Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 0-1 YENILmisiz kalsrhue midir nedir, yazik yazik ziya yine der sonuc onemli deyil oyun onemli hhhaaha , anadolu takimlarina sesleniyorum ziya'yi alana yaninda musampa bedava dogru ya 1 senedir hazir deyil : ) ozaman ay aman aymani verek
    14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o futbolcuyla anlaştıda iş kontenjanamı kaldı hem o gittiğinde marce ve musampada alınmamıştı.....
      ben ne diyorum sen ne diyosun marce ve musampa yada başkası alınacaktı hani 2 yıldız sözü vardıya o bakımdan anladın mı kancanın transfer yapamamasının tek nedeni szymeğin gönderilememesi dolayısıyla kontenjandır. oldu mu şimdi

Yorum

• Bir daha asla’

Yönetimdeki fikir ayrılıkları Ayman transferini komediye çevirdi. İstanbul’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra kampa çağrılmayı bekleyen Mısırlı, kendisinden vazgeçen Bordo-Mavililer’i topa tuttu: Bu saatten sonra hayatta Trabzon’a gitmem

seni zaten hic almadikki alalim aymancigim sen otur oturdugun yerde , bi sen eksiktin zaten

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben ne diyorum sen ne diyosun marce ve musampa yada başkası alınacaktı hani 2 yıldız sözü vardıya o bakımdan anladın mı kancanın transfer yapamamasının tek nedeni szymeğin gönderilememesi dolayısıyla kontenjandır. oldu mu şimdi
          madem kontenjanımız dolu idi 3 ay brezilyada ne işi vardı. gitmeseydi.... yıldız illaki yabancı olmaz yerlide olsa kabul ederdik..... faruk kancanın hatalı olduğunu olduğunu herkes kabul ediyor bi sen etmiyorsun.. neden acaba çok merak ettim ?
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ulusoy neden ısrarcı

Bazı kesimler “Bu kadar tepki var. Futbol işleri iyi değil. Ulusoy neden çekilmiyor, niçin ısrar ediyor” diyenler var. Bana göre bunun çok önemli iki nedeni var. Birincisi: Haluk Ulusoy seçilmiş bir başkan. Seçimle geldiği için seçimle gitmesi gerektiğini düşünüyor. Politikaya papuç kaptırmak istemiyor. Herkes bilmeli ki, yarıdan bir fazla olan 113 oyu bulmadan Haluk Ulusoy’u kimse götüremez, gönderemez. Kabul edelim ki 113 oyu bulmak da çok kolay değil. İkincisi: Haluk Ulusoy’un ilk genel seçimde memleketi Trabzon’dan liste başı olarak milletvekili seçilmek ve Meclis’e girmek gibi bir niyeti olduğu söyleniyor. Hatta niyeti bununla da sınırlı değil. Olası bir iktidar değişikliğinde, olası bir koalisyon hükümetinde Ulusoy’un spor bakanlığı bile konuşuluyor. Ulusoy şimdilerdeki kararlı ve inatçı duruşuyla AKP karşıtlarının sempatisini ve desteğini topluyor. Ulusoy için çember daralsa bile, Ulusoy’a beyaz mendil sallatmak kolay iş değil. Sonuç şu: İki cephede de işler gerçekten zor.

utanmadan bide trabzondan aday olcak adama bak yaaa sen git bizans da aday ol onlar seni secerler trabzon senin gibilerine ihtiyaci yok be breee ulusoyun baskanlik doneminde kac kere faydasi dokundu trabzona hep cincon hep cincon ,

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              madem kontenjanımız dolu idi 3 ay brezilyada ne işi vardı. gitmeseydi.... yıldız illaki yabancı olmaz yerlide olsa kabul ederdik..... faruk kancanın hatalı olduğunu olduğunu herkes kabul ediyor bi sen etmiyorsun.. neden acaba çok merak ettim ?
              adam brezilya aşığı olduğu için mi gitti git dediler o da gitti
              kontenjan doluydu szymek gidecekti ama gitmeyince bu işde olmadı
              yıldız tartışmasına girmiyorum
              herkes dediğin kimdir
              evet etmiyorum neden acaba bişeyler olmalı dimi ama ne aklına ne geliyorsa umrumda değil

