Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karanlığa Küfredeceğine...Aydınlat Bizi!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aci gerceklerle yuz yuze geldigimiz bu gunler bir bakima bize ders verir insallah.Karadeniz insani olarak cok tez canli olmamizin faturalarini yasadigimiz bir donemde herkes elini tasin altina koymali.Ozellikle Bordomavi.Net.Cok buyuk mutluluklar yasamadim bu takimla,cok buyuk acilarda yasamamak icin bende elimden ne gelirse yapmaya hazirim.
    Kulup uyeligi ile ilgili acayip bir sıkıntım vardı.Hesapliyorum aylik 150 YTL ye yakin sigara parasi veriyorum.Ama elimden gelmeyen bir nedenden dolayi sallantida kalan TrabzonSpor uyegilinde belirli bir asamaya geldim.Emniyet Teskilati Kanununa gore derneklere,kuluplere uye olamiyorum.Sadece bir cikar yol var.Oda Kamu Yararina Faaliyet gosteren bir kurumsa.Bu konu ile ilgili bilgi almak icin Kulube dilekce yolladim.Elimde bir belgenin olmasi gerekiyordu.Insallah en kisa zamanda bende TrabzonSpor uyesi olacagim.Yuregimde tasidigim TrabzonSpor sevgisini bir belge ilede tasdik etmek bana mutluluk verecektir.Son zamanlarda katilimcilik ile ilgili kendi adima buyuk asamalar kaydettim.Onceden is durumuyla bir cok seyi kacirdim.Elimden geldigi kadar her seye varim.
    Sukunet beni biraz asiyor sanirim.Ama disari vurmuyorum en azindan.Kendi kendimi yiyorum.
    Artik taraftarin TrabzonSpor'u yonetme isine el atmasinin zamani geldi.Cok duygusal davranip aninda yukselttigimiz degereleri aninda yerin dibine sokabiliyoruz.Bu sadece bize ozgu bir seyde degil.Kulube uye olarak etkinligimizin artacagina bende inaniyorum.Parasi cok olanın dostu cok olur mantalitesi her zaman vardir.Parasi olanlarin cok oldugu bir kurumda sana yaklasabilmek daha kolay.Taraftarsan uye olursun kulube cebinde ahim sahim paran yoktur ama gonul bagin oldugu icin daha iyisine sen karar verirsin.Bu sekilde yonetelim bizde kulubu.Ayrica etrafimizda Trabzonsporlu olupta bi cok seyi bilmeyen(Mesela futbolun artik para ve kurumsallasmatan gectigini) bilmeyen var.Onlarida Bordomavi.Net olarak bilgilendirip maddi anlamda destek verdirtmeye calismamiz lazim.

Muhalefet bizde hep terso bir kavram oldu.Ne zaman kotu gitsek piyasaya cikiyorlar.Soylenecek hakikaten bir sey bulamiyorum.
    Son olarak Tunga abi guzel bir konuya degindigini soylemeden gecmeyelim.Bizim kurtulus recetemiz yine taraftarda.Hayirlisi bakalim.

Yorum

illa üyelik, illa üyelik. arkadaşlar küçük çaplı anadolu kuluplerine bile ben sadece taraftarım diyerek üye olamazsınız. tarbzonspor misyonu gereği böyle bir hakkı her trabzonsporluyum diyene tanımıştır ve iki senelik üye aidatını oldurduktan sonra seçimlerde oy hakkı kazanabilirsiniz.
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

Çok güzel Bir Yazı

Kendi adıma Tek Tek Gerekenleri Yapacağım:

BMN
        1)Kulup Üyeliği = bu takım için her zaman elimden geleni yaptım ama benim paramla orada hüseyinin ferhatın cağdaşın ve benzerlerinin top oynaması zoruma gidiyor.

2) Katılımcılık = kimse bizi dinlemiyor ki, hala bu takımda hüseyin ve saz arkadaşlarını oynamsı bunu kanıtı değil mi, katılsak ne olacak

3) Sukünet= gözünü seveyim adamlar 2-3 sene şampiyon olamıyrlar yeryerinden oynuyor, 2 mac kaybetseler ortalığı birbirine katıyor, ya biz onlarıj yaptığının yüzde birini yapmıyoruz, biz sükunet ediyoruz hüseyin taraftar kızyor, bu mudur.

Trabzonspor Üyeleri: onlarda aslında ne olacağını bilmiyorlar tek amaçları istanbul takımlarına karşı gelebilecek bir yönetim secmek.

Yönetim Kısmına Girmiyorum

Muhalefet: bu gün muhalefet yarın yönetim ne farkediyor iş bilen birileri lazım, enaniyet olmayacak gerekli kişilerden yardım alabilecek.

ben bu takımı 2. ligde hatta 3. ligde de tutarım ama kluüpten gelir elde edenle şimdi kazandıları kadar kazanamazlar.

AKILCI ,GERÇEKCİ ,PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEK ,TRABZONSPORU SEVEN BİR YÖNETİM İSTİYORUZ

Yorum

İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok güzel Bir Yazı

BMN
          1)Kulup Üyeliği = bu takım için her zaman elimden geleni yaptım ama benim paramla orada hüseyinin ferhatın cağdaşın ve benzerlerinin top oynaması zoruma gidiyor.

2) Katılımcılık = kimse bizi dinlemiyor ki, hala bu takımda hüseyin ve saz arkadaşlarını oynamsı bunu kanıtı değil mi, katılsak ne olacak
          Fikirlerine saygim sonsuz. Ama bordo olan yerde ki hatan su sen boyle dusundun ben boyle dusundum bu sekilde bu is olmaz.18 kisinin icinde curukler olacak elbet.Uye oldugun icin senin demokratik hakkinda dogacak.Diyeceksin ki benim istemedigim ruhsuz adami sen bu takima koydun bende sana oy vermiyoru X Bey Y Beye oy veriyorum.Gule gule diyeceksin.

Mavi olan kisimda ise katilimciliktan kast edilen sey Bordomavi.Net olarak yapilanlara katilim.Bilmiyorum belki ben yanlis anladim.

Yorum

tunga abi bomban bu sanırım. işallah patladıgında sesi çok çıkar.

görevlerimize gelelim.

1 üyelik.. öğrenciyim. ailemden uzaktayım. memur çocuguyum ve kardeşimde okuyor. yani durum biraz kritik. ancak içinde bulunduğumuz sene veya sezon veya dönem(okul için) hayırlısıyla bittiğinde üye olmayı düşünüyorum. yani yaz tatiline girdiğimiz dönemdeki ilk işim bu olacak.

2 katılım.. buna bişi yazmama gerek yok.. bilen biliyor..

3 sükünet.. cafelerde maç izlerken küfürsüz de olsa sadece trabzon trabzon da olsa bağırmıyoruz. neden; orda bulunanlar rahatsız olmasın diye..

4 yönetime çok şey yazardım ama ceza alırım..

5 muhalefet.. sabaha kadar muhalefet ederim no problem.. hemde yapıcı yıkıcı değil..

yazdıgın bu güzel yazı ve bütün taraftarımızı göreve çağırdıgın için teşekkürler abicim.

saygılar..

dn: gazamız mubarek ola!!
            Hadi eyvallah..

Yorum

Yok Egemen bomba bu değil. Bu sadece, biz birilerinden, biryerlerden birşey talep ederken elimizi güçlü kılacak şeyler.

BMN'nin ilk tepkisi olumlu bulunsa da maalesef bu duyuruyu yumuşak hatta "sindirilmiş" bulanlar oldu. Ama öyle düşünenler hiç bir öneri sunmadı maalesef. YAni öyle olmaz böyle olsun diyen kimsecikler yoktu. Biz o duyuruyu yaparken hem nezaketimizi bve kulübü yönetenlerin makamına olan saygımızı koruduk hem de politik bir mesajla birşeyler söyledik ve emin ol ki o mesajı alması gerekenler aldı.

Şimdi genele dönüyorum: Sadece kulübe üye olmak yeterli değil, hem kulübün kongrelerine katılmak hem de sürekli kulübün yürütme faaliyetlerini denetlemek açısından aktif olunması da gerekli. Yani üye olmak iyi bir gelişim ama sadece başlangıç için.
              Trabzonsporlu olmak...
              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok güzel Bir Yazı

BMN
                Herkesin görüşüne saygım sonsuz olmakla beraber ;

Arkadaşıma @erdal6167 ayrı bir katılıyorum...

cebimden zoraki ödediğim aidatımla,,,,,

adamın birinin(22 yaşında),altındaki benim belki hayatım boyunca binemeyeceğim arabayı(bmw m3,150.000 euro civarı),bir sabah çorbacısının önüne parkedip,lokantada oturup,masaya sigarasını koymasını,gecenin 1.30'unda,kafasını ayıltmak için(hani alkolden başka bişelerle kafan iyi oluyo ya,hani doğada yetişiyor,doğadan alınıyor !),çorba söylemesini.....

KAL _ DI _RA_MI_YO_RUM !

Ve bu bizim evladımız ! ! !

Ki bu adam Trabzonspor formasını giyiyor ! ! !

Sadece giyiyor ! ! ! Terletmedi bile ! ! !

Bunu asla ama aslaaaaa!!!!!!! Kaldıramıyorum ! ! !
                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Tunga arkada$, cok güzel konulara degindiniz, ben bu takimin üyesiyim, yanliz bana göre cok önemli bir konu var. $enol Güne$ bir sempozyumda, Trabzonda olan olaylari anlatirsam, orada ne yönetici nede hoca durur, diye bir söz atti ortaya, devamini getirmedi, ki $enol hoca cmianin icinden gelen cok önemli bir ki$i, sirf laf olsun diye konu$tugunu sanmiyorum, o zamandan bu zamanada hicbir $eyin degi$medigini dü$ünüyorum, Trabzonspor taraftari veya camiasi $enol Güne$in konu$masi icin neden israrci olmadi? Cünkü cok önemli bir idia bu. Yalnniz bir Hakan Süleymanin tutuklanmasi Trabzondaki bu karanlik i$leri ortadan kaltirdi mi?
                  En son salihismet tarafından düzenlendi; 03.12.2006, 02:01.
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

Birde gelecegimizi emanet edecegimiz cocuklar icin bir seyler yapmaliyiz.
                    Mesela ..
                    +Eglence duzenleme
                    +Icinde bordo-mavi olan hediyeler(Forma,Oyuncak Vs..)
                    +Beraber mac izleme.

Cogaltabiliriz..

Yorum

Ben Tungayi elestirecem bazi konularda.
                      Kotu animizda elbette klubu oyunculari takimi hocayi elestiren kisiler olcaktir. Lutfen Bu kotu durumda Ts taraftarina saygi duygunuz.Kufur ve Benzei ortam olmadikca elestireden hic bir degerli Ts taraftarinim mesajini silmeyiniz.Hatta kucuk hakaretler bile olabilir. Buanda izin veriniz. Cunku herkesin ici yaniyor.
                      Klup uyeligi one cikmis. Ok elbette guzel bir sey ama baskin olarak ortaya cikmamasi gerekiyor. Lutfen bu forumda kimse madem taraftarsin uye ol demesin bu ayiptir.
                      13 Vitor Hugo

Yorum

İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kotu animizda elbette klubu oyunculari takimi hocayi elestiren kisiler olcaktir. Lutfen Bu kotu durumda Ts taraftarina saygi duygunuz.Kufur ve Benzei ortam olmadikca elestireden hic bir degerli Ts taraftarinim mesajini silmeyiniz.Hatta kucuk hakaretler bile olabilir. Buanda izin veriniz. Cunku herkesin ici yaniyor.
                        Klup uyeligi one cikmis. Ok elbette guzel bir sey ama baskin olarak ortaya cikmamasi gerekiyor. Lutfen bu forumda kimse madem taraftarsin uye ol demesin bu ayiptir.
                        Abicim Tunga abinin dedigi su.Bu baslik altinda fikir uretelim.Neler yapabiliriz askimiz icin.Elbette senin soyledigin seyler yapilacaktir.Elestiri.Ama bir suru konu var forumda.

Yorum

özcan abi. hak verdiğim noktalar var yazıklarında. ama üyelik konusu önemli. bmn trabzonsporun en kalabalık taraftar sitesi. eger burda bişiler olursa genele de yansıyacaktır.

üye olma konusuna gelince; bir gün belirleyelim ve üye olalım. yani o an üye olmaya müsait olanlar toplanıp aynı anda üye olsunlar. düşünsenize 200 veya 500 veya 1000 kişi kulübe form gönderiyor üye olacagım diye.. güzel olmazmı?
                          Hadi eyvallah..

Yorum

İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            özcan abi. hak verdiğim noktalar var yazıklarında. ama üyelik konusu önemli. bmn trabzonsporun en kalabalık taraftar sitesi. eger burda bişiler olursa genele de yansıyacaktır.

üye olma konusuna gelince; bir gün belirleyelim ve üye olalım. yani o an üye olmaya müsait olanlar toplanıp aynı anda üye olsunlar. düşünsenize 200 veya 500 veya 1000 kişi kulübe form gönderiyor üye olacagım diye.. güzel olmazmı?
                            Kardes elbette olur ama uye olamayanda olabilir. Bunu gormek gerek.
                            13 Vitor Hugo

Yorum

kriz komitesi

Değerli arkadaşlar, sezon başında hiç kimsenin beklemediği krizle karşı karşıyayız. Yani şu an normal yönetim modeli değil, kriz yönetimi devreye girmeli. Bazı kurumlar krize hazırlıklıdır ama çoğu kurumda böyle bir hazırlık yoktur. Bizde de yok maalesef. Krizin nedeni dış etkenler değil, iç etkenlerdir. Bu anlamda işimiz biraz daha kolaydır. Aslında söylem zamanı değil, somut olarak bir şeyler yapmamız gerekiyor. Birkaç önerim olacak.

İç etkenler (futbol takımının sportif yetersizliği, yönetsel yetersizlikler, teknik kadro-futbolcu uyumsuzluğu) bunları sayabiliriz. Mevcut durumda sadece bir galibiyete değil, komple krizi yumuşatma yapabiliyorsak krizden fırsat çıkarmaya çalışmalıyız.

Trabzonspor Kriz Komitesi gibi bir oluşuma ihtiyaç vardır. Çok kalabalık olmayacak ama yetkileri olacak bir oluşum…Yani kararlar alacak bir oluşum… Oluşum içinde;
                              - Mevcut yönetim kurulundan bir kişi ya da kulübün genel müdürü
                              - Eski futbolcu ya da futbolcular/teknik direktörler (iki kişi de olabilir)
                              - Kriz dönemlerini bilen eski bir ya da birkaç yönetici
                              - Kriz dönemlerini camiadaki kaosu dışarıya ‘işler yoluna girecek’ şeklinde yansıtacak iletişim uzmanı / halkla ilişkilerci
                              - Finansal bir krizden söz edilmese de finansal zorlukların varlığı nedeniyle finansal danışman
                              - Kulübün en büyük sosyal paydaşı taraftar. BMN’den bir kişi de kriz komitesinde yer alabilir. Taraftar temsilcisi

Komite ne yapacak?

- Bir kere Trabzonspor, önümüzdeki bir yıl bu kriz yönetiminin alacağı kararlarla yönetilecek…
                              - Krizin en derinden hissedildiği bölge futbol takımı ve teknik ekiptir. Sonuçta sahaya ve tabelaya bakıyoruz.. Kriz yönetimi içindeki eski futbolcu ve teknik adamlar takımı sahaya çıkaracak.
                              - Kriz komitesinin bir tek sözcüsü olacak ve tüm açıklamalar onun ağzından yapılacak
                              - Kriz komitesi sözcüsünün birinci görevi GÜVEN telkin etmek olacaktır. Komite zaten toplantılarında bunu irdeleyecektir.
                              - Kriz komitesi Trabzon’da olmalıdır. Ve bu insanlar işlerine devam edecekler, toplantılarını mesai saatlerinden sonra kulüp binasında yapacaklar
                              - Kriz komitesinin en hayati görevi, kriz halinin ne kadar süreceği bilinemediği için bilgi-proje-uygulama üzerine yoğunlaşacak.
                              - Kriz yönetimi önce mevcut halimizi sorgulamakla işe başlayacak ve yatırımlar, yeni stadyum gibi durumlardan çok, takımın saha içi performansını artırıcı tedbirleri düşünecektir. Bunu kim yapacak? Böyle sorumluluk isteyen bir durum için ayrı bir komite de kurulabilir. Trabzonsporlu eski futbolcuların yanına, dünya futbolunda adı olan ama şu anda boşta olan teknik direktörler de bu kurulda olabilir. (Arkadaşlar, belki de uçuk şeyler söylüyorum gibi geliyor size ama bunlar olabilir şeyler. Mesela, Sven Goran Ericcson, Şenol Güneş (kendini en iyi yetiştirmiş eski futbolcumuz ve hoca aynı zamanda) Özkan Sümer futbol takımı için mini bir kriz ekibi olabilir)
                              - Kriz yönetiminin uygulamalarının uygulanması önemlidir.
                              Kriz yönetimi aldığı ne karar varsa bunu sözcüsü vasıtasıyla taraftarına duyurmak zorundadır. İster futbol takımı isterse tesislerdeki aşçıyla ilgili olsun alınan tüm kararlar duyurulacaktır.
                              - Kriz komitesi çalışmalarını bilen daha önce kriz komitesi liderliği yapmış birine – grubu organize etmesi için- ihtiyaç vardır. Yani bu kişinin rengi takımı önemli değildir.
                              Tabii seçilmiş bir yönetim var ve bu kurul kulübü kriz ortamının sonuna kadar taşıyacak. Bu kurulu yönetim kurmalıdır. Yani BMN’den bir temsilcinin de (Trabzonda yaşıyor olması öncelikli olmalıdır) kurulda olması, belki yapmazlar, bırakmazlar gibi düşünceleri akla getirse de ne var bunda… Elbette olabilir. Böyle bir kurumun hayati organları halkla ilişkiler temsilcisi ya da iletişim uzmanı ile sportif komitedir… Yani bizden birinin bu komitede olması da önemli değildir. Bunu yönetime önerebiliriz de ama elimizi çabuk tutmamız gerekiyor.

Yorum

Kardes elbette olur ama uye olamayanda olabilir. Bunu gormek gerek.
                                abi üye olamayanlara zaten bişey dediği yokki tunga abinin. imkanı olanlar ve üye olmayanlara söyleniyor bunlar..

gerci bende meşale cezası yedim üyelikte problem çıkmaz umarım..
                                Hadi eyvallah..

Yorum

Çalışıyor...
                                X