Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor taraftarından protesto!!!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkesin işi gücü var elbette. Yazım ilk etapta protesto saatinde boş zamanı olanlara idi, daha sonra işi gücü gitmeye müsait olanlara idi. Forumda yönetim istifa, Allah belanızı versin defolun felan yazmakla kimsenin bir yere gittiği yok. Bunu kafanıza sokun. Burda fikirler ortaya konur neler yapılabilir bunlar konuşulur daha sonra bu tip organizasyonlara katılım sağlamak için şartlar zorlanır.
    burada yazmakla olmayacagını biliyoruz.kafamıza sokmamıza gerek yok.her şeyin farkındayız. demek ki işi olmayan veya müsaait olan çok kişi yokmuş.

""Burda fikirler ortaya konur neler yapılabilir bunlar konuşulur daha sonra bu tip organizasyonlara katılım sağlamak için şartlar zorlanır.""

buna katılıyorum. yinede söylüyorum katılım cok ıstenıyorsa daha uygun zamanlar kollanır.

Yorum

heheee 20 kişilik protesto olmuş NE KADAR KALABALIK böyle sokak,mahalle ortasında rastgele protesto yapılmaz.
      Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

güzel bi pretesto olmamış bikaç kişilk bi protesto bence ii deildi

Yorum

Katılımın çoğaltılması için daha uygun şartların oluşturulması gerekiyordu.Yer konusunda birşey söyleyemem ama protesto zamanı ve duyurulma şekliyle, zamanı için pek isabetli tercihler yapıldığı söylenemez.Katılımın az olması bunu gösteriyor.

30 bin kişinin yürüşü kadar etkili bir organizasyon beklemiyordum ama bu kadarı da herkes halinden memnun az bir kesim gidişattan rahatsız gibi gösterdi.

Başarılı bir dönemde hakkımız gasp edildiğinde sokaklara döküldük ama başarısız dönemde birlik olup o günkü gibi kalabalık bir protesto yapılabileceğini zannetmiyorum.Başarısız yıllar artık yeter dedirtti.Taraftarda yoruldu.Bu şekilde bölük pörçük oluşumlar yerine çok daha önceden yeri zamanı ve yapılacakların belirlendiği bir protestoyla yüksek katılım sağlanıp gerekli tepki gerekli kafalara kazınmalı.Ankaraspor maçının sonucuna göre şiddeti(katılımı) azalacak bir protesto istenilen sonucu vermeyecektir.umuyorumki ankaraspor maçının skoru ve takımımızın futbolu ne olursa olsun gelecek adına gerekli adımlar atılır.Koltuk sevdalıları medenice bu işi yapamadıklarını kabul edip, yeni bir oluşum gerektiğini ve bu oluşuma sonuna kadar destek vermeleri gerektiğini kavrarlar.
          6 kez başardık biz bunu.

Yorum

Yükleniyor...
          X