Yorum

adam brezilya aşığı olduğu için mi gitti git dediler o da gitti
                kontenjan doluydu szymek gidecekti ama gitmeyince bu işde olmadı
                yıldız tartışmasına girmiyorum
                herkes dediğin kimdir
                evet etmiyorum neden acaba bişeyler olmalı dimi ama ne aklına ne geliyorsa umrumda değil
                sen kendisine karşı bir sempati içinde olabilirsin ama bu onun yönetimdeki diğer arkadaşları gibi beceriksiz olduğu gerçeğini saklamıyor. 3 ay boyunca orda ne yapmıştır bu adam symekimi beklemiştir.madem gitmeyecekti orda ne işi vardır... üç ayda yeni bir takım bile kurulurdu kaldıki babasının parasını değil senin benim verdiğim bilet paralarını harcamıştır orda.... bve başarısızca geri dönmüştür...

symeki yolayamayanda , yerine adam alamayanda o ve diğer arkadaşları. ayrıca takımın 13. lükteki küme hattındaki yeride göz önünde bulunduğunda Faruk Kancayı ve yönetimdeki her hangi bi zatı muhteremi savunabilecek senden başka kişi varmııdır bilemiyorum. savunanlarıda kamuoyunun takdirine bırakıyorum....

Yorum

• hemen bi kalıba sok hiç bekleme sempatiymiş yok böyle bişey o zaman bende senin için kanca düşmanı diyebilirim bi kişiyi haksız yere suçluyosun ben sadece buna karşıyım anla artık

benim derdim kimseyi savunmak değil ilgili ilgisiz yönetim içindeki herkes sorumludur şu anki durumdan fakat kancanın transfer yapamadığı 3 ay boyunca tatil yapdığı gibi uydurmalarda hiç hoş değil

eleştiri yapacaksan mantıklı bişey için yap

Yorum

hemen bi kalıba sok hiç bekleme sempatiymiş yok böyle bişey o zaman bende senin için kanca düşmanı diyebilirim bi kişiyi haksız yere suçluyosun ben sadece buna karşıyım anla artık

benim derdim kimseyi savunmak değil ilgili ilgisiz yönetim içindeki herkes sorumludur şu anki durumdan fakat kancanın transfer yapamadığı 3 ay boyunca tatil yapdığı gibi uydurmalarda hiç hoş değil

eleştiri yapacaksan mantıklı bişey için yap
                    arkadaşım ben sonuca bakarım teferruat beni hiç ilgilendirmez...

bu adam transfer için gitmişmidir
                    _ evet gitmiştir...

peki 3 ay kalmışmıdır
                    -evet kalmıştır

peki sonuç:
                    kocaman bir 0 transfer yok.......

sonuç başarısızlıktır. daha nasıl mantıklı olacağım anlamadım.......

bu arada bu zatı muhteremle ilgili serbest kürsüde Faruk KANCA nerede diye bi bölüm var okursan BMN üyelerinin genel görüşlerinide öğrenmiş olursun......

hem artık istersen bu münazarayı keselim Son dakika haberleri kısmını yeterince işgal ettik....
                    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 10.01.2007, 14:36.

Yorum

• işine gelmezse teferruat ilgilendirmez tabi...
                      teferruat seni ilgilendirdiği zaman mantıklı olacaksın anladın ...
                      kesdim münazarayı...

Yorum

• İlk olarak sismolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        FANATİK buldu
                        Trabzon yönetimi, ‘Trabzon’a dönmek istemiyorum. Yoksa futbolu bırakırım” sözlerinin Miroslav Szymkowik’ya ait olup olmadığını öğrenemezken, FANATİK, yıldız oyuncunun ülkesinde basına yaptığı açıklamaları buldu. Trabzon’a ilk geldiği günlerde her şeyin dört dörtlük olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu “Ama gün geçtikçe her şey tersine döndü. Yönetimler değişiyor. Futbolcular gelip gidiyor ve sürekli yeni bir teknik ekiple çalışmak zorunda kalıyordum. Bu kaos bana göre değildi. Bu yüzden ayrılmak istedim” dedi.

