Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "‘Aldık’ ‘Almadık’ ‘Bilmem’"
    Aylardır yazıp çiziyoruz Trabzonspor’un kötü (hatta çok kötü) yönetildiğini.
    Bırakın diğer örnekleri son bir haftada yaşananlar bile kulübü yönetenlerin kafalarının ne kadar karışık olduğunu gösteriyor.
    Teknik Direktör Ziya Doğan’ın Ayman ısrarı herkesin malumu. Ve İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki transfer komitesi de doğal olarak Mısırlı oyuncu için Gençlerbirliği’ne gidiyor. Ortalıkta dolaşan rakamlar muhtelif. Kimine göre 850 bin euro’ya kimine göre 1 milyon 250 bin euro’ya el sıkışılıyor.
    Hatta Ayman, İstanbul’a götürülüp sağlık kontrolünden geçiriliyor. Her yeni transfer gibi Ayman da Trabzonspor formasını öpüyor. Hatta Mısırlı oyuncu ‘Yeni takımımda şampiyonluk yaşayacağım’ gibi taraftarı ferahlatan mesajlar veriyor.
    İşte komedi tam bu noktada başlıyor. Kimi yöneticiler ‘Ayman, Trabzonspor’a hayırlı olsun’ diyor, kimi de ‘Görüşmeler sürüyor’ demeci veriyor.
    Ulusal bir gazetenin Trabzonspor muhabiri 5 dakika içinde Trabzonspor’daki en yetkili üç ismi arıyor. İlk aranan İbrahim Hacıosmanoğlu ‘Ayman’ı aldık. Kendisi artık Trabzonspor’un oyuncusudur’ diyor.
    Muhabir Hacıosmanoğlu’nun ardından Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu’nu arıyor. Sayitoğlu’nun cevabı Hacıosmanoğlu’nunkinin 180 derece aksi yönde: "Ayman’ı almadık. Henüz kesinleşen bir şey yok’.
    Bu iki farklı demeç üzerine şaşıran muhabir kulübün en yetkili ismi Başkan Nuri Albayrak’ı arıyor. Albayrak da ‘Bu konuda benim bilgim yok. Transferlerle Haşim Bey (Sayitoğlu) ilgileniyor’ cevabını veriyor.
    Şimdi siz olsanız ne düşünürsünüz?
    Ya da şöyle soralım. Bu kadar birbirinden habersiz kişilerin yönettiği kulübe gelip futbol oynamak ister misiniz?
    Nitekim Ayman bir haftalık bekleme süresinden sonra Gençlerbirliği’ne geri döndü ve Trabzonspor hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
    Olan biten yine kulübün imajına oldu. Artık Trabzonspor’un gündemine gelen her oyuncu üç kere değil 13 kere düşünecektir.
    Hoş geldin Momentus!
    Hafta içinde Günebakış Ailesi’ne yeni bir yazar daha katıldı.
    Bordomavi.net’in ‘momentus’u Bülent Şirin artık bu gazetenin de yazarlarından birisi.
    Farklı üslubu ile internette oldukça geniş bir hayran kitlesi oluşturan yazılarının gazete okurlarında da tiryakilik yaratacağına inanıyoruz.
    Taraftarın içinden gelen Bülent Şirin yazılarında ‘gelenek’ ile ‘gelecek’i buluşturuyor.
    Onun yazısını okuyan 60 yaşındaki dede ile 18 yaşındaki torun aynı keyfi alıyor.
    Şirin’e bir kez daha ‘hoş geldin’ diyorum.
    Yolu açık olsun…
    Gençler’i toptan alsak…
    Devre arasında Trabzonspor’un transfer listesinin başında Gençlerbirliği’nden üç isim vardı: Ayman, Risp ve Erkan Özbey.
    Teknik Direktör Ziya Doğan, Lig TV’de katıldığı canlı yayında bunu kendi ağzıyla itiraf etti, ‘Üç oyuncuyu kadromda görmek istiyorum’ dedi.
    Görünüşe bakılırsa son günlerde bu isimlere Mehmet Çakır da eklendi.
    Ziya Hoca’nın her daim gözdesi Sedat Yeşilkaya (gerçi Gençler’de takıma giremediği için Ankaragücü’ne gitti ama) da Ankara ekibinde.
    Aslında böyle tek tek almaya çalışacağımıza Gençlerbirliği’ni toptan alsak!
    Hem İlhan Cavcav iyi tüccardır, ‘toplu alımlarda’ indirim bile yapar!

