Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 TRABZON - Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yüzümüzün akıyla cıkarsak paha bicilemez bir tanıtım olucak.

Yorum

• bızım için super bı fırsat trabzonu en ii sekilde tanıtmalıyız...
      "Tabelada Lider Yusuf RİZELİ"

Yorum

• bu kadar seviniyorsunuz bende Trabzonda olacak sandım, erzurumda olacakmış e bize ne?

Yorum

• URBAİN BREAMS bu karearın alınmasında çok etkilioldu oldu...
          Ne kadar tesekkür etsek azdır...
          Ama bizim genel müdür ATALAY urbain le jaen mari pfafff a bata neden karsı çıktı....
          Çıksın açıklasın bunu da millet öğrensin...

Sonra da uRBAİN İ KİM İKNA ETTİ ORAYA GETİRDİ...
          Bütün ugraslara ragmen neden pfaff oraya gelmedi...
          ATALAY bunları bir açıkla da millet öğrensin.....
          Trabzondan 200 tane adamı belçikaya getirmekle organizasyon alınmaz.....
          Haczavera,Maçka,Trabzon....,
          Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
          Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• İlk olarak Abdallı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu kadar seviniyorsunuz bende Trabzonda olacak sandım, erzurumda olacakmış e bize ne?
            Erzurum'da olan farkli kardes..

Yorum

• İlk olarak Abdallı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu kadar seviniyorsunuz bende Trabzonda olacak sandım, erzurumda olacakmış e bize ne?
              Erzurumda kış olimpiyatları yapılcak.

Yorum

• Erzurum Nerededir?

İlk olarak Abdallı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnternete yeni kavuştum da gözümden Kaçmış olabilir
                Erzurumu Acaba Türkiyeden ayırıp Rusya'yamı bağladılar
                Hanı öyle bir durum varsa sevinilmesin ? Boş yere
                Life is Claret&Blue

Yorum

• bu üniversiteler oyunları hani geçen sene izmirde yapılan üniversite yaz oyunlarının kış versiyonu bizle ilgisi yok

Yorum

• Bu gençlik olimpiyatları mevzusundan inşallah bizde bişeyler kazanacağız maddi açıdan ispanyolcamız ve ingilizcemiz ve o zamana kadar öğrenmiş olacağım portekizcemle inşallah bi kaç kuruş kazanırız.....öyle umuyorum

Yorum

• İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      URBAİN BREAMS bu karearın alınmasında çok etkilioldu oldu...
                      Ne kadar tesekkür etsek azdır...
                      Ama bizim genel müdür ATALAY urbain le jaen mari pfafff a bata neden karsı çıktı....
                      Çıksın açıklasın bunu da millet öğrensin...

Sonra da uRBAİN İ KİM İKNA ETTİ ORAYA GETİRDİ...
                      Bütün ugraslara ragmen neden pfaff oraya gelmedi...
                      ATALAY bunları bir açıkla da millet öğrensin.....
                      Trabzondan 200 tane adamı belçikaya getirmekle organizasyon alınmaz.....
                      atalay dediğin adam olmasaydı sen şimdi 2011 rüyanda bile göremezdin. tanımadığınız kişiler hakkında geniş düşünmeden yorum yapmayın

Yorum

• eminsin yani bundan öyle mi..
                        beni bir ara istersen sana olayın perde arkasını anlatayım...
                        ATALAY kimi ardıve "abi zaman kalmadı..alamayacagız b işi...urbainle pfaff haber vermemek yanlıştı..sen aracı olurasan gelirler diye "konustu...arada sana anlatayım..
                        bi dajha da bilmediğin bir olayda pesin hükümlü davran ma..
                        0544 482 90 30
                        Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                        Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                        Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• Togay Bayatlı'ya fahri hemşehrilik beratı...

2011 Avrupa Gençlik Yaz Olimpiyatlarının Trabzon'a alınmasında katkı sağlayan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Togay Bayatlı'ya Belediye meclisince verilen Fahri Hemşehrilik beratı Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu tarafından verildi.Zorlu Grand Otel'de düzenlenen törende fahri hemşehrilik beratı verilen Togay Bayatlı, "Şerefli ve Onurlu bir kentin hemşehrisi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Spor barış, dostluk ve kardeşliktir. Bunu en güzel burada yaşıyoruz. Trabzon çok daha büyük hizmetlere layıktır" dedi.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu da "Bilindiği gibi Belediye Meclisimiz 8 Ocak tarihli toplantısında Olimpiyatların Trabzon'a alınmasında katkı sağlayan Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Togay Bayatlı ile Trabzonspor eski teknik direktörü Urbain Braems'e fahri hemşehrilik beratı vermişti. Meclisimizin Aralık ayı toplantısında da Bakanlığının Trabzon'a yaptığı yatırımlardan dolayı Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım'a da fahri hemşehrilik beratı verilmişti. Bu beratların ilkini Togay Bayatlı'ya takdim ediyoruz. Sayın Binali Yıldırım ile Urbain Braems'in fahri hemşehrilik beratlarını da 24 Şubat Trabzon'un Kurtuluş kutlamaları çerçevesinde vereceğiz. Trabzon halkı, bu kente katkı sağlayanları unutmaz, unutmayacaktır da. Zaten bu fahri hemşehrilik beratı da bu hizmetlerin bir anısı olarak verilmektedir. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan aynı törende 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına katkı sağlayan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Trabzonlu Mehmet Atalay ile TMOK Genel sekreter yardımcısı ve Yelken Federasyonu Başkanı Nazlı İmre'ye de teşekkür belgeleri Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu tarafından verildi.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hadi hayırlısı olsun Yüzümüzün akıyla bu işin altından kalkacağımıza inanıyorum
                            :bayrak:
                            TRABZON - YENİMAHALLELİ
                            KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• Yaz olimpiyatları öncesi iyi bir deneyim olacaktır.

Karadeniz Spor Oyunları toplantısı tamamlandı..
                              Trabzon ve çevre illerde düzenlenecek 1. Karadeniz Spor Oyunları İdari Komite Toplantısı, oyunlarda yer alacak ülke delegelerinin de katılımıyla tamamlandı..

Zorlu Grand Otel'de bu sabah yapılan toplantının ardından, delegelere spor tesisleri gezdirildi.

Organizasyon Komitesi Başkanı ve Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Yunus Akgül'den alınan bilgiye göre, toplantıda yarışma branşları arasına bisiklet de dahil edildi.

Oyunlarda, atletizm, okçuluk, ritmik cimnastik, güreş, tekvando, yüzme, basketbol ve voleybol branşlarında müsabakalar yapılacak.

Hopa'dan başlayacak ve Samsun'da sona erecek bisiklet yarışı, 4 veya 5 etaptan oluşacak.

18 yaş altı sporcuların yarışacağı 1. Karadeniz Spor Oyunları'na Azerbaycan, Moldova, Yunanistan, Rusya, Ermenistan, Arnavutluk, Gürcistan, Romanya, Ukrayna ve Sırbistan'ın katılımı kesinleşti. Bulgaristan'ın da oyunlara katılması bekleniyor.

Oyunlar için Trabzon'a sporcu, teknik adam, yardımcı ve idari personel olarak yaklaşık 2 bin 500 kişi gelecek.

ÇÖP DEPOLAMA ALANINA PİST YAPILMIYOR
                              Bu arada Moloz mevkisindeki çöp depolama alanında yapılması planlanan atletizm pistinin, başka bir yere yapılacağı öğrenildi.

Çöp depolama alanıyla ilgili bir araştırma yaptırıldığı ve araştırma sonucunda çöp alanında metan gazı patlama olasılığının bulunduğu kaydedildi. Bunun üzerine atletizm pistinin Hüseyin Avni Aker Stadı'nda veya Söğütle Beldesi'nde yapılabileceği belirtildi.
                              “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                              Sizler var ya .....

Yorum

• 2011 Gençlik Olimpik Yaz Festivali
                                Avrupa Olimpiyat Komiteleri Genel Kurulu kapsamındaki 2011 Gençlik Olimpik Yaz Festivali, Trabzon'da yapılacak.Raporda, Trabzon'daki oyunlara 14 ile 17 yaş arası yaklaşık 3500 sporcunun katılacağı belirtildi

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Belçikalı Urbain Braems, yaptığı tanıtım konuşmasında, Trabzon'un kazanması nedeniyle dünyadaki en mutlu insanlardan birisi olduğunu ifade ederek, ''Hollanda'nın oyunları alacağını düşünmüştüm. Gerçekten adaylar çok güçlüydü. Trabzon'un buradan birinci çıkması çok büyük başarı. Oylama sırasında heyecandan titremeye başladım. Oylama tamamlanınca da kendimden geçerek bir an ayağa kalkarak bağırdım'' diye konuştu.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Togay Bayatlı ise Avrupa'nın çok güçlü 5 kentiyle mücadele ettiklerini vurgulayarak, ''Bizim için onur verici olan oyunları almak için çok reklam yapmıştık, şimdi de kazandık. Fransa bile bize oy verdi, bizim yanımızda oldular. Sözlerinde durdular ''dedi.Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay da oylama sırasında çok büyük heyecan yaşadıklarını kaydederek, ''Her turda Türkiye'nin kazanacağına daha çok inandık ve sonunda kazandık. Çok başarılı çalışmalar yaptık, sonunda da bunu ispat ettik. 2016 olimpiyatları için daha sıkı bir çalışma yapacağız ve 2016'yı da alacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
                                ......mutedil dalgalı..
                                fırtına ihtilal efsane

Yorum

Çalışıyor...
                                X