Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alper Boğuşlu İstifa Etti !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaleci antrenörü sadece kaleci çalıştırır tercihlere karışmaz ne demektir yahu? Kimin formda olup olmadığını kaleci antrenöründen başka kim bilecek? Başkan 2. kaleciye karar veremez yok öyle bir dünya.
    Antrenör de karar veremez, fikir verir. Nihai kararı teknik direktör verir, antrenör bundan dolayı trip atamaz.
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaleci antrenörü sadece kaleci çalıştırır tercihlere karışmaz ne demektir yahu? Kimin formda olup olmadığını kaleci antrenöründen başka kim bilecek? Başkan 2. kaleciye karar veremez yok öyle bir dünya.
      fatih bunların adı üstünde yardımcı direktörler...Bunlar fikir beyan eder sadece..Nihai karar teknik patronundur..Ben milli takıma 2 kaleci yetiştirdim ben kim dersem o kaleye geçer gibi laflar boş laflar sen ayaksın kafa olmaya çalışmıcaksın..Mustafa hoca patronsa fatih i hazırla derse onun görevi fatihi hazırlamak bu kadar...Fikrini beyan eder zeki daha iyi die ama karar mustafa hocanın...

başkan dediğine göre dedikodu çıkıyor demişse bence bu normal ama kadro dışı bırakın demişse hocanın kararı olmadan bu yanlış

Yorum

• Valla Haciyi savunmak gibi bi derdim yok ama Alper Bogusluda iyice kiymete bindirdi kendisini giderse gitsin ne yapalim hayret bisey.

Bi ara yine ayrilma davasi olmustu taraftar tepki vermisti bu sefer sokaga inmemizi istiyor sanirim.

Emekleri icin tesekkurler yolu acik olsun bundan sonrada tesislerden iceri girmesin gururu varsa.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Nihai karar tabiki T.D'nindir arkadaşlar.
          Bordomavi.net

Yorum

• Alper Boğuşlu İstifa Etti !

Özak bildigin Trabzonsporludur, en ihtiyac duydugumuz dönemde ligin en kaliteli gol krali olmus yerli golcüsünü almamiza vesile olmustur, bunu kimse inkar edemez, Bayraktar önce gitsin insanlik kelimesinin en azindan sözlük anlaminin ne oldugunu ögrensin, oglu ile birlikte aslinda bu klubün gizli esas baskanidir, bu duruma gelmemizin en büyük sebebidir.

Bu arada Ergenekon, Yüce Milletimizin en büyük yaratilis destanidir, baskada bir anlami yoktur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Özak adamdır rahat ol. Onursal çakma başkan Memoya kulubun kasası para dolu bırakıp gitti kimsenin kötülüğünü istemez diye düşünüyorum
              Veyselim günaydın.bahsettiğin kulübün kasasına para bıraktı gittı mevzusu ütopyadan ıbaret Özak'ın hit yalanlarından birisıdir.97 yılında M.A.Yılmaz'ın Antalya Zıgana tatıl köyüne ayağına gıdıp yalvar yakar gel başkanımız ol kurtar bızı dıyen Özak'ın ta kendısıydi.Özak kulübün dinazorudur.elı bıraz güçlendımı (bakanlığındakı gibi) Trabzonspor başkanının altını oyacak,kulübü paket yapıp başbakana ara ara hedıye edecek karakterısızın tekıdır.öyle para bıraktım gittim masallarına inanmayın kardeşim.geçmişte M.A.Yılmaz'a soruyorlar başkanım ne kadar harcadın kulüp için!eee kem küm hesaplamadım ama 200 milyon doların altı değıl üstüdür falan.diğer yanda Sadri Şener'e soruyorlar,tamı tamına 61 milyon tl hibe ettim fılan!bunlar hep "yersen" pembe yalanlarıdır.kulübün mali kayıtlarında bir tek eski başkan Nuri Albayrak'ın 8 milyon tl alacağı görünüyor.adam gıdelı 6 sene oldu aradan bir çok mali kongre geçti paramı ısterım demedi.bazı çakallarda seçımden 1 ay sonra kulübe 400 bin tl alacağı için icra gönderdi.demem o'ki adam vaaar,ADAM var!

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu'nun talimatlarını kaleci antrenörümüz Alper Boğuşlu'ya aktaran Serhat Altıncı'nın, Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Bayraktar'ın ortağı olduğunu ve kendisine "Danışman" şeklinde bir iş uydurularak kulübümüzden para yediğini biliyor muydunuz? bu doğru mu?

Kaynak ; https://www.facebook.com/Trabzonsporlovers?fref=ts

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haci Türk futbolunu yönetenleride oradan indirecegim diye oy istedi, fakat ne onlar gitti
                  nede asker kacagi aziz gitti. Bana öyle geliyor ki hacida yakinda gidicidir, onunla secilenler
                  bir bir gemiyi terk ediyor, yakinda kendi basina kalacak.
                  Bunun böyle ol(a)mayacağını sizde bende iyi biliyorduk değil mi? Hacı şampiyonluğumuzun tescili olan kupayı o adilerin müzesinden çıkarabilirse zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir(di).
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Alper hocada ünal karaman gibi 8 defa gitti 9 defa geldi...

Yolu acik olsun...Mustafa Hoca ile yasadigi tartisma dogru ise ztn yollarin ayrilmasi gerekirmis.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Alper Hoca
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Özak adamdır rahat ol. Onursal çakma başkan Memoya kulubun kasası para dolu bırakıp gitti kimsenin kötülüğünü istemez diye düşünüyorum
                        Erkek olduğunu bizde biliyoruz Adam mı da bilemem ama derin Trabzonsporun derin güçlerinden klübe zararından başka birşeyi yok. Onursalı mı savunduk onu attın ortaya yapma ya gözünlemi gördün kasa dolu gittiğini ?
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Alper hocayı çok sevdik ama milli takım olayı sonrası Fatih Terimvari bir gidiş bekliyordum, öyle oldu...

Öncelikle IHO ve MRA'nın çoğu uygulamasının karşısındayım ama bu sefer onlar haklılar...

Özellikle Zeki Ayvaz'ın milli takıma alınması bir rezaletti bence adam iyi kaleci olacaksa bile bitti olayı, daha süperlig seviyesinde 1 maç oynamış adamın milli takımda ne işi var?

Çoğumuzun yazdığı gibi ikinci kaleci tercihini bu kadar polemik konusu yapan bir hoca bakalım Onur'u Volkan'ın önüne geçirebilecek mi?

Emekleri için teşekkürler ama her dakika kriz çıkan bir takımda Alper hoca kaynaklı bir kriz yakışmadı...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• volkan şen'i oynatma uyarısından sonra bu vaka...

yakında soyuna odası seferleri de başlar belki var bilmiyorum...

küçük aziz olmaya çalışan bir sözde başkan var...
                            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynı görüşteyim kardeşım.benim meramım bu sıyaset denen şeyin kulübe bulaştığı yıllarda şımdı çok konuşan ve yakınan kesım nıye sus pustu?
                              Kardeşim o zaman da kulübe siyaseti sokanlar ayni kişiler şimdi de. Sadece isimler farkli tiynet ayni, nemalanma zihniyeti ayni

Yorum

• Alper bu kulüpten böyle kaçar gibi ayrilanlar iflah olmadi bilesin

Yorum

Çalışıyor...
                                X