Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Akyazı Stadyumu Koltuk Tasarımı Fikirlerini Raporluyor !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek söyleyebileceğim şey ilk başta da belirtildiği gibi kesinlikle TEK RENK ve CANLI RENK olmalı... Aman soluk renk olmasın...
    #

Yorum

• Baktık kayseri stadı gibi rengarenk yaptılar her maça gittigimizde koltukları kırarız renktaşlar sorun yok istemediğimiz şeyi yapmasınlar ve bunda gerçektende ciddiyim ben

Yorum

• Mimar gözüyle baktığımda renk paleti 9'u tam olarak benimseyemesem de taraftar isteği o yönde. O yüzden raporda önereceğimiz renk paleti Renk Paleti 9 olarak belirlenmiştir. Şimdi sırada oylama için tribün modellerini toparlamak var.

Renk Plaeti 9;

https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Tribün modellerini bir photoshop programıyla düzenleyip anket yapalım derim.

Örneğin ben Mavi zemin üzerine Bordo yazıya hastayım. Fırtına,İhtilal,Efsane sloglanlarının Maraton tribününde birlikte yada 3 tribünde ayrı ayrı kullanılmasından yanayım.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• 4 Tribünede ayri seyler yazilmali bence...

KARADENIZ FIRTINASI
            IHTILAL
            EFSANE
            TRABZONSPOR

Koltuklar komple mavi olsun...yazilar bordo olsun...beyaz bilmiyorum...
            En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 09.08.2014, 00:53.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ben bordo Avni Akerde var diye bu yeni olsun mavi ağırlıklı olsun diyenlerdenim hem stad daha büyük ve geniş gözükür diye düşünüyorum.Yok mu açık mavici?
              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tribün modellerini bir photoshop programıyla düzenleyip anket yapalım derim.

Örneğin ben Mavi zemin üzerine Bordo yazıya hastayım. Fırtına,İhtilal,Efsane sloglanlarının Maraton tribününde birlikte yada 3 tribünde ayrı ayrı kullanılmasından yanayım.
                kesinlikle farklı reknte tribün çizimi yapılıp,anket yapılmalı. bazı şeyler gözümde daha iyi canlansın ve oylama yapılsın..
                yoksa sadece renk tonu seçmeyle olmaz bu iş.

Yorum

• AW: BMN Akyazı Stadyumu Koltuk Tasarımı Fikirlerini Raporluyor !

Arkadaslar, renk menk, ton, tasarim... Hepsi önceden beri belli. Yok efendim taraftara soruyorum ayagina yemesinler millleti.

Millet beyaz renk olmasun diyor, pat renk paleti belirlendi deniyor, icinde beyaz da var.

Kim belirledi, ne ara anket yapilip oylandi?

Koltuklarin dizilimi de belli, milleti gaza getirmeyin yalandan yere.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mimar gözüyle baktığımda renk paleti 9'u tam olarak benimseyemesem de taraftar isteği o yönde. O yüzden raporda önereceğimiz renk paleti Renk Paleti 9 olarak belirlenmiştir. Şimdi sırada oylama için tribün modellerini toparlamak var.

Renk Plaeti 9;

Bordonun tonu biraz daha koyu olsaydı keşke.

Bordo zemin üzerine mavi kontür ile bordo renklerle 3 tribünde 'Fırtına' 'İhtilal' 'Efsane' işlenmeli ayrıca.
                    En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 09.08.2014, 02:55.

Yorum

• o bordo değil bildiğimiz mor olmuş.

Yorum

• Bilgisayar ekranın renk beğenmek sanırım büyük bir hata.. Her ekranın renk çözünürlüğü görüntü kalitesi farklı olduğu için tonlarını ayırt edemeyiz.

İşim boya ve renk olduğundan bizlerde fotoğrafta ve bilgisayar ekranın renk beğendirmiyoruz...
                        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mimar gözüyle baktığımda renk paleti 9'u tam olarak benimseyemesem de taraftar isteği o yönde. O yüzden raporda önereceğimiz renk paleti Renk Paleti 9 olarak belirlenmiştir. Şimdi sırada oylama için tribün modellerini toparlamak var.

Renk Plaeti 9;

Taraftarın tercihi palet 9 değil. O da nerden çıktı? Bizim dediğimiz açık. Defalarca Manchester City'nin mavisi, bordonun ise koyusu diyoruz. Bu renkler çok yetersiz. Ayrıca beyaz bize ait bir renk değil
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Koltuklar kesinlikle tek renk olmalı. Bordo olursa beton kısım mavi. Mavi olursa beton kısım bordo boyanmalı bence. Ama benim gönlümde mavi deniz kenarında tek bordo koltuklar.
                            --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Taraftarın tercihi palet 9 değil. O da nerden çıktı? Bizim dediğimiz açık. Defalarca Manchester City'nin mavisi, bordonun ise koyusu diyoruz. Bu renkler çok yetersiz. Ayrıca beyaz bize ait bir renk değil
                              * City'nin mavisi açık mavi değil bildiğin soluk mavi. Trabzonspor'un mavisi okadar sönük olmamalı.

* Renk tonlarının bilgisayar başından belirlerken karşılaşılan zorlukları önceki mesajlarımda değindim zaten. CMYK Renk modunu doğru verebilen IPS tabanlı monitör çok kişide yoktur çünkü. Ancak şu aşamada elden çok bir şey gelmez.

* Beyaz renk tribün modelleri ankete sunulduğunda dalga veya yazılarda tercih edilebilir. O yüzden palet arasında mevcut. Beyaz renk bize çok uzak değil. Sezonun çoğunu beyaz formayla geçirdiğimiz yıllarda var ne çabuk unutuldu. Oradaki beyaz tribünü kaplamayacak herhalde. Ama bazı modellerdeki yazıların rengi beyaz olabilir. İstemeyen oy vermez zaten.
                              https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Fakat o paletteki renkler ekrandan farklı gözükür diyorsunuz, ama taraftarın tercihi palet 9, onu raporluyorum öyleyse diyorsunuz. Formadaki beyaz rengini hiçbir zaman kabul etmedim. Alternatif ve ekonomik nedenlerle ortaya çıkmış bir renk

Şöyle yapalım öyleyse:

Bu renkleri karşılaştıralım. Ben her iki fotoğraftaki maviyi, ikinci fotoğraftaki bordonun koyusunu umuyorum. Palet 9'un mavisini koyu bordosunu açık buluyorum. Yani renklerimize ters
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X