Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alper Boğuşlu İstifa Etti !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takımda kondisyoner yok bu takımda artık Kalecei antrenörüde yok,garip olan Onur'a 2018 e kadar imza attırdıktan sonra istifa etmiş olması.Anlamadım gerçi nedendir.Kendi topuğumuza sıkmakta üstümüze yok bize düşmana ne gerekki...
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Velevki alper hoca haksiz. Turkiyenin en iyi kaleci antrenorunu kaybetmek iho ve mra yandaşları tarafindan sevindirici gorunuyor.
      Her ne sekilde olursa olsun mra ve ihoyu bu durumlar haklı cikarmaz. Tüm bu rezilliklere sırayı getiren onlardır.
      Klüp dağılmış amator bir mahalle akraba dernegine dönüşmüş ama hala derdiniz alper hoca haksız zeki şöyle fatih böyle.
      Mra nin ihoya, iho nun Başbakana yaptığını, buradaki bazı taraftarlarda iho ya yapiyor.
      Bu mental seviye eşitliğinin sonuçlarını tirubinlerin parcalanmisliginda, yonetim ve organizasyon boşluğunda , hala 40 yıl onceki tezahuratlarin okunuyor olusunda rahatlikla gozlemliyoruz.
      Bir çobanı kendine yonetici olarak içine sindirebilen kişi layık olduğu gibi yonetiliyor demektir.
      Tabikide bu kişi kovulmalari, istifalari, 3kelimelik mahalle ağzı ile verilen Demeçleri takdir edecek ve olağan karsilayacaktir..

Yorum

• İlginç olaylar dönüyor. Alper hoca büyük kayıp
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Velevki alper hoca haksiz. Turkiyenin en iyi kaleci antrenorunu kaybetmek iho ve mra yandaşları tarafindan sevindirici gorunuyor.
          Her ne sekilde olursa olsun mra ve ihoyu bu durumlar haklı cikarmaz. Tüm bu rezilliklere sırayı getiren onlardır.
          Klüp dağılmış amator bir mahalle akraba dernegine dönüşmüş ama hala derdiniz alper hoca haksız zeki şöyle fatih böyle.
          Mra nin ihoya, iho nun Başbakana yaptığını, buradaki bazı taraftarlarda iho ya yapiyor.
          Bu mental seviye eşitliğinin sonuçlarını tirubinlerin parcalanmisliginda, yonetim ve organizasyon boşluğunda , hala 40 yıl onceki tezahuratlarin okunuyor olusunda rahatlikla gozlemliyoruz.
          Bir çobanı kendine yonetici olarak içine sindirebilen kişi layık olduğu gibi yonetiliyor demektir.
          Tabikide bu kişi kovulmalari, istifalari, 3kelimelik mahalle ağzı ile verilen Demeçleri takdir edecek ve olağan karsilayacaktir..
          Yazdığına kelimesi kelimesine katılıyorum. Bir yeri hâriç, o kısmı bilmiyorum.

Akçay hoca Hacıosmanoğlu'na ne yapıyor? Paylaşır mısın...
          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 07.12.2013, 18:55.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• ünal hoca gitti, alper hoca gitti, yönetim gitti, İHO neyi bekliyor hala bence acilen alper hocayı geri getirmeleri lazım çok büyük bir kayıp bizim için

Вы попали по адресу!

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Velevki alper hoca haksiz. Turkiyenin en iyi kaleci antrenorunu kaybetmek iho ve mra yandaşları tarafindan sevindirici gorunuyor.
              Başkan çobansa biz neyiz birader? Kendi adına konuş

Yorum

• Şu olayı bile Başkana bağlayanların bilinçaltını yok etmek lazım.
                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu olayı bile Başkana bağlayanların bilinçaltını yok etmek lazım.
                  Sence nereye baglayalim, bildigin birsey varsa söylede bilelim?
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Hala o koltukta oturduguna göre baskandir, fakat benim icimden ona baskan demek gelmiyor.
                    Eger o koltuk Türkiyede 10 koltuktan biri sayiliyorsa, orada oturmak haciya hic yakismiyor.
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sence nereye baglayalim, bildigin birsey varsa söylede bilelim?

haber gayet açık.
                      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• avrupada ve ligde iyi sonuçlar almasaydık. 2-3 mağlubiyet fazladan alsaydık ortada ne yönetim, ne teknik ekip kalırdı ne de futbolcu...

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          avrupada ve ligde iyi sonuçlar almasaydık. 2-3 mağlubiyet fazladan alsaydık ortada ne yönetim, ne teknik ekip kalırdı ne de futbolcu...
                          .

Yorum

• Bu konu dahil veya değil, hâlâ Hacıosmanoğlu'nu savunanları gördükçe içim cız ediyor.
                            Pes.

Yorum

• Alper hoca'nın kaleciler üzerinde aşırı etkisi olduğunu düşünmüyorum, iş kalecide biter her türlü.

Yolu açık olsun.
                              .

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu konu dahil veya değil, hâlâ Hacıosmanoğlu'nu savunanları gördükçe içim cız ediyor.
                                Pes.
                                evet savunuyorum. Pes bana.

Yorum

Çalışıyor...
                                X