Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alper Boğuşlu İstifa Etti !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayrılma gerekçesinin yedek kaleci meselesi olduğuna inanmıyorum!
    Futbol gibi gözler önünde olan bir faaliyet içerisinde kararlara müdahale olayı her zaman vardı ülkemizde ama sanıyorum kapalı kapılar ardında Şenol Güneş ile bağlantılı olan kişilerin kulübün içinde bulunması birilerini rahatsız ediyordu ve kalanlara saygısızlık yapılarak bu kişiler görevlerinden uzaklaştırılıyor. Ben burada Alper Boğuşlu'nun asıl kabahatli olduğunu düşünmüyorum; yalnız çok da detay bilmediğim için kimsenin de günahına gitmek istemiyorum.
    Bu arada, "profesyonellik" mi dediniz?
    O da ne?
    Fanki tonki zonki...

Yorum

• Yine mi?
      BİZE HERYER TRABZON!!!
      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Alper Boğuşlu İstifa Etti !

Daha düne kadar Şikecilerin milli takımı ne zamandan beri ölçüt oldu bizler için ?

Konu hakkında kesin beyanlarda bulunmayın. Keza kimsenin net bir bilgisi yok.

Herşey açığa çıksın, ona göre sövelim hep beraber.
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Şu Türkiye'de Fatoş ile Azize'yi gören yelkenleri suya indiriyor. Çıkarcı korkaklar...
          Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
          Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
          Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
          Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İstifanın sebebi tam olarak nedir, kim hakkıdır bilemem. Bildiğim tek şey bu istifanın Trabzonspor'a fayda getirmeyeceği...

Yorum

Yükleniyor...
            X