İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ACİL EYLEM! | Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne Telefon Yağmuru!
Daraltma
X
-
61 61 e de ulaştım.adam sabahtan beri sürekli arandıklarını, durumu not aldıklarını söyledi.mümkünse bu isim olayını başkan gündemden çeksin, düşürsün dedim.isim verilecekse nice değerler olduğunu söyledim falan...ileteceklerini söyledi.(yalnız adam baya bi terlemiş gibi geldi bana)Sadece "TRABZONSPOR"
Yorum
-
ilk numarayi aradim arkadaslar sekreter bayan cikti.. derdimi kibar bir sekilde anlattim. dediki sabahtan beri bir suru telefon geliyor sizi bununla ilgili aktaracagim bir hat yok dedi.. bende sosyal iliskiler, kulturel ve sportif islerle ilgili bir birimiz olmasi gerekir dedim o da bir 30 saniye feln bekletti sonra malesef yardimci olamiyorum dedi. ve kapattik.. KESİNLİKLE ARAMALİSİNİZ arkadaslar..Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..
Yorum
-
Gerekirse bir arayan bir daha arasın. Nefes almamaları gerek!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam şu cevabı veren insanlar ile muhattap oluyoruz işte .
Trabzonspor'u Trabzon'dan ibaret sanan tek hücreli varlıklar bunlar .
Yorum
-
baskan@trabzon.bel.tr,
ozelkalem@trabzon.bel.tr,
danisman@trabzon.bel.tr,
davutcakir@trabzon.bel.tr,
mustafaakkaya@trabzon.bel.tr,
cengizcolak@trabzon.bel.tr,
ibrahimkul@trabzon.bel.tr,
tiski@trabzon.bel.tr,
hukuk@trabzon.bel.tr,
osmangokhanbali@trabzon.bel.tr,
bilgiislem@trabzon.bel.tr,
yatiriminsaat@trabzon.bel.tr,
imar@trabzon.bel.tr,
ikem@trabzon.bel.tr,
kultur@trabzon.bel.tr,
yesilalanlar@trabzon.bel.tr,
zabita@trabzon.bel.tr,
itfaiye@trabzon.bel.tr,
cevrekoruma@trabzon.bel.tr,
fenisleri@trabzon.bel.tr,
malihizmetler@trabzon.bel.tr,
isletmeistirakler@trabzon.bel.tr,
sivilsavunma@trabzon.bel.tr,
sosyalyardim@trabzon.bel.tr,
veteriner@trabzon.bel.tr,
yaziisleri@trabzon.bel.tr,
mezarlik@trabzon.bel.tr,
destekhizmetleri@trabzon.bel.tr,
sukanal@trabzon.bel.tr,
hal@trabzon.bel.tr
Sayın Yetkili ;
Trabzonspor'a gönül vermiş birisi olarak , Sayın Gümrükçüoğlu'nun yapmış olduğu Akyazı' kompleksinin ''RTE kompleksi'' olarak adlandırılma çalışması milyonlarca Trabzonspor sevdalısı bizleri yaralamıştır.
Trabzonspor kimliği Milyonlarca insanın üst kimliğidir hiç bir siyasi görüş buna teşkil etmemelidir, herhangi bir siyasi isim Trabzonspor'a gönül vermiş bizleri derinden yaralayacaktır buna müsade edilmemelidir... Eğer bir isim arayışı varsa Hüseyin Avni Aker , Dozer Cemil , Şenol Güneş olmalıdır. Sizlerin tarafında bir ahde vefa duygusu varsa Recep Bey'in ismini sokaklara verin ; Trabzonspor tesislerinin bağlı bulunacağı Komplekse bu isim olmamalıdır. Bizler Trabzonsporla yatıp Trabzonsporla kalkan insanlarız hayattaki yegane tutkumuza lütfen zarar vermeyin.
