İlk olarak Etem Güner tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alper Boğuşlu İstifa Etti !
Daraltma
X
-
Mra da biraz ts sevgisi varsa madem alper boğuşoğlu işine karışıyor du arasında soğuk savaş falan vardı.Aynı şeyi başkanınıda yapsında görelim yapamaz niye çünki atanarak geldi başkan istedi geldi isterse gider onun havası ancak kaleci antrenörüne geçerİnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBalıkesirspor maçındaki yanlış kaleci seçiminin faturası hocaya çıkmış oda istifa etmiş anlaşılan.En son Aykırı_adam tarafından düzenlendi; 07.12.2013, 16:16.İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
İlk olarak Aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer kararlarınıdı da mra veriyor dimi malouda yı bosıngwayı mra isteetti değilmi bizim başkanda aldı çok kurumsalız varya herkes işini yapıyor ne güzel
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalouda'yı Bosingwa'yı besbellı hoca aldırmadı.kım aldırdıysa Allah bin kere razı olsun.En son Aykırı_adam tarafından düzenlendi; 07.12.2013, 16:19.İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
İkinci kaleci kavgası nedir ya? Allah çarpar adamı. Takımın başıboş, bu çok açık. Yönetim diye bir şey yok. İstifalar üst üste geliyor. Takım desen dualarla ilerliyor.
İnsan utanır yemin ediyorum. Adamcılık bu boyuta ne zaman ulaştı. İkinci kaleciyi seçmek için birbirinizi yiyeceğinize takımı yukarı taşıyın. Böyle skandal zor görülür. İkinci kaleci...Ey Allah'ım sabır ver.
Şu an başkan olsam Mustafa Hocayı, Alper Hocayı, Zekiyi ve Fatih'i bile kapının önüne koyarım.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikkat edersen futbolculuklarına birşey demedim ne demek istediğimi bilerek çarpıtıyorsun .Ve bunu bilerek yapıyorsun ama millet yemiyor artık
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa hocanın ışıne burnunu sokmak onun ışı değıl.kım oynayacaksa son karar mercii Mustafa hocadır.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
Yorum