Bülent Gürkan
    Günebakış

sanırım dünün.. ama gençleri toptan satın alma fikri ile ziya hocanın abesle iştigalini tii ye alması hoşuma gitti

Yorum

• Ağaoğlu sürprizi Futbol Federasyonu başkan adaylığı için sürpriz bir isim kulislerde konuşulmaya başlandı. Bir dönem Trabzonspor’da asbaşkanlık yapan Ahmet Ağaoğlu’na göreve talip olması için teklif getirildiği ileri sürüldü.

Sıcak bakmıyor
      Levent Kızıl önderliğindeki muhalefet hareketinin 106 imza toplayarak Futbol Federasyonu’nu olağanüstü kongreye çağırmasının ardından, seçimli bir genel kurul yapılması halinde başkan adaylığı için sürpriz bir isim ortaya atıldı. Bir dönem Trabzonspor’da asbaşkanlık yapan Ahmet Ağaoğlu’na göreve talip olması için bazı çevrelerden teklif yapıldığı ileri sürüldü. Halen Golf Federasyonu başkanlığı görevini sürdüren Ağaoğlu’nun bu tekliflere sıcak bakmadığı, ancak ikna edilmesi halinde Şenes Erzik’in listesinde yer alabileceği belirtildi.

Yorum

• Maksatları Ulusoy'u saf dışı bırakmak için böl yok et yöntemini kullanmaktır.
        Bunlar tam sinsi oyunlardır.
        hobisi amatör fotoğrafçılık >>
        .

Yorum

• İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maksatları Ulusoy'u saf dışı bırakmak için böl yok et yöntemini kullanmaktır.
          Bunlar tam sinsi oyunlardır.

Trabzonspora en küçük bir katkı sağlamamıoş bir Ulusoya neden destek?

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspora en küçük bir katkı sağlamamıoş bir Ulusoya neden destek?

fenerbahçe düşmanı olduğu tahmin edildiği için herhalde..
            düşmanımın düşmanı dostumdur.

ama Gs liler kurtarsın onu....

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fenerbahçe düşmanı olduğu tahmin edildiği için herhalde..
              düşmanımın düşmanı dostumdur.

ama Gs liler kurtarsın onu....

fENERBAHÇEYE NE KADAR DÜŞMANSAK GS YEDE O KADAR DÜŞMAN OLMALIYIZ. fENERİN BİZE ZARARI DAHA AZ DOKUNUYOR HATTA. gS BİZE KARDEŞ TAKIM DİYEREK SENELERCE BİZİ SÖMÜRDÜ.

Yorum

fENERBAHÇEYE NE KADAR DÜŞMANSAK GS YEDE O KADAR DÜŞMAN OLMALIYIZ. fENERİN BİZE ZARARI DAHA AZ DOKUNUYOR HATTA. gS BİZE KARDEŞ TAKIM DİYEREK SENELERCE BİZİ SÖMÜRDÜ.

benim gözümde GS çok daha büyük düşmandır çünkü bizim sırtımızdan beslenir.
                hem lobi olarak hem de futbolcu kaynağı olarak karadenizi kendine çalışan sömürge haline getirmeye çalışmış bi kulüp Gs.
                zaten dikkat edilirse bugüne dek Gs ile hiç çekişememişiz şampiyonluk yarışında.
                bu kadar tesadüf olabilir mi 32-33 senede 1 defa mı denk gelmez.