Saygılarımla..._Fan_ts_
Yorum
-
0462 224 6160 bu numaradan ulaştım ismimi söyledim kadın ben genel müdürün sekreteri olduğunu söyledi sesi biraz tuhaf geldi bende sinirlimisiniz sinirlenmenize gerek yok biz sizin içinde mücadele ediyoruz dedim. Genel müdürün toplantıda olduğunu söyledi. Gorusebilme imkanımız var mı diye sordum. Toplantıda dedi. Toplantı bu konu üstüne mi diye sordum. Bilgim yok dedi. Bende bilginiz yokken nasıl halen daha Sekreterlik yapıyorsunuz orda diye sordum ses etmedi. Bende Trabzonsporun siyaset üstü bir kurum olduğunu Akyazı spor kompleksine kesinlikle rte nin isminin verilmeyeceğini trabzonda ak partinin yüzde 60 oy almasının bu duruma müsade edeceğimiz şeklinde algilanmamasi gerektiğini söyledim. Teşekkür ettim iletirseniz dedim. Kap adım. Bu arada ilk aramamda ulaştım. Kimse aramiyo herhalde.En son Erkan SÜNGER tarafından düzenlendi; 09.09.2014, 14:54.
Yorum
-
İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle0462 224 6160 bu numaradan ulaştım ismimi söyledim kadın ben genel müdürün sekreteri olduğunu söyledi sesi biraz tuhaf geldi bende sinirlimisiniz sinirlenmenize gerek yok biz sizin içinde mücadele ediyoruz dedim. Genel müdürün toplantıda olduğunu söyledi. Gorusebilme imkanımız var mı diye sordum. Toplantıda dedi. Toplantı bu konu üstüne mi diye sordum. Bilgim yok dedi. Bende bilginiz yokken nasıl halen daha Sekreterlik yapıyorsunuz orda diye sordum ses etmedi. Bende Trabzonsporun siyaset üstü bir kurum olduğunu Akyazı spor kompleksine kesinlikle rte nin isminin verilmeyeceğini trabzonda ak partinin yüzde 60 oy almasının bu duruma müsade edeceğimiz şeklinde algilanmamasi gerektiğini söyledim. Teşekkür ettim iletirseniz dedim. Kap adım. Bu arada ilk aramamda ulaştım. Kimse aramiyo herhalde._Fan_ts_
Yorum
-
Sonunda düşürdüm;
Kısa bir tanışma faslından sonra, Trabzonspor taraftarını kimsenin enayi yerine koyamayacağını, belediye başkanının Trabzonspor'u kendi malı gibi görüp kulüp üzerinden siyasi pirim yapmaya çalışmasının kabul edilebilir bir durum olmadığını vs vs sayarken lafa girip çok sayıda telefon aldık bu konu hakkında ileteceklerini söyledi. Dedim özellikle ilet bunları ...
Meydanı boş buldu dallamalar, aramayan arasın lütfen ..
Yorum
-
Değerli Trabzonsporlu'lar yukarrda yazdım yineyazayım lütfen şu mail adreslerinede düşüncelerinizi aktarır şekilde uygun üslupla yazılarınızı yollayınız.
baskan@trabzon.bel.tr,
ozelkalem@trabzon.bel.tr,
danisman@trabzon.bel.tr,
davutcakir@trabzon.bel.tr,
mustafaakkaya@trabzon.bel.tr,
cengizcolak@trabzon.bel.tr,
ibrahimkul@trabzon.bel.tr,
tiski@trabzon.bel.tr,
hukuk@trabzon.bel.tr,
osmangokhanbali@trabzon.bel.tr,
bilgiislem@trabzon.bel.tr,
yatiriminsaat@trabzon.bel.tr,
imar@trabzon.bel.tr,
ikem@trabzon.bel.tr,
kultur@trabzon.bel.tr,
yesilalanlar@trabzon.bel.tr,
zabita@trabzon.bel.tr,
itfaiye@trabzon.bel.tr,
cevrekoruma@trabzon.bel.tr,
fenisleri@trabzon.bel.tr,
malihizmetler@trabzon.bel.tr,
isletmeistirakler@trabzon.bel.tr,
sivilsavunma@trabzon.bel.tr,
sosyalyardim@trabzon.bel.tr,
veteriner@trabzon.bel.tr,
yaziisleri@trabzon.bel.tr,
mezarlik@trabzon.bel.tr,
destekhizmetleri@trabzon.bel.tr,
sukanal@trabzon.bel.tr,
hal@trabzon.bel.tr_Fan_ts_
Yorum
-
işyerinde molaya çıktığımda aramaya çalıştım. sürekli meşkul çaldı...
meşkul olmasıda iyi bir şey elbey....
ama inşallah bizde hattı düşürebiliriz.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToplamda 4 kisi aradik 1 kisi haric 3 muz ulastiik o da hala aramaya devam ediyor_Fan_ts_
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum