonluk turu attırmak istemiyoruz. Büyük bir takımız, bu görüntüyü görmek istemeyiz" diye konuştu.
                        HÜSEYİN, "FUTBOL HAYATIMDA HEP ELEŞTİRİLDİM"
                        Adı sık sık transfer dedikoduları ile gündeme gelen Hüseyin ise, Trabzonspor' un tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirdiğinin farkında olduklarını ifade ederek, "Sakatlıklar ve formsuzluklar bir araya gelince başarısızlıklar üst üste geldi. Futbol hayatımda şu ana kadar hep tepki aldım. Ama bu tepkilere artık alıştım. Elimden gelen mücadeleyi sahada yansıtıyorum. İkinci yarıda 6 -7 oyuncunun iyi performansı takımın iyileşmesine neden oldu. Bu konuda vicdanım rahat. Stoperde de başarılı olduğuma inanıyorum. Ama beni herkes orta saha oyuncusu Hüseyin olarak tanıyor. Erciyes maçında penaltıyı atamayınca çok üzüldüm. Kötü bir dönemdi benim için ama takım arkadaşlarım ellerinden gelen desteği verdiler ve şimdi kendimi biraz daha iyi hissediyorum" dedi.
                        Hüseyin, yönetim içindeki olaylardan ister istemez etkilendiklerini ifade ederek, "Futbolcuların yöneticilerin açıklamalarından etkilenmemesi elde değil. Biz sahada en iyisini yapmaya, bu tür konulardan kendimizi soyutlamaya çalışıyoruz. Camiada herkes üzerine düşen görevi yaparsa bu tür olayların altından çıkarız. Pazar günü sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Kalan üç maçımızı kazanmak istiyoruz. Derbi bir maç. Zevkli bir mücadele olacağını düşünüyorum. İnşallah sonucunda kazanan Trabzonspor olur. Şu ana kadar bana transfer teklifi gelmedi. Devre arası gelmişti o da olmadı. Türkiye' de şu anda hiçbir takıma gitmeyi düşünmüyorum ama Avrupa olursa gitmeyi tabi ki isterim. Takımımın çıkarları doğrultusunda böyle bir fırsat yakalarsam bunu değerlendiririm. Herkes Fatih' i Trabzonspor' da görmek istiyor ama bu yönetimsel bir iş. Orada ona o kadar yatırım yapıldı, ama hani dönse de burada oynasa" şeklinde konuştu.
                        ERSEN MARTİN "YEDEK KALMAK BENİ ÜZÜYOR"
                        Son haftalarda yedek kulübesine mahkum olan Ersen Martin ise, yedek kalmanın kendisini çok üzdüğünü ifade ederek, "İstediğimiz gibi bir sezon olmadı. Sakatlıklar çok kötü puan kayıplarına neden oldu. Hocamızda kadroyu kurmakta zorlandı. Yinede sezonu kupayla kapatabilirdik ama olmadı. Şimdi Fenerbahçe maçını kazanıp Trabzonspor halkına iyi bir hediye vermek istiyoruz. Hiçbir futbolcu yedek kalmak istemez. Ama burası büyük bir kulüp. Herkes sırasını bekleyecek. Seneye Trabzonspor'da daha başarılı olmak istiyorum. Her futbolcu oynamak ister, ben de sıramı bekliyorum. Yönetim içindeki olaylara rağmen hoca bizi koruyor. Hacıosmanoğlu' nun yaptığı açıklamalar sonrası biraz karışıklık oldu ama hocamızın bize verdiği görevi yapmaya çalışıyoruz. Biz bu sene bir çok kuralı değiştirdik. Fenerbahçe maçına özel bir motivasyon ile hazırlanıyoruz. Ziya Hoca' nın Fenerbahçe' ye karşı şansı tutmuyor deniliyor. Herşeyin bir ilki vardır. Bunu başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.
                        UMUT: "SENEYE ŞAMPİYON BİZİZ"
                        Umut Bulut ise Trabzonspor' un hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu ifade ederek, "Hoca değişikliği tabi ki takımı etkiliyor. Bunlara sakatlıklar falan derken, tabi iyi sonuçlar alamadık. Ancak ikinci yarı toparlandık ve en çok puan toplayan bir takımız. Bu kadroyu koruduğumuz takdirde önümüzdeki sene şampiyon olacağımıza inanıyorum. İnşallah böyle bir sezonu Trabzon halkına ve camiasına yaşatırız. Üzerimizde baskı ister istemez oluyor. Taraftarımıza ve camiamıza şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Orta sahaya ve savunmaya fazla yardım ettiğim zaman zaman gol yollarına ulaşmakta zorlanıyorum. Gol kralı olmak istiyorum tabi ama benim öncelikli amacım her maçta gol atmak. Yönetim içindeki olanlar bizi fazla etkilemiyor. Biz sadece oynayacağımız maçlara motive ediyoruz. Takım iyi olduğu zaman bana da yansıyor. Futbol takım oyunu, tüm arkadaşlarım iyi olunca ben de çok daha iyi oluyorum. Fenerbahçe maçı derbi maç, büyük bir maç. Bizim ikinci yarı iyi bir çıkışımız var ikinci yarı iyi bir futbol oynadık. Fenerbahçe maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Benim amacım her maçta gol atmak, inşallah bu maçta da atarım" dedi.

F.Bahçe'den çekinmiyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, hafta sonunda Fenerbahçe ile yapacakları maç ile ilgili, ''Onlar Fenerbahçe ise biz Trabzonsporuz. Niye onları gözümüzde büyütelim'' dedi. Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, her maç hangi anlamı taşıyorsa, Fenerbahçe maçının da aynı anlamı taşıdığını belirterek, ''Fenerbahçe maçına çok ayrı hazırlanmıyoruz. Normal bir lig maçı yapacağız. Fenerbahçe maçının iyi ve kötü gitmesi çok şey değiştirmemeli. Bir maça endeksli olmamamız lazım. Ama Fenerbahçe maçına Trabzonspor camiası her zaman çok şartlanmış çıkıyor'' diye konuştu.
                        Profesyonelce düşünüp normal bir lig maçına çıkacaklarını ifade eden Doğan, şöyle konuştu:
                        ''Onlar Fenerbahçe ise Biz Trabzonsporuz. Niye Fenerbahçe'yi gözümüzde fazla büyütelim. Çıkar işimizi yapar, gerekli sonucu alırız. En iyi sonucu da almak istiyoruz. Fenerbahçe maçının bu şekle getirilmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu Trabzonspor'un büyüklüğünü inkar etmektir. Fenerbahçe'yi çok gözünde büyütmek ve bu maça çok anormal bir şekilde hazırlanmak kendi büyüklüğünün farkına varmamaktır. Biz normal bir maça çıkacağız. Biz sadece Fenerbahçe maçına hazırlanmıyoruz. Kalan 3 maçı da düşünüyoruz. Ama futbolun 3 ihtimalli olduğunu söylüyorum, her zaman da söyleyeceğim. Tabiki yenersek bu bizi ve camiayı sevindirir. Son iki maça çok moralli çıkmış oluruz.''
                        Maçın İzmir'de oynanacak olması konusunda ise Doğan, ''Önümüzde ne varsa, hangi şartlar varsa ona hazırlanıyoruz. Her şartta çıkar Trabzonspor oynar. Bu konuda fazla birşey söyleyemeyiz. Çıkıp oynayacağız'' diye konuştu.
                        Doğan, başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarıyla ilgili hiçbir şey konuşmak istemediğini, şu anda sadece Fenerbahçe maçını düşündüğünü kaydetti.
                        -''HATA YAPTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM''-
                        Teknik direktör Ziya Doğan, hata yaptığını düşünmediğini belirterek, şunları söyledi:
                        ''Ligin ikinci yarısında çok şansız günler geçirmemize rağmen ligin ikinci yarısında en fazla puan alan takımız. İkinci yarının en çok gol atan takımı Trabzonspor. Bunu üzerine basa basa söylüyorum. Bazı arkadaşlar çok incelemiyorlar bunu. Dışarda söylenenlerin etkisiyle hareket ediliyor. Araştırılarak konuşulunca Trabzonspor'un yapmış olduğu şeyler belli. Savunmanın yüzde 90'ı sakat olduğu bir dönemde bunları yaptık.''
                        Doğan, ''Musampa'yı affetmemek üzeremi kadro dışı bıraktınız?'' şeklindeki bir soruya üzerine de, ''Ben hiçbir oyuncuya kapıyı kapatmam. Gelecek senenin hazırlıklarını yapıyorum ama bugün hiçbirşeyi netleştirmedim. Bu takımdan 3 veya en fazla 4 oyuncu gider. İskeleti bozmak gibi bir amacımız yok. En büyük sıkıntılardan biri, takım üzerinde çok fazla oynanması. Aynı hatayı bu yıl yapmayız. Elimizde kaliteli oyuncular ve sağlam bir iskelet var. Nokta transferler yaparsak, Trabzonspor, gerçekten liglerin çok iddialı takımı olur düşüncesine sahibim. Gelecek sezon ise takımın mantalitesinde köklü değişiklikler yapmak istiyorum'' diye konuştu.
                        -''ALEX YILDIZ DEĞİL''
                        Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, dün akşam yerel bir TV kanalında katıldığı programda, ''Türkiye'de yıldız diye bir terim yok. Bunun anlamını da bilen yok. Bana göre Alex yıldız değil. Fenerbahçe Alex'i oynatırken 2 forvetinden yoksun kalıyor. Bana göre yıldız futbolcu Nedved'dir'' dedi.
                        Fenerbahçe'de Tuncay'ın çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Doğan, ''Gidip geliyor, çok önemli işler yapıyor.
                        Appiah ve Aurelio da sürekli maç içerisinde gidip gelip forvete katkı yapıyorlar'' diye konuştu.

Ayman'a ağabeyi morali!

Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz'in ağabeyi Amir, Fenerbahçe maçı öncesi Trabzon'a gelerek kardeşine moral verdi. Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında lider Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'da bütün hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Bordo-mavili takımın Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz'in ağabeyi Amir Abdelaziz de Trabzon'a gelerek Fenerbahçe maçı öncesi kardeşine moral verdi. Kendisi gibi futbolcu olan ve Mısır Milli Takımı'nın formasını giymiş olan Amir Abdelaziz, zorlu maç öncesi kardeşini yalnız bırakmadı.
                        Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, her maç gibi Fenerbahçe maçının da zorlu geçeceğini, ancak bu maçı gözlerinde fazla büyütmediklerini söyledi. Trabzonspor'un gerçek gücüyle oynadığı zaman her takımı yenebilecek kapasitede olduğunu belirten Ayman, şöyle konuştu: "Bizim için çok önemli bir karşılaşma, ligde kalan 3 maçı kazanmak istiyoruz. Az olan UEFA şansımızı sürdürmemiz için bu maçtan galip ayrılmamız gerekiyor. Her maça nasıl hazırlanıyorsak bu maça da aynı havada hazırlanıyoruz. Çünkü her maçtan 3 puan alıyoruz. Fenerbahçe maçı 6 puanlık maç değil. Trabzonspor taraftarını bu sezon mutlu edemedik ama Fenerbahçe maçını kazanarak az da olsa onları sevindirmek istiyoruz."
                        Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, Fenerbahçe ile oynayacakları zorlu maç öncesi ağabeyi Amir'in Trabzon'a gelerek kendisine moral verdiğini söyledi.

Yorum

• Tolga Zengin Trabzonspor Dergisi’ne konuştu
                          Takımımızın başarılı kalecisi Tolga Zengin, Trabzonspor Dergisi’nin mayıs sayısında yer alan röportajında, “Herkes Avrupa’ya gitmek ister. Ben Trabzonspor’u Avrupa’ya taşımak isterim. Ama formasını giydiğim takımım o düzeye gelirse ben zaten Avrupalıyım demektir” dedi.

Dergimizin bayilerde yer alan mayıs sayısında ayrıca yönetim kurulu üyemiz Ahmet Uğur Zihni, efsane Teknik Direktörümüz Ahmet Suat Özyazıcı, Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Serdar Bali, A.Sebatspor Başkanı Ali Kemal Başaran, altyapı antrenörlerimizden Serdar Şahin ve milli judocumuz Aynur Samat’la yapılan röportajlar, Trabzonspor Tarihi ve daha bir çok çarpıcı dosyayla nisan ayında oynanan müsabakaların hikayeleri yer aldı.

5 YTL’den bayilerde satışa sunulan Trabzonspor Dergisi, dopdolu içeriğiyle nisan sayısıyla da okuyucuların ellerinden düşmeyecek.

Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Valla ben stad'dan ümidi kestim. Nuri albayrak ve ekibinin bu işi yapacağına inanmıyorum artık. Baksana hepsi milletvekilliği adayı. Bunlar milletvekili oldukları anda istifalarını verirler kulübe. İstifaları işimize gelir o ayrı bir konu ama sezon ortasında bunu yapmaları 1 senemizi daha bitirir. Anlaşılan seneyede ümitlenmeyelim biz. Bu arada bir haber daha verim.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Trabzonspor'da 2 yıldır yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Altuntaş, erken genel seçimde MHP'den milletvekili aday adayı olduğunu belirterek 14 Mayıs günü Ankara'ya giderek parti genel merkezine müracaatta bulunacağını söyledi.

haber61.net

Artık yorumunu siz yapın.

Yorum

• İlk olarak ubuntu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla ben stad'dan ümidi kestim. Nuri albayrak ve ekibinin bu işi yapacağına inanmıyorum artık. Baksana hepsi milletvekilliği adayı. Bunlar milletvekili oldukları anda istifalarını verirler kulübe. İstifaları işimize gelir o ayrı bir konu ama sezon ortasında bunu yapmaları 1 senemizi daha bitirir. Anlaşılan seneyede ümitlenmeyelim biz. Bu arada bir haber daha verim.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Trabzonspor'da 2 yıldır yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Altuntaş, erken genel seçimde MHP'den milletvekili aday adayı olduğunu belirterek 14 Mayıs günü Ankara'ya giderek parti genel merkezine müracaatta bulunacağını söyledi.

haber61.net

Artık yorumunu siz yapın.
                              Demek ki yöneticiligi kafasinda zaten bitirmis. Bu adam milletvekili olsa da olmasa da derhal birakmalidir. Zaten kendisini ilk kez gördüm. Hic bir ise yaramadigi belli.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
                                İsmail Abi'yi ziyaret etmemişler mi????????
                                Bugün Ligtv'deki Bordo Mavi programında (eğer yanlış hatırlamıyorsam) ilk önce İsmal Abi'nin evine gittikleri oradan Sedat'a geldiklerini söylüyorlardı. Zaten her ikisinede sık sık gidiyorlarmış. Sedat'ın hanımı konuşurken geçen bayramda geldiklerinde felan diyordu.
                                İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hergün son dakika haberlerine girdiğimde birbirinin aynı haberlerle karşılaşıyorum. Haberleri verirken tarihine, kaynağına, güvenilirliğine ve daha önce yayınlanıp yayınlanmadığına baksak.

Sayfalarca aynı haberlerle karşılaşmak hiç hoş değil. Aynı haberi okumadan kopyalayıp yapıştıranlara günaydın demek istiyorum.

Bir de bir haberle ilgili yorum yaparken illa o haberin tamamını kopyalamaya gerek var mı? Aynı habere yorum yapmaya kalkışan birkaç kişi olunca yine curcuna oluyor.

Bilgi kirliliği ve gereksiz kalabalık yapmayalım. Arada çok değerli ve önemli haberler de güme gidebiliyor.

Önce okuyalım.

Lütfen.

Aynen katılıyorum. İki üç mesaj yukarda aynı haber varken tekrar aynı haberi defalarca görmek, kaynaksız sallama haberlerin hangi gazetelere ait olduğunu bilmeden okumak zorunda kalmak.... Lütfen arkadaşlar biraz özen
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Yükleniyor...
                                X