ama bizim orada görünmeyeni kimse önemsemiyor.
                dediğin gibi FB ne ise GS de odur gözümde. hatta daha beteri.
                ama kalıplaşmış bir FB düşmanlığı var. buna kalıplaşmış GS düşmanlığını da eklememiz lazım..

düşman kelimesi tamamen mecaz, yoksa çekelim silahları taraftarlar siperlere, hücuuum.. manasında değil tabii ki..
                forumun yenilerinden biri olarak yanlış anlaşılmayalım daha baştan

Yorum

düşman kelimesi tamamen mecaz, yoksa çekelim silahları taraftarlar siperlere, hücuuum.. manasında değil tabii ki..
                  forumun yenilerinden biri olarak yanlış anlaşılmayalım daha baştan

Ben hep yanlış anlaşıldığım için problem yapmıyorum

Yorum

Ağaoğlu sürprizi Futbol Federasyonu başkan adaylığı için sürpriz bir isim kulislerde konuşulmaya başlandı. Bir dönem Trabzonspor’da asbaşkanlık yapan Ahmet Ağaoğlu’na göreve talip olması için teklif getirildiği ileri sürüldü.

Sıcak bakmıyor
                    Levent Kızıl önderliğindeki muhalefet hareketinin 106 imza toplayarak Futbol Federasyonu’nu olağanüstü kongreye çağırmasının ardından, seçimli bir genel kurul yapılması halinde başkan adaylığı için sürpriz bir isim ortaya atıldı. Bir dönem Trabzonspor’da asbaşkanlık yapan Ahmet Ağaoğlu’na göreve talip olması için bazı çevrelerden teklif yapıldığı ileri sürüldü. Halen Golf Federasyonu başkanlığı görevini sürdüren Ağaoğlu’nun bu tekliflere sıcak bakmadığı, ancak ikna edilmesi halinde Şenes Erzik’in listesinde yer alabileceği belirtildi.
                    tırstılar başkanlıga aday gösterdik ya böyle adamın kafasını karıştıracakalr
                    ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                    **ARSİNLİ AKREP**
                    **61*77**

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tırstılar başkanlıga aday gösterdik ya böyle adamın kafasını karıştıracakalr

kesinlikle federasyon a girmesin bence.
                      madem vakti var, yeniden futbol için de heyecanı gelmiş.
                      sayın ağaoğlu nun gelmesi gereken yer bellidir.

ama dün de yazmıştım. sanırım birileri fena soğutmuş TS yönetiminden....
                      yoksa trabzonspor u bu kadar seven bir adamın, hala her platformda en iyi şekilde savunarak birşeyler yapmaya çalışan birinin, en iyisini vereceğini bile bile Ts den uzak kalmasına başka sebep bulamıyorum.

Yorum

• TRABZON'DA ESKİ DEFTER AÇILDI!
                        Trabzonspor, transferde yeniden Gençlerbirliği'ne yöneldi.. Bordo mavililer, sağlık kontrolünün ardından vazgeçtiği Ayman'ın transferinin ardından, bu kez Mısırlı futbolcu ile birlikte Erkan Özbey ve İsveçli futbolcu Risp'i de Başkent ekibinden istedi..

ANADOLU AJANSI'NIN KULLANICILARINA GEÇTİĞİ HABER ŞU ŞEKİLDE:

Trabzonspor'un, sağlık kontrolünden geçirdikten geri gönderilmesine karar verdiği Ayman'ın yanısıra, Erkan ve Gençlerbirliği'nin ilk yarıdaki tüm maçlarında 90 dakika forma giymeyi başaran Risp'i, kırmızı-siyahlılardan istediği öğrenildi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın da bu transfere sıcak baktığı ve bu gece bu transferlerin bitirileceği bildirildi.

