İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alper Boğuşlu İstifa Etti !
Daraltma
X
-
Şuraya bakın neleri konuşuyoruz utanıyorum yemin ederim.Önceden takım başarısız olsa bile futbolcuları hocaları kadro seçimini eleştirirdik.Sene başından beri bakıyorumda başkanın kırdığı potlar , volkana tolunaya yapılan lar (belki doğrudur ama yolayış tarzı olarak) başkanın siyaseti kulbün içine sokması mitinglerde el sallamalar sene başından beri saysını unuttuğum istifalar,stad konusu,oynanan ruhsuz,aciz,basiretsiz futbol anlayışı ve daha vahimi insanların bunu gün geçtikçe kabulleniyor oluşu.Tarihten bir söz rusyadan yanlış hatrlıyor olablirm ama ya stalin yada lenin olması lazım her neyse "Bin insanın beynine 40 cm lik bir çiviyi birden çakamazsınız.Ama hergün 1 cm çakarak 40.gün sonunda bir bakmışsınız çivi tamamen kafanın içinde.Bizim oynadığımız futbolda böyle hergün konuşa konuşa artık sıradan basit birşey gibi gelmeye başldı.Ben kabul edemiyorum arkadaş ister dalga geçin ister gülün Trabzonspor böyle oynayamaz oynatılmaz en azından evimizde torkuspora yapmayalım yeter diyorum.Hiç unutmayacağım bu günleri hiçİnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkuduğunu anlamama gibi bır problemınmı var?takımda son kararı Mustafa hocamı verıyor Alper hocamı?
Hatirlayin.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Arkadaşlar biraz sakin lütfen. Hepimizin derdi Trabzonspor. Birbirimize karşı biraz saygılı olalım.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemisim o son karari. Biraksin o mevkide kendinden daha iyi anlayan biri karar versin. Sen nasil biliyorsun bilmem ama kaleci secimi takimlarda kaleci antrenörü tercihi ile olur. Senol Günes bile kac kez demisti kaleci secimini Alper Hoca yapiyor, benim eski kaleci olmam bu durumu etkilemiyor diye.
Hatirlayin.İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemisim o son karari. Biraksin o mevkide kendinden daha iyi anlayan biri karar versin. Sen nasil biliyorsun bilmem ama kaleci secimi takimlarda kaleci antrenörü tercihi ile olur. Senol Günes bile kac kez demisti kaleci secimini Alper Hoca yapiyor, benim eski kaleci olmam bu durumu etkilemiyor diye.
Hatirlayin.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kardeşım anlamak ıstemıyorsanız napabılırım?Şenol hoca ınsıyatıfını o yönde kullanıyor Mustafa hoca farklı yönde.sen kaleci antrenörü olarak önerırsın o kadar.
Alper Hoca gibi birini kaybetmeyi göze almak abesle istigaldir. Onur'un buralarda olmasinin, Tolga'nin sicrayis yapmasinin basmimaridir. Bunu kimse inkar edemez. Bu baglamda mra'dan da cok daha verimlidir.
Bizim icin su asamada önemli olan mra nin haci'nin arkasina gizlenerek kendini tarator sanmasi. Sen daha ne oldun? Dur hele bi dur.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO da önermis iste bakmis olmuyor istifa etmis. Bunu anlamamak da zor degil.
Alper Hoca gibi birini kaybetmeyi göze almak abesle istigaldir. Onur'un buralarda olmasinin, Tolga'nin sicrayis yapmasinin basmimaridir. Bunu kimse inkar edemez. Bu baglamda mra'dan da cok daha verimlidir.
Bizim icin su asamada önemli olan mra nin haci'nin arkasina gizlenerek kendini tarator sanmasi. Sen daha ne oldun? Dur hele bi dur.
Yorum
-
İlk olarak Aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMra da biraz ts sevgisi varsa madem alper boğuşoğlu işine karışıyor du arasında soğuk savaş falan vardı.Aynı şeyi başkanınıda yapsında görelim yapamaz niye çünki atanarak geldi başkan istedi geldi isterse gider onun havası ancak kaleci antrenörüne geçerEn son Heisenberg tarafından düzenlendi; 07.12.2013, 17:07.
Yorum
-
Kisacasi birseyler ters gidiyor anlasildi... fatih kaleye gecebilir oda kotu goller yiyebilir o zaman kim hakli olacak? alper hoca devlet dairesinde kiyak cekse anlariz ama zekide ilk tercihini kullanmis olabilir herkeste bilirki alper hoca guvenmedigi birisini babasinin oglu olsa sahaya surmez yoksa kendiside madara olur
Yorum
-
Yorum