‘Sıkıntı çekiyorum’
                        Korono’dan teklif geldiğinde Bordo-Mavili yönetimin kendisini bırakmak istemediğini kaydeden Szymek, “Ardından başka tekliflere de aynı yanıtı verdiler. Takımda da sıkıntı çekiyorum. Çok garip sistemle oynuyorduk. Çok defansif bir anlayış vardı sanki. İleri giden toplar ya kanatlardan ya da uzun toplardan. Çok az topla buluşunca adeta bunalıma girdim. Top sanki sürekli stoperlerdeydi. O kadar zoruma gitti ki, az kalsın teknik direktöre gidip “Ben de stoper oynamak istiyorum” diyecektim” ifadesini kullandı.

‘Başarı imkansız’
                        Takımda düzen olmadığını da sözlerine ekleyen Szymkowiak, “Bu nedenle başarı zaten imkansızdı. Katı kurallar da vardı. Sıkılmıştım ve bu nedenle de Trabzonspor formasını artık giyemezdim. Kulübe mektup gönderdim. Zaten 2-3 hafta içinde de avukatımla birlikte bir basın toplantısı yapacağım ve bu konuların hepsini anlatacağım. Eğer Trabzonspor Kulübü beni bu olaylardan sonra hala göndermemekte ısrar ederse, evet futbolu bırakmak zorunda kalacağım” diye konuştu.

Mehmet DEMİRCAN
                        fanatik

szymekin şu söylediklerine bakın. yazık ya. bu adamı da kendimize benzetmişiz demek ki. geçmiş şimdi de sisteme çamur atıo. kıvırdığı her halinden belli.
                        -bi kere sistemden şikayet eden adam futbolu bıraktım die mektup yazarak ülkesine kaçmaz. bekler, ztn takım başarısız, ziya doğanın da koltuğu sallanıyor, yakında gidebilir dersin ve çalışmalarına dewam edersin
                        -ayrıca szymek öle hucüm futbaolunun içinden gelen bi adam diil. polonyanın tüm takımları fiziğe dayalı defansif futbol oynar.
                        -szymek adına çok üzüldüm. çıkıp adam gibi 'eşimden bu kadar uzun süre ayrı kalmak beni çok üzdü.' diyebilirdi. bakın vahid hoca öle dedi ve gitti. şu anda trabzonspor taraftarı vahid hocayı, geçmişte mükemmel futbolunu izlemeye alıştığımız szymek'ten dah çok seviodur.

yazık, çok yazık
                        Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• fatih akyelle bir dostumuns ayesinde bir yerde sohbet etme sansı buldum ve neler duydum neler duyduklarıma inanmıyorum

en çok etkilendiğim sey ise celladetin başta olmak üzere evde bira partıleri verip bunlara sesi çıkarmayan ziya doğan tarflıkla suçaldı hüseyinin fatıhın kaptan olmasını çewkemeyip takımda ikliğe kadar seyler anlattı

vah trabzonsporum vah
                          Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• şimekin gelmiyeceğini ben dahil bütün futbolcular biliyordu herkese donmiyeceğini zaten soylemiş ve yonetim hiç birsey yapmamış

Diego Armando Maradona

Yorum

• İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fatih akyelle bir dostumuns ayesinde bir yerde sohbet etme sansı buldum ve neler duydum neler duyduklarıma inanmıyorum

en çok etkilendiğim sey ise celladetin başta olmak üzere evde bira partıleri verip bunlara sesi çıkarmayan ziya doğan tarflıkla suçaldı hüseyinin fatıhın kaptan olmasını çewkemeyip takımda ikliğe kadar seyler anlattı

vah trabzonsporum vah
                              bence bu fatih akyel gider ayak kendini aklamaya çalışmış
                              adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence bu fatih akyel gider ayak kendini aklamaya çalışmış
                                ben doğru konsutuğu kantindeyim aklanmak için yapsaydı bunu medya ile paylaşırdı oyle arkdasla biraz gazladık açtı ağzını yumdu gozunu

calladenin aylarca sakat olup sırf ziyanın adamı olduğu için hemen kadroya almasi
                                musmapanın uykuya dalıp gene o takımla çalışması madem çok displinlisin uyuya kalmış adamı nasıl sen halen o kulubde tutarsın
                                traftara orta parmak yapan musampa formayı yere atan marcelinhoo

Diego Armando Maradona

Yorum

Yükleniyor...
                                X