Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'daki Seyirci Sorunu!.. Stadyumumuz Neden Dolmuyor?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

evet evet bütün suçlu taraftar

yönetim bu taraftar problemine bi el at emi...

ziya hoca sende yönetime yardım ettttt

Yorum

Seyircimizin muazzam desteğine ihtiyacımız olan bir maçta; olaysız, muhteşem bir taraftarlık örneğinin gösterilmesi, bir yılın acısını belki biraz da olsa azaltabilir..

Yorum

olaylı da olabilir farketmez kazanalım benim için aşırıya kaçmadan biraz olay çıkarmanın bi sakıncası yok febe takımı nın teröristleri bunu hakedior edepleriyle maç izleseler tamam her gelirler koltukalrı kırarlar zavallı kızcağızın kafasınıo yararlar bunlar bi dersi hakedior

Yorum

İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizi de satsınlar o halde ...nasıl fikir...
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            olaylı da olabilir farketmez kazanalım benim için aşırıya kaçmadan biraz olay çıkarmanın bi sakıncası yok febe takımı nın teröristleri bunu hakedior edepleriyle maç izleseler tamam her gelirler koltukalrı kırarlar zavallı kızcağızın kafasınıo yararlar bunlar bi dersi hakedior

Trabzonspor taraftarı terbiyesizle terbiyesiz, ahlaksızla ahlaksız, "teröristle" terörist olamayacak kadar kendini bilen bir insan topluluğudur. Her ne kadar senin şahsında dile getiğrdiğin cümleleri istisnai olarak bazı taraftarlarımız sarfetsede, bunları münferit söylemler olarak algılamktan ileri gidemiyorum.

Taraftar kendi görevini yaptığı sürece, Trabzonsporumuz için gereken herşeyi yapmış olacaktır.

Lütfen linç kültürünü geliştirmeyelim....

Yorum

İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizi de satsınlar o halde ...nasıl fikir...
              çok iyi fikir abla
              -1461 TRABZON-

Yorum

sonra da derler ki ''işte bunlar o stada gidenler..bunlar üni. öğrencisi..baksanıza suratlarına amcaları bunlar öyle şey yapar mı??? (!)'' akabinde TVlerde fularlılar,gazetelerde zihni ''kel''ler çıkar der ki ''işte terörist asıl bunlar,maç mı savaş mı??TS taraftarı yine yaptı yapacağını!!!'' (!)

her türlü yaşanacak olumsuz olay aleyhimize işler..unutmayın!

Yorum

yani onlar bize yabancı cisim atarsa biz onlara gül atalım onlar bize saldırırlarsa kaçalım terörist onlar bir olmaya gerek yoktur yok kardeş biz okadar medeni olamayız o tür düşünce tarzı bize uymuyor benim gibi düşünenler hiç te az değil senin gibi düşünen varmı acaba sweetrose varsa vay halimize biz kaçmayız bükemediğimiz bileği kırarız okadar

Yorum

iyi size kendi savaşınızda başarılar!!!TS'yi bu savaşa bulaştırmasanız keşke...!

Yorum

yani onlar bize yabancı cisim atarsa biz onlara gül atalım onlar bize saldırırlarsa kaçalım terörist onlar bir olmaya gerek yoktur yok kardeş biz okadar medeni olamayız o tür düşünce tarzı bize uymuyor benim gibi düşünenler hiç te az değil senin gibi düşünen varmı acaba sweetrose varsa vay halimize biz kaçmayız bükemediğimiz bileği kırarız okadar
                      Yazdığın cümlelerin ne derece mantıklı olduğunu tahayyül edebiliyor musun? Fener taraftarının yaptığı taşkınlıkta gereken cevap elbette verilecektir. Ancak şimdiden hamaset tohumları ekmenin ne gibi büyük sorunlarla karşı karşıya kalacağımızın göstergesidir.

Trabzon'da oynanan olaylı fenerbahçe maçında, Denişz tarfında ki kale arkasında; polislerin tek sıra halinde bulunduğu yerin hemen bitişiğinde bulunuyordum; çıkan olaylarla birlikte gereken cevap verildi, ancak bazı taraftarlarımızın taşkınlıkları, olayların vahametini bizim aleyhimizi çevirmiştir.

Hiçbir suç neticesiz kalamaz fakat öncelikle sakin olamak ve taraftarlık görevimizi yerine getirmemiz gerekmektedir.Maça savaşa gider gibi gitmenin bir anlamı olmadığı gibi medeniyetin en rezil en rüsva anlayışı olduğu gerçeğinide unutmamak gerekir.

Şu an gergin olan Taraftarımzı provoke etmek gibi bir yanlış davranış içerisine girmek son derece fütursuz bir adabın göstergesi olacaktır.