Trabzonspor'un, transfer ücreti olarak Risp'e 1 milyon, Ayman'a ise 900 bin Avro önerdiği kaydedildi.

Kaynak: http://www.ajansspor.com/haber/165410
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

kesinlikle federasyon a girmesin bence.
                          madem vakti var, yeniden futbol için de heyecanı gelmiş.
                          sayın ağaoğlu nun gelmesi gereken yer bellidir.

ama dün de yazmıştım. sanırım birileri fena soğutmuş TS yönetiminden....
                          yoksa trabzonspor u bu kadar seven bir adamın, hala her platformda en iyi şekilde savunarak birşeyler yapmaya çalışan birinin, en iyisini vereceğini bile bile Ts den uzak kalmasına başka sebep bulamıyorum.

ben samanyolunda program kaçırmadan izliyordum kendisini. Başkanlık konusunda söylemi,ş olduğu şey aynen şu: Trabzonsporun bir başkanı vardır, aynı zamanda benim başkanımdır bu sebeple ben kalıp başkanlığa adayım demek etik olmaz( kelimeler değişmiş olabilir)

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TRABZON'DA ESKİ DEFTER AÇILDI!
                            Trabzonspor, transferde yeniden Gençlerbirliği'ne yöneldi.. Bordo mavililer, sağlık kontrolünün ardından vazgeçtiği Ayman'ın transferinin ardından, bu kez Mısırlı futbolcu ile birlikte Erkan Özbey ve İsveçli futbolcu Risp'i de Başkent ekibinden istedi..

ANADOLU AJANSI'NIN KULLANICILARINA GEÇTİĞİ HABER ŞU ŞEKİLDE:

Trabzonspor'un, sağlık kontrolünden geçirdikten geri gönderilmesine karar verdiği Ayman'ın yanısıra, Erkan ve Gençlerbirliği'nin ilk yarıdaki tüm maçlarında 90 dakika forma giymeyi başaran Risp'i, kırmızı-siyahlılardan istediği öğrenildi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın da bu transfere sıcak baktığı ve bu gece bu transferlerin bitirileceği bildirildi.

Trabzonspor'un, transfer ücreti olarak Risp'e 1 milyon, Ayman'a ise 900 bin Avro önerdiği kaydedildi.

Kaynak: http://www.ajansspor.com/haber/165410

Bizim yönetim bilmiyor işi biraz daha pazarlık yapsınlar Rispin yanında belki 4-5 çürük daha verirler

Yorum

• internetspor da ferat şahin e,
                              yönetime atfederek "Beceriksizler ve Utanmazlar" başlığını attığı yazısı sebebi ile yapılan yorumlardan biri...

"Sayın Ferhat bey yonetımımız Allah utandırmasın cok kalıtelı ısler yapıyor... Artik su yaziyi kosenizden kaldirin ya da bu kaliteli icraatlari icin bir kutlama yazisi yaziniz lutfen.."

Cemal Gunaydin

ben uzun zamandır şehirden uzağım.
                              bu yorumu yapacak ne gelişme var cidden merak içindeyim.
                              alt-yapı ya da tesisleşme adına atılmış adımlar mı var trabzonda??

Yorum

ben samanyolunda program kaçırmadan izliyordum kendisini. Başkanlık konusunda söylemi,ş olduğu şey aynen şu: Trabzonsporun bir başkanı vardır, aynı zamanda benim başkanımdır bu sebeple ben kalıp başkanlığa adayım demek etik olmaz( kelimeler değişmiş olabilir)

bunu ben de izledim.. ama orada aynı zamanda :
                                "nuri beyin kellesini bugün isteyenler yarın da beni isteyecektir en küçük kötü gidişte, ben yeni bir kurban(başkan) olmam" gibilerinden bir laf etmişti.
                                yoksa sadece nuri bey in yollanması ile gelecekse.....
                                bi yolunu bulalım el birliği ile.

Yorum

Yükleniyor...
                                X