Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ACİL EYLEM! | Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne Telefon Yağmuru!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Belediyeye gidilip topluca dilekçe vermek de iyi olabilir.

Yorum

Trabzonsporluyum diyen her kişinin görevidir bu, bu şahsın ismi veya başka bir siyasi isim asla kabul edilemez, herkes tepki vermeli .
      .

Yorum

Trabzonsporumuz siyaset üstüdür bunu her siyasi güç anlamalıdır !!!
        _Fan_ts_

Yorum

unutmayalım derdimizi güzel bi şekilde anlatırsak toplu halde kazanırız , hakaretvari bi üslup kullanırsak tek başımıza kaybederiz , kimse mahkemelik olmasın bi anlık sinirle

Yorum

Öncelik belediye numarasından ziyade başkan danışmanında olmalı sanki..Ayrıca 2 numara da meşgul..
            En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 09.09.2014, 13:47.

Yorum

Telefonlar cevap vereceklerini sanmıyorum ama yine de denemekte fayda var. Trabzonspor sahipsiz değildir.
              ZOKORANIN TEKMESİ ülkemizdeki futbol adaletsizliğine atılmış bir tekmedir aslında.

Yorum

R.T.ERDOĞAN üç yıldan beri kupamızı verdirmiyor, her seçimde Trabzon'dan tulumla oy alıyor ama kupaya sıra gelince ses seda yok...Kupamızı her kim verdirmiyorsa hakkımı helal etmiyorum. Mahşerde de iki elim yakalarında olacaktır...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Öncelik özellikle direk belediye numarasına verildi. Diğer numaraları bilinçli şekilde açmayabilirler.

Ayrıca telefonlara cevap vermeseler dahi tüm gün o telefonların aralıksız çalması bile bunalıma girmeleri için yeterli.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

bende arayacağm
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

en güzelini bu arkadaşımız söylemiş bence...

İbrahim MADEN ‏@ibrahimm08 4 dk.
                      Trabzon belediyesi TS'u sadece Trabzon'lulara ait olduğunu sanıyor.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

I'm ready

Yorum

ne meraklıyız eylem yapmaya ozellıkle oturdugumuz yerden
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Evet aradım ve kendilerine şunu ifade ettim. Trabzonspor kimliği Milyonlarca insanın üst kimliğidir hiç bir siyasi görüş buna teşkil etmemelidir, herhangi bir siyasi isim Trabzonspor'a gönül vermiş bizleri derinden yaralayacaktır buna müsade edilmemelidir... Eğer bir isim arayışı varsa Hüseyin Avni Aker , Dozer Cemil , Şenol Güneş olmalıdır. Sizlerin tarafında bir ahde vefa duygusu varsa Recep Bey'in ismini sokaklara verin Trabzonspor tesislerinin bağlı bulunacağı Komplekse değil... Hanımefendi durumu ileteceğini iletti teşekkür etti ve telefonu kapattım...
                            _Fan_ts_

Yorum

İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne meraklıyız eylem yapmaya ozellıkle oturdugumuz yerden
                              Haklısın. Şimdi İstanbul'dan çıkıp Trabzon'a belediye binasını basmaya gitmeliydik.

La havle kuvveti...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

Bu saçma fikri kınıyorum,, hiçbir siyasi görüşten liderin ismi verilmemeli heleki Trabzonla alakası olmayan ve tam zıttı olarak Rizeli bir Fenerbahçeli olan bir adamın ismi asla verilmemeli. RTE severler adamın hırsız, küfürbaz ve hain olduğuna inanmıyorsanız eyvallah ama adam Trabzonsporlu da değil isminin cisminin bizimle işi olmasın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X