Taaftaımızın adabıyla, takımımızı destekleyecek, gönül verdiğimiz renklere sevgisini belirtecek, hertürlü taşkınlığı ise büyük bir nefret ve kinle kınayacaktır.

saygılarımla...

Yorum

İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazdığın cümlelerin ne derece mantıklı olduğunu tahayyül edebiliyor musun? Fener taraftarının yaptığı taşkınlıkta gereken cevap elbette verilecektir. Ancak şimdiden hamaset tohumları ekmenin ne gibi büyük sorunlarla karşı karşıya kalacağımızın göstergesidir.

Trabzon'da oynanan olaylı fenerbahçe maçında, Denişz tarfında ki kale arkasında; polislerin tek sıra halinde bulunduğu yerin hemen bitişiğinde bulunuyordum; çıkan olaylarla birlikte gereken cevap verildi, ancak bazı taraftarlarımızın taşkınlıkları, olayların vahametini bizim aleyhimizi çevirmiştir.

Hiçbir suç neticesiz kalamaz fakat öncelikle sakin olamak ve taraftarlık görevimizi yerine getirmemiz gerekmektedir.Maça savaşa gider gibi gitmenin bir anlamı olmadığı gibi medeniyetin en rezil en rüsva anlayışı olduğu gerçeğinide unutmamak gerekir.

Şu an gergin olan Taraftarımzı provoke etmek gibi bir yanlış davranış içerisine girmek son derece fütursuz bir adabın göstergesi olacaktır.

Taaftaımızın adabıyla, takımımızı destekleyecek, gönül verdiğimiz renklere sevgisini belirtecek, hertürlü taşkınlığı ise büyük bir nefret ve kinle kınayacaktır.

saygılarımla...
                        kınamak bişeyin çözümü anca kafanız ezilir ezik olursunuz sanki o terörist taraftarı tanımıyosun ben provake falan etmiorum sen yanlış anlıyosun olası febe terörizmine karşı tarafatrı uyanık olmaya çağırıyorum ama sende uyutmaya çalışıyosun taraftarı yapma eyleme uyanık olmakta fayda var olacak olaylardan sora sen belkiş gene kınamada bulunursun ama gereken cevap taraftarımızca verilecektir sen kınamaya devam et kına çokl teessüf ederiz sevgili febe taraftarı saygılar

Yorum

arkadaşım ne biçim laflar bunlar onlar afedersin hayvanlık yaptı diye bizde yapacakmıyız yani..... peki onlar 90 dak takımın destekliyor top rakibe geçince yuhlamaya başlıyor bide bu yönlerini örnek almayı denesek nasıl olur......
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

swetrose ve blackstome gibi düşünüyorum bende.Herkesde öle düşünmeli o ayrı mesele.(diğer sayfaları tanm okuyamadım,özür.)Tabii bişi olursa altta kalınmayacak bunu biliyoruz.Ama lütfen abartılmasın.Aşırıya gidilmesin.
                            Aman gözünüzü seveyim şu anki dururumuz içinde bide orda olaylar çıkmasın,bide onla uğraşmayalım.
                            Bizim yapmamız gereken formamızı giyip,atkımızı alıp tam takım statta yerimizi almak,her ne olursa olsun,takımımızı desteklemek.

Yorum

İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eğer yönetim seni dikkate alırsa 1-2 gün içinde taraftar için şu açıklama gelir.

"onlar zaten fb yi tutmak istiyorlardı.taraftarımızn fb yi tutması bize gurur verir. ben kendileri ile konuştum.gitmelerini istemediğimi söyledim.Trabzonsporun menfaati neyi gerektiriyorsa o yapılır."

2 gün sonrada bir takıma satmış olur taraftarı zaten.

not: arkadaşlar. yine söylüyorum.işler ne kadar kötü giderse gitsin. yazdıklarımıza dikkat edelim.asarız keseriz,dersiniz veririz ,gününü gösteririz türü açıklamalar bize zarar verir. hoca cemaat muhabbeti.siz bir dersiniz bağzıları 5 yapar olanda Trabzonspora olur. biz takımımızı destekleyelim.feneri yeneceğiz Allahın izniyle.

Yorum

İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eğer yönetim seni dikkate alırsa 1-2 gün içinde taraftar için şu açıklama gelir.

"onlar zaten fb yi tutmak istiyorlardı.taraftarımızn fb yi tutması bize gurur verir. ben kendileri ile konuştum.gitmelerini istemediğimi söyledim.Trabzonsporun menfaati neyi gerektiriyorsa o yapılır."

2 gün sonrada bir takıma satmış olur taraftarı zaten.

Bu süperdi yaa sabah sabah bu kadar olur yani
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Çalışıyor